להיות חולה.........

להיות חולה.........

לא לישון כל הלילה להשתעל כמו סוס לקחת כדורים ותרופות סבתא (עם המון היסוס) להיות חבר הכי טוב של נייר הטואלט לשבת בבית בשעמום ולמלא תשבצים עם עט לפתוח טלויזיה וכמובן על מה ידברו שם עם לא על שרון לשבת אתכם מול המחשב, ולשבת לקרוא ספרים המון להיות חולה ברור שכל אחד יודע מה זה אבל את זה אני שונא בשבילי להיות חולה זה כמו להיות קדוש מעונה להסתגר בבית, כאילו כמו באיזה כלוב לחפש את הרשת החוצה כמו זבוב לבקר את הרופא ולשמוע מה יש לו עכשיו להגיד בסך הכל יש לי חום והוא מתייחס כאילו קרעתי ברגל איזה גיד ורופאה כזאת יש לי בבית בדמותה של האם אז אני מכיר את כל הסיפורים של הרופאים ההם ושוב לשתות עוד כוס של תה עם דבש ולימון ולאט לאט רק החום עולה ונותן את הטון לבלוע עוד כדור, להביא בשביל האף עוד חבילה של נייר ולך תדע מתי כל הסיפור של המחלה הזאת נגמר. אבל אני לא דואג, כי לאט לאט אני רואה את הסוף ואם הוא לא יגיע אתן לשפעת אגרוף כי בשבת אני הולך להגיע אתם או בלעדיה ומי שמכיר אותי יודע שתמיד אני מפתיע להתראות בשבת - אוהב אתכם - יום טוב לכולם- קפצתי לביקור

להתראות במוצ``ש

מחלה בישבילי היא כמו עינוי סיני מיתקדם . הכי חשוב זה לעבור אותה . ובחורף הזה יש הרבה חולים . עצתי הוירטואלית אל כל החולים : תישנו הרבה . תאכלו הרבה . תה . תישתו הרבה . __ אל תיהו חולים ( לא סתם ביצחוק ) :0)))

למעלה