להיות איתך

adam33

New member
להיות איתך

להיות איתך זה להרגיש את העולם לצידנו כאילו שום דבר אינו מפריע לנו ללכת המון ולתת ובעיקר לדעת לחוש את האהבה שאינה גוועת להיות איתך זה לקחת את ידך לחוש אותך כמו זרם שחולף מגופך לומר לך אהבתי היא מעבר למילים ובעיקר..להרגיש את המעשים לדעת שאינך כה חושש כבר ואת אהבתך אינך מכסה כבר והחיוך אינו מש מלחייך ופתאום אתה חי את חייך ושואל את עצמך מה הולך במחשבתה האם באמת אותך היא רצתה או שמה המילים הם אשר סובבו אותך והאמת..היא תומא...אתה אמנם יקר אך אני לא כל כך שלך ונזכר בשיר..כשאת נוגעת בי ויודע שהאמת אינה נעימה כל כך לי ולמרות שאת מתעקשת ואומרת " מחשבתך אינה נהירה לי" יודע אני..שאהבה היא גם מה הינך עושה בשבילי ולא רק מילים של אני אוהבת אותך אלא המון הערכה ודברים שאתה חש בה ושוב הינך יודע שלא כולם דומים לך ואצלם מושג האהבה כל שונה מאצלך.. ואצלם אהבה שונה מאחד לאחד והאירוניה בכך..שהרי אתה יודע ותמיד תזכרו שאהבה אמיתית היא אינה בטווח של זמן זה משהו שנושם כל החיים ובכלל ואם אתם מרגישים שמשהו נעצר ואתם במובן מאליו תשאלו תחקרו ותגיעו לתשובה ותמיד אל תעמדו ותבכו לשמע הבשורה אלא הלחמו למען עצמכם והרגשתכם הטובה.

יפה ומרגש...

הבעיה שאני רואה היא שאנחנו כל הזמן מחפשים אישורים לאהבה העצמית שלנו אצל הבן-זוג שלנו, והדבר הזה מפיל אותנו כל פעם מחדש.

אהבה עצמית וזוגיות

זאת סוגיה שנראית לי חשובה לאללה בבואנו לבחון מה אנחנו יכולים לקבל מזוגיות. האם את מתכוונת לכך שכדי לבנות זוגיות טובה יש לטפל קודם כל בקבלת עצמינו על המעלות והמגרעות או שיש כאן משהו אישיותי בלתי ניתן לשינוי?

לצערי, ברוב המקרים קשה לבנות

זוגיות טובה לפני שקיבלנו את עצמנו. כבר עלה פה פעם הנושא של "מתי" נכון להתחתן....רובינו נישאים בגילאים צעירים מדי, לפני שבכלל הבנו מי נגד מי בעולם הזה. הצמיחה העצמית שלנו מתנהלת "תוך כדי" וההתפכחות לוקחת לרוב שנים. מה שבטוח- שלא מדובר במשהו "אישיותי בלתי ניתן לשינוי". מדובר פה במשהו נפרד לגמרי מזוגיות. אנחנו רק יותר מדי מעורבבים אחד בשני בכדי לעשות את ההפרדות הנכונות.

maof

New member
ואני הייתי אומר דבר אחר.......

אדם שלא ידע לאהוב את עצמו לא ידע להעניק אהבה לאחרים !!!!!! מעוף

maof

New member
הייתי ממליץ

לכל אחד ליקרוא את הסיפור........ "הד החיים" מעוף

ל א ו ר ה

New member
קוראת שוב ושוב...

ולא מפסיקה.כמה שהמילים שלך נוגעות ללב... כי אתה כותב מהלב. אדם היקר,יש בידך היכולת המדהימה הזאות לכתוב את הדברים שהכי קשה לנו לבטא במילים .כתבת כל כך יפה! אני קוראת את זה כל פעם מחדש בכניסתי לפורום ולא מפסיקה להתפעל.מפנימה כל מילה. יישר כח!! לאורה

למעלה