להיות השולטת..

ירוקה23

New member
להיות השולטת..

הבחור רוצה שאני אשלוט עליו,אין לי בעיה רק שזה לא התחום שלי..אני אוהבת להיות זו ששולטים עליה..אבל לא חשוב..
בקיצור בגלל שזה לא התחום שמעניין אותי וזה לא בא לי בטבעיות לשלוט עליו,אתם יכולים לתת לי כמה טיפים או אתרים או לא יודעת מה בנושא?
הוא ממש רוצה ואני מרגישה שאני מאכזבת אותו כל פעם מחדש..

תודה:)

Cגלית

New member
אולי דווקא

בגלל שאת אוהבת ששולטים בך ואת מכירה אותו, תדעי מה יענג את שניכם.
את מוזמנת לקרוא ב"הודעות הנבחרות" בפורום, אולי תמצאי שם תשובות לשאלות שעולות בך.

פנליסט

New member
שתי הצעות בשבילך

אם אכן את רוצה ללכת לקראתו ולספק לו "את הסחורה"

למרות שזו לא ממש כוס התה שלך

1. תבקשי ממנו שישלח לך לינקים לסרטים / סיפורים / פנטזיות באינטרנט של דברים

שמדליקים אותו.... מי יודע ? אולי תיראי שזה דווקא בא לך בכיף לעשות איתו

2. תנסי לעשות בראש שלך היפוך תפקידים, כלומר מה את היית רוצה שיגידו לך לעשות

ותשחקי את המשחק ההפוך, את תמשיכי להיות השולטת אבל כאילו תתסרטי את הפנטזיה שלך

בתור נשלטת. יכול להיות שצריך תיקונים קלים בלבד כדי להתאים את זה לפנטזיה שלו

בהצלחה

עוד משהו

לי יצא כמה פעמים לשלוט , למרות שזה מ-מ-ש לא אני . אני הרבה יותר בצד הפאסיבי

צריך קצת כישרון לתאטרון - ומגלים שזה כיף לאללה.... לכי על ההמלצה השניה של פנליסט , תעשי לו מה שהיית רוצה שיעשו לך. זה בדרך כלל עובד לא רע

משיחה עם ידידה שהיתה בעברה מלכת סאדו מקצועית, למדתי שרוב השולטות הרציניות היו בעברן נשלטות , ולא בכדי

A לוןA

New member
כמה נקודות

1. את חייבת לבנות לך בראש איזשהו תכנון של מה כולל הסשן. דברים שאת רוצה לעשות לו, דברים שהיית רוצה שהוא יעשה לך וכו'.
2. ע"פ התכנון הקודם, כל פעולה חדשה שטרם התנסית בה מחייבת בדיקה וקריאה מקדימה של סיכונים ודרכים להימנע מהם
קחי בחשבון שגם פעולות שנראות פשוטות יכולות לטמון בחובן סיכונים, ולמה להגיע לשם...

העיקר- תביני ממנו (ומעצמך) מה מדליק ומה מכבה. השפלות, כאב, שירות ניוש וכו' וכו'. מה שחדש- נסי בעדינות ולאט לאט תגבירי את העוצמות.

קחי בחשבון שלכניסה לעולם הזה עלולות להיות השלכות על כל המערכת הזוגית- אז בזהירות.

ותהנו!!

ירוקה23

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון..

אני נשלטת לייט,לא אוהבת קשירות והשפלות וכל מיני..בגלל זה קשה לי לשלוט עליו..
אני יודעת שהוא אוהב כמה דברים ומשתמשת בזה,אבל זה כבר חוזר על עצמו,אני צריכה רעיונות..
נראה לי באמת נסתכל בפורנו שהוא אוהב ביחד ;)
תודה על הרעיונות אנשים:)

למעלה