להיות או לא להיות???

להיות או לא להיות???

יש כאלה בנות שמתלבשות כמו אבריל, וכשנאי אומרת מתלבשות כמו אבריל, אני מתכוונת שהן מתלבשות ככה בכוונה להיראות כמוה, והן אומרות את זה. עכשיו יש לי שאלה, מה אתם חושבים על זה? להעריץ להעריץ , אבל להיות??? לדעתי לא, פשוט לא צריך לחכות אותה, פשוט להעריץ אותה בדרך "מתורבתת" או איך שתרצו לקרוא לזה. בכל מקרה, מה דעתכם?

ברודי

New member
דעתי בכל אופן...

אווריל מתלבשת כמו שהיא מתלבשת כי לא אכפת לה מאף אחד לא אכפת לה ממוסכמות או מצו אופנה. היא מתלבשת כמו שהיא רוצה ולא כמו שהכתיבו לה וזה קטע אישי שלה. ברגע שבת, מעריצה מה שזה לא יהיה, הולכת ומתלבשת כמוה, כ-ד-י להראות כמוה, היא הרסה את כל הפואנטה של להתלבש ככה בגלל שהמטרה שלה היא להראות כמו מושא ההערצה שלה בניגוד לאווריל שמתלבשת ככה כדי לא להידמות למישהוא אחר! בגלל זה, זה דפוק להתלבש כמו אווריל. מי שרוצה לעשות מה בראש שלו ומתלבש ככה כי טוב לו ובין הייתר אוהב את המוזיקה של אווריל בכייף. מי שהולך ומחכה את הלבוש שלה מתוך הערצה, עם כל הכבוד להערצה הוא מפספס את הנקודה שאווריל מנסה להעביר.

יש משהו במשה "ברודי" אמרה אבל

יש מלא מלא בנות שמתלבשות והתלבשו ככה לפני שזה נכנס לאופנה אם אבריל ... פה בקנדה למשל גם כשבאתי לפני שנה וחצי התלבשו ככה ואבריל הייתה נובודי ... מי שמתלבש ככה בגללה לעומת זאת באמת מפספס את הנקודה של להיות עצמך ולא להיות כמו מישהו אחר ...... (וכל שאר הדברים שנאמרו פה בהודעה לפני ..) THAT´S WHAT I HAVE 2 SAY

PURPLE CHICKEN

New member
מממ...

וואו מהנושא הזה יכול להיפתח דיון ענננננקקקק!! כי... פשוט... יש המון מה לומר!!! אז... זה ממש תלוי... יש את אלה שהתלבשו ככה עוד לפניה שזה בכלל משהו אחר והם לא מתלבשים ככה בגלל אווריל ואני אפילו שמעתי על אנשים שהתלבשו ככה לפניה ומאז שהיא נהייתה מפורסמת כולם התחילו להגיד להם שהם וואנבים אז הם הפסיקו... יש גם כאלה שמתלבשים ככה כדי להיות "מגניבים" כמו אווריל, וזה לדעתי ממש עלוב... זאת אומרת, כל אחד צריך להתלבש לפי מה שהוא ולא להתלבש ככה כי אז הם ייחשבו יותר מגניבים!! אלה וואנבים רציניים! פיכס.... ו... יש את הסוג האחרון (לפחות שאני מכירה...), ש... לא יודעת... אני חושבת שאני אחת מהם... בערך... לפני אווריל לא ממש הכרתי את הסגנון לבוש הזה ואז באה אווריל וזה היה כמו... איך לומר את זה? כמו להסתכל בקטלוג אופנה... בערך... ואהבתי את זה!! מאוט!! אז... אמנם עכשיו אני לא מתלבשת ממש כמוה, אבל הסגנון לבוש שלי באמת השתנה... ולא בגלל שרציתי להיות כמו אווריל!!! אלא בגלל שפשוט אהבתי את הדברים שהיא לובשת... אז, אם מישהו רוצה לקרוא לי וונאבי- שיעשה את זה! אני לא נעלבת... אבל לדעתי אני לא וונאבי, כי... אמממ... הסברתי את זה כבר!! חחחח... ו.... זה מה שיש לי להגיד על הנושא!! זהו!!

ילדה, תתלבשי איך שבא לך, אני רק...

חושבת שלחכות אותה זה די... מגעיל. כי מה תראו את כל המעריצות של ביצ´ני פיכס הולכות ומתלבשות כמוה, זה פשוט דוחה. בעיקרון אני ממש דלוקה על הסטייל של אבריל!! חידוש מרענן מכל הבריטני המגעילה הזאת... והאמת פעם ניסיתי ללבוש עניבה וגופיה לבנה, אבל לא הצלחתי לקשור את העניבה אז החלטתי שזה לא בשבילי... כזאת אני, מה לעשות.

PURPLE CHICKEN

New member
בלה...

גם אני חושבת שלחקות אותה זה מגעיל!! להתלבש ככה כדי להיות כמו אווריל זה באמת מגעיל... אבל כמו שאמרתי, כמוך וכמוני, יש את אלה שפשוט אוהבים את הסגנון שלה, לא בגלל שהיא לובשת את זה, אלא כי... זה יפה לדעתם, ולדעתי זה בסדר...

למעלה