להיות אמא.....

להצביע על "המחוננות"..

ולתת לה את כל "הקרדיט"..למה שקורה סביב.. ואולי כאן הטעות והפיספוס.....מלכתחילה..

galia1962

New member
כשילד פוגע ומעליב-רע לו

ילד שטוב לו לא יחפש לפגוע באחרים. ענת, יש את הסיפור, על המרצה שצייר על הלוח שני קווים מקבילים ושאל את התלמידים :-איך אפשר לקו העליון להיות ארוך יותר מהקו התחתון? כולם אמרו-לקצץ את התחתון!!! וזה מה שרובינו עושים, על מנת להרגיש טוב יותר עם עצמנו אנחנו-פוגעים ומשפילים ומגמדים את הזולת. אבל הדרך הנכונההיא פשוט להאריך את הקו העליון! להגדיל את הטוב והשמחה והאושר שבנו. תנסי יחד איתו, לשוחח ולברר מה יגרום לו להרגיש טוב יותר, פעילות, חוגים,זמן איכות איתך? מה הוא רוצה וזקוק כדי להרגיש טוב יותר.

הרבה סבלנות וכוח רצון - לא להישבר!

מעבר למילים ולעצות אני יכולה להציע חיבוק גדול ומעודד, למרות שאני יודעת שזה יהיה כמו כוסות רוח למת... מצד שני אני מכירה את הבעייה שלך מקרוב מאד ואני חושבת שאת צריכה בעיקר להמתין (01.07.06) ולהיות הכי חזקה שאפשר ולהמתין להתפתחויות. לבי לבי איתך... האם את כבר מזהה מי אני?

a n a t i 3 3

New member
ממש לא מזהה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מתה מסקרנות.. אפשר רמז
חבר טלפוני? עזרת הקהל?

להיות מודע

זה לא שיש לי את היכולת לאמר משהוא על ילד שאני כלל לא מכירה, אבל היה משהוא אחד שכתבת ולא הניח לי. " קשה לי עם העובדה שהוא מודע לאינטילגנציה הגבוהה שלו ומרשה לעצמו לזלזל באחרים... כן כולל בי." להיות מודע לאינטילגנציה לא שווה ערך ללזלזול באחרים. ילד שמרשה לעצמו לזלזל באמא שלו ובאחרים, עושה זאת לא כי הוא מחונן, הוא עושה זאת כי הסביבה מראה לו שהוא יכול לנהוג כך.

למעלה