להיות גיי בקנדה

shraga83

New member
להיות גיי בקנדה

היי. עברתי לגור באוטווה קנדה לפני שנה וחצי. החיים פה די משעממים. אין ספק שהמרחק הקצר ממונטריאול- עיר שברובה גאה מאוד מקל אבל החיים כגיי באוטווה די בודדים. השאלה שלי היא איך אני מכיר חברים הומואים בסביבתי? האם מישהו מכיר אתר הכרויות קנדי טוב? נראה שלמצוא פה חברים הומואים די קשה. ובכלל... איך להכניס את עצמי ל"קהילה" המקומית? האם אין ברירה אלא לעבור למונטריאול וגם שם- איך אני מכיר חברים הומואים בלי להראות נואש??? וזה לא שיש לי בעיה חברותית או משהו כזה... תודה אסף

eig

New member
תכנס לפוליטיקה !

היי אסף, אכן החיים האוטווה הם הרבה יותר באיזי, והקהילה הרבה יותר שקטה ומכונסת. ישנם כמה מקומות בדאון-טאון לגייז שאחרי כמה פעמים שתגיע לשם אתה בטח תתחיל לראות פרצופים מוכרים ובטח תרגיש יותר בנוח להכיר את האנשים אל מעבר למועדון. בשיטוטי עם חבר מקומי מאוטווה במקומות של הקהילה בעיר דיי הבנתי שהגרעין המקומי מכירים כולם את כולם. אחת המסיבות שהוא לקח אותנו הייתה המפגש השבועי (או דו שבועי) של כל הגאים עובדי המדינה. מסתבר שישנה קליקה לא קטנה של גייז עובדי מדינה שנוהגים להתערבב בתוך עצמם ולנהל מפגשים חברתיים שכאלה. מסקנה: תכנס לשירות הציבורי, או לפחות תנסה להכיר מישהו שעובד בשירות הציבורי ויוכל לקחת אותך איתו להכיר אנשים נוספים :) אתה תמיד יכול למצוא אנשים ב gay.com בערוץ של אוטווה. אני לא יודע אם תמצא חברים לחיים שם, אבל לפחות אנשים שיצאו איתך לבלות ואולי יכירו לך את החברים שלהם. ובניינו, מי צריך הומואים כשאתה פשוט יכול ללכת ברגל לרידו-הול ולשבת לhigh-tea with the GG cheers eig

Rincewind

New member
ואם אני בקנדה רק לסופ"ש? ../images/Emo3.gif

אני באוטווה לסופ"ש הזה, בעצם עד יום רביעי, ומחפש נואשות קצת גיי נייט לייף. איפה מוצאים דבר כזה??

eig

New member
אני חושב שהתגובה שלי קצת באיחור

אבל, בשיטות מהיר בדאון טאון ובאזור השוק אתה בטח תוכל או למצוא עיתון של הקהילה ולאתר דרכו את מקומות הבילוי בעיר, או פשוט לאתר את המקומות עצמם. להבא, אם אתה מגיע לזמן קצרצר לאיזהשהו מקום תעשה שיעורי בית ותאתר את מקומות הבילוי מבעוד מועד, ועוד יותר מומלץ להתחבר לכמה פורומים או צאטים מקומיים וולמצוא מדריכים פרטיים וקצת חברה. מקווה שנהנתה מאוטווה ומהסופ"ש שלך שם.

myothermailster

New member
../images/Emo7.gif

הודיעו לי על הנסיעה הזו (מטעם העבודה) רק ברגע האחרון... אני לא מוצא פורומים של גייז בקנדה, ושני מקומות שמצאתי באינטרנט כבר לא היו פתוחים כשניסיתי ללכת...

למעלה