להיות גנן

dolfinn1

New member
להיות גנן

שלום לכל הגננות אני מעוניין להיות גנן ואני מיתכוון לפתוח גן פרטי בתום לימודי. מה דעתכן על גנן שבתום הלימודים יהיה בן 40 והאם אפשר להתקיים מזה. אשמח לתגובות חג שמח

DDNN

New member
גנן בגן ילדים

באתר גן ילדים יש כתבה ודיון על גננים - www.ganyeladim.co.il

טלגל

New member
שלום לגנן לעתיד../images/Emo142.gif

השאלה העיקרית שלך צריכה להיות לא האם אפשר להתקיים מזה,(אם כי גם זה חשוב) אלא האם אני אוהב ילדים, האם יש לי מספיק סבלנות, האם זה המקצוע שלי לעתיד או רק משהו בדרך כי צריך להתפרנס. עבודה בגן היא עבודה עם נשמה עבודה עם היקר מכל- הילד! לכן אם אתה רואה בזה עיסוק לחיים שבו תוכל להתפתח ולצמוח, זה העיסוק בשבילך ועם ניהול נכון אפשר גם להתפרנס מכך (אך לא להתעשר). אנו נשמח מאד בפורום לשוחח גם עם גננים ולילדים אני חושבת שגנן בן זה דבר נהדר, מאד חסרה דמות גברית בגיל הרך, אז שיהיה לך המון בהצלחה ואל תשכח עבוד עם הלב!

dolfinn1

New member
תודה על תגובתך טלגל

הרבה זמן לקח לי עד שהגעתי למה שבאמת מתאים לי לעשות, ההחלטה נתקבלה לאחר שקיבלתי יעוץ מיקצועי, נאמר לי שאני יכול לעשות הרבה דברים בחיים שלי אבל את זה אני יכול לעשות הכי טוב. ושוב תודה

yam29

New member
ברוך הבא../images/Emo39.gif

גנן חדש למערכת החינוך איזה חידוש מרענן. בתור התחלה הגן שלך יהיה אטרקציה מעצם היותך גבר... בהמשך עם הרבה חום, אהבה, סבלנות, הבנת נפשם וצרכיהם של הילדים, גירויים מתאימים וסביבה מתאימה ותומכת לילדים הגן שלך יהיה להיט. ספר לנו באיזה מקום אתה מתכוון לפתוח אותו ובהתאם למקום ננסה לתת לך טיפים רלוונטיים. (יוגה/בע"ח/מדעים וכו´) שיהיה בהצלחה מכל

רודי בת

New member
קודם כל כל הכבוד לך ושירבו כמוך../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

שנית לפתוח עסק כל עסק זה דורש לשנה הראשונה גב כלכלי טוב... אז בהצלחה

למעלה