להיות דמעה.......

להיות דמעה.......

אני רוצה להיות דימעה.. להיוולד מתוך עינייך. ללטף את שפתייך. להשתתף בצערך. להיות אחת ויחידה איתך. אני רוצה להיות דימעה.. לשהתתף בשמחתך. להופיע בחלומך. להיות תמיד לצידך.. הייתי מתה להיות דימעה.. לחדור לתוך ליבך. להשיג את נישמתך. ולהרגיש את אהבתך..........

blue love

New member
חוקרת...

זה כל כך נקי..כל כך חודר..כל כך יפה.. הדמעה חדרה לתוכי מתוך שירך.. אחד היפים שקראתי... מקסים blue

אהלן בלו לאב, חוקרת - גיליתי שאת

רומנטית מאוד, ואיזה שירים וואוו. תגידו? צריך אהבה כדי לשלוף שירים כאלו יפים? אני גרועה בשירי אהבה. יונית, אה בלו לאב גם אתה כאן? חחחחחחה לא ידעתי.

יוניתוש מתוקה....

תודה ........:) בשביל לכתוב על אהבה... צריך לתת לרגשות יד. ולתת למילים להוביל אותנו.. צריך לפתוח את הלב,, ולהוציא ממנו כל מה שמרגישים ... אהבה היא ספונטנית והיא באה לידי ביטוי בדרך של שמחה ,של יופי של אמת,ואפילו של דמעות.. אהבה חיה את הרגע.. אוהבתתתתתתת חוקרת

דימעה ..

לדמעות יש כוח משלהן ... חוקרת מקסימה .. אהבתי כל כך , הרגשתי את הדימעה ... וואו שבת שלום לך עם חיוך במקום דימעה .. {תחשבתי איך זה להיות השפתיים.... ;-) } שלך באהבה .. שרון

שרון יקירתי.....

אני אומרת שבתוך דמעה יש הכל........ יש עצב,, יש שמחה,, יש אהבה, ויש תשוקה........ ולהיות דמעה זה לחוש את הכל..... שתהייה לך שבת מקסימה וקסומה מלאה באהבה......... שלך...חוקרת

cici

New member
וואו חוקרת פרטית!

זה מהמם!!!! איזו כתיבה יפה יש לך,זלגה לי דמעה קטנה.

כוס קפה

New member
אם היה לך מושג

עד כמה אני מזדהה עם השיר. יפיפה, אין עוד מה לאמר. -כוס קפה.

למעלה