להיות איתה..............

ניקול30.

New member
להיות איתה................/images/Emo39.gif

חלמתי חלום בלילה, חלום ארוטי, חלום כחול...., חלמתי בלילה עליה.... חלמתי על להיות איתה, חלמתי על סקס עם אישה, והרי בחיים לא הייתי...., חלמתי על להיות איתה, הרגשתי אותה מנשקת אותי, הרגשתי אותה מלטפת את גופי, הרגשתי אותה נוגעת בי בתוכי, הרגשתי איך אני נוגעת בה, טועמת את התשוקה שלה, נוגעת בתשוקה שלה, הרגשתי את עצמי נסחפת לתשוקה, תשוקה שלא הכרתי, שלא חוויתי בחיי, הרגשתי איך אני מגיעה לשיא במהירות, התעוררתי ונגעתי בעצמי והייתי לחה, משרידי החלום שלי........... אני שלא הייתי אף פעם עם אישה, מרגישה כך? פנטזיה או חלום............? שלכם ניקול30

ניקול יקרה

מה שחלמת, זאת פנטזיה מהנה חלום נעים. משהו שבתוך תוכך את סקרנית לגביו, משהו שאת רוצה לנסות, ואם תרשי לי להמליץ לך, אז כדאי לך לנסות!!
(מתוך ניסיון) מלאכית כחולה

ניקול30.

New member
רוצה אבל................

מפחדת מהבלתי ידוע, מפחדת מלהיות בחלום, אני יודעת שאני רוצה, אבל אין לי עדיין את האומץ, תודה לך

ניקול מתוקה

אני מבינה את החשש שלך ואת הפחד. וזה טבעי. כי הרי אנחנו אוהבת גברים.
אבל זהו חלום ופנטזיה טבעיים לחלוטין. גם אני חששתי לפני אבל פשוט זרמתי עם זה. ולא התאכזבתי. ואין בעד מה אני תמיד פה לכל עצה ,בקשה,וסתם דיבור. מלאכית כחולה

RoboCoc

New member
Go 4 it

אז כקודם כל זה נשמע מאוד חם ונכון כמו כל הגברים לי זה מצית את הדימיון אבל גם אם נוציא את הגורם הגברי אם זה מה שאת מרגישה בחלום אז חשבי על המימוש במציאות והרי אומרים שהמציאות עולה על הדמיון... ב ה צ ל ח ה.

אני מרגיש מיותר כל כך...../images/Emo8.gif

ובכל זאת הפנטזיה מאד יפה, ואני בטוח שגם המימוש, אם יתרחש, יהיה מענג

להיפך...

אני דווקא מאד מחבב נשים דו-מיניות, הן מפגינות פתיחות וגמישות מחשבתית, ואלו הן אבני יסוד לסקס מצוין....

גם לי יש חלום מאוד דומה וחוץ מזה

מתוקה גם אני כבר חודשיים מתעוררת כשרטוב לי מואד בין הרגליים ואני עם אישה...... אין לה פנים אבל יש לה עור רך ונעים ואיבר מין עדין שאני כל הזמן מחפשת אותו נוגעת בו מכניסה בה עצבעות מתנשמת יחד איתה מזיינת אותהה עם ורברטור אך בבוקר היא נעלמת וכבר חודש אני מחפשת באינטרנט מישהי לפנטז איתה אולי טת תרצי לכתוב לי למייל [email protected]

למעלה