להיות חדש

להיות חדש

הייתי רוצה לדעת מה היא ההתהגות המומלצת במקום עבודה חדש?, אם יש כזאת. אני חדשה במקום העבודה ומאוד להוטה להוכיח את עצמי ולהיות עצמאית, אבל על כל צעד שלי יש מי שמעיר לי ומתקן אותי ומובן שמגייסים אותי לעבודות השחורות. המצב הזה מתסכל מאוד בשבילי. האם האסטרטגיה הטובה ביותר היא "להוריד את הראש"? אני מפחדת שזה רק יקבע אותי בתור זאת שתמיד אפשר להפעיל אותה.

אני הייתי מציעה

שעוד מס' חודשים אחרי שכבר תכירי היטב את העבודה והצוות, תבואי עם יוזמות חדשות להנהלה, לצד העבודה השוטפת. כך תוכלי להראות שיש לך עוד יכולות, ואולי יעדיפו לנצל אותן במקום להפיל עלייך את העבודות השחורות. בכל מקרה, בכל תחילת עבודה שהיא יש את התקופה בה רק לומדים את העבודה ואין ברירה אלא לעשות גם כל מיני דברים שלא אוהבים, אבל זה עובר וכשתבססי את מעמדך ומקומך יהיה לך יותר חופש פעולה. אגב, יעזור מאד לדעת מהו בדיוק מקום העבודה שלך, ומה נדרש ממך לעשות במסגרתו. בהצלחה

בדיקה בינך לבין עצמך

זה נשמע כמו וויכוח פנימי בתוכך, בין חלק שיכול ורוצה להוכיח לבין חלק שני שאולי כבר מאומן, שלא אומר מאולף ב"להוריד את הראש". האם את מכירה את השיחה הפנימית הזאת בתוכך ? אנא ראי את מה שאני מביא כהשערה בלבד. בדקי ובררי עם עצמך הצלחה לא בודקים ביום גם לא בחודש, אז אם החלק שמת כבר להוכיח את עצמו יכול להתברר עוד זה יכול לעזור

למעלה