a n a t i 3 3
New member
להיות אמא.....
אז נכון שבכולנו יש מהפולניות הזאת שמנפחת לנו את הכתפיים (שאצלי גם ככה רחבות
) ברגע שמדברים על חוכמתו הבלתי רגילה של צאצאינו... ונכון שאנו כמעט לא מתמודדים עם משמעת לגבי הכנת שיעורים ובחינות. ונכון שלאסיפות ההורים בבית הספר אנחנו נכנסים עם חיוך ויוצאים עם חיוך גדול יותר... ונכון שמאוד כיף לנו לספר בכל מפגש משפחתי או חברתי על ההשגים של הגוזל... ונכון שהידע והחוכמה שלהם בטח אומרים גם עלינו... אבל... האם באמת כל כך פשוט לגדל ילד כזה, ילד שמוכר כמחונן
לא יודעת אם אלו הגרושין והשלכותיהם או גיל התבגרות שמראה את אותותיו, או סתם עניין של אופי שלו, או אולי זה בכלל האופי שלי שעושה את הגידול שלו לכל כך קשה?! קשה לי... קשה לי עם הבעיות החברתיות שלו, העובדה שאין לו חברים ובגלל זה הוא גם יותר בבית רק מגבירה את התיסכול שלו ואת המתחים ביננו. קשה לי עם העובדה שהוא מודע לאינטילגנציה הגבוהה שלו ומרשה לעצמו לזלזל באחרים... כן כולל בי. קשה לי הויכוחים והמריבות היומיומיות שרק הולכות ומתגברות. קשה לי עם זה שהוא רוצה ללכת לפנימייה, קשה לי עם זה שהוא בבית. קשה לי עם זה שהאקס שלי נותן לו גיבוי ולדעתי רק מוסיף גפרור למדורה... ומצד שני לא מתפקד כאבא בשאר הדברים כולל בהסדרי ראייה. אז נכון, אני לא אמא מושלמת... אוהבת את הילד הזה הכי בעולם... אבל בכל זאת קשה לי
אז נכון שבכולנו יש מהפולניות הזאת שמנפחת לנו את הכתפיים (שאצלי גם ככה רחבות