להיות, או לא להיות......

להיות, או לא להיות......

לשכב, או לא לשכב. זו השאלה המתבקשת. האם לשכב עם החוקי שלך, עם הבעל, כאשר יש לך מאהב, כאשר את מאוהבת? אצלי המצב הוא כזה, מכיוון שיש לי אהבה צידית, אז אין אהבה עיקרית. לא מסוגלת להתקרב לבעלי, לא מסוגלת להתמסר לו - פתאום הוא דוחה אותי, לא יכולה לסבול את מגע ידיו אלי, לא יכולה לסבול נשיקותיו, בקיצור לא סובלת אותו. האם עוד מישהו/מישהי שחשה תחושה שכזאת , אשמח לשמוע.

אטיוד5

Active member
זה עסק מעניין

יש כאלו שזה דווקא מקרב אותן לחוקי. אם בתור זה שהן מרגישות שהן צריכות לפצות אותו, ואם משום שבאופן כללי רמת הליבידו שלהן התעוררה לחיים. ויש כאלו שזה מרחיק אותן. הן לא מסוגלות לחלק את האהבה שיש בהן, או סולדות מהמחשבה לקפץ בין המיטות.

marianna

New member
תחושה כזו

מפתיע איך הגוף יודע לפנינו, איך הוא משדר את המסר בלי מילים. בשפת הגוף. לפעמים מתעלמת מהמסר, מדחיקה אותו עמוק מוכרת נשמתי בנסיון להפוך עקוב למישור פורטת אהבה למטבעות של מין ולבי קופא אט אט. בכל פעם מת בי עוד נים עוד ניצוץ אור כבה. מנסה עוד פעם , רק עוד פעם מדעת, לא בכפיה - אולי רק כדי לראות אם ישוב הקסם הישן, המגע, השלהבת ולא. ממרקת את גופי , מקרצפת, להסיר כל זכר, שופכת מים לוהטים כבדים על גופי שחולל. רק כדי להציל את המעט שנותר מהנשמה, מהלב, משמחת החיים עזבתי למחוזות אחרים.

marianna

New member
לא

בהחלט לא שווה לכל נפש, למזלי. מיועד אך ורק לאקס.

אטיוד5

Active member
נרגעתי

ובמיוחד אם הוא אקס, אז כל התאור הוא גם אקס, וכל החוויה הלא נעימה הזאת היא אקס. ובכלל נשים איקס גדול על האקס הזה עם הגב לעבר והפנים לעתיד.

ד ו ל ה

New member
לצערי...מכירה את התחושה...

הזו כלכך מקרוב...ולא עוד! גם אני עזבתי בכדי להציל את המעט שנותר ממני...
וואוו...איך החזרת לי את הרגשת המיאוס העצמי בכמה שורות קולעות...בררר... לעולם לא עוד.... דולה

האלי

New member
שיר טוב.

שיר טוב בעיני, כמו צילום טוב, מצליח לתפוס משהו ולהביא אותו למודעות, להביא אותו אלינו בצורה שלא יכולנו לראות אותה לפני כן. השיר הזה יש בו כל כך הרבה אמת, כמו צילום חד שלא משאיר שום דבר לא בפוקוס. עזבי מריאנה, במקום לקשקש בלי סוף תני לי לחבק אותך באושר ולתת לך נשיקה. שלך, האלי. השיר פשוט נהדר בעיני.

אורמור

New member
לא נכון ולא נכון...הוא לא טוב!

הוא מצוין..!!! צילי וגילי זה שיר טוב נד נד זה שיר טוב אבל זה שיר מצויין שמתאר תחושות בכזו בהירות.. אז האלי, אנא ממך לדייק פ´ם הבא אור בשבתשלום וחיוך

marianna

New member
../images/Emo51.gif

מה לא מספיק לכם סתם תודה, דווקא חיבוק אתם רוצים... אז הנה בבקשה....
ועוד אחד
ועוד
ואם תרצו עוד ... שמרתי כמה במחסן.

אטיוד5

Active member
הוא בכלל לא שיר.

הוא פרוזה פרושה לשורות. פרוזה מצוינת. לא שיר. הנה אני פורש את הקטע לפרוזה: -------------- מפתיע איך הגוף יודע לפנינו, איך הוא משדר את המסר בלי מילים. בשפת הגוף. לפעמים מתעלמת מהמסר, מדחיקה אותו עמוק, מוכרת נשמתי בנסיון להפוך עקוב למישור, פורטת אהבה למטבעות של מין, ולבי קופא אט אט. בכל פעם מת בי עוד נים, עוד ניצוץ אור כבה. מנסה עוד פעם , רק עוד פעם, מדעת, לא בכפיה - אולי רק כדי לראות אם ישוב הקסם הישן, המגע, השלהבת, ולא. ממרקת את גופי , מקרצפת, להסיר כל זכר, שופכת מים לוהטים כבדים , על גופי שחולל. רק כדי להציל את המעט שנותר מהנשמה, מהלב, משמחת החיים, עזבתי למחוזות אחרים. --------------- אכן, קטע כתוב מאוד. מעניין אותי, מריאנה, אם התכוונת שזה יהיה שיר.

marianna

New member
מה זה משנה

למה צריך למדר כל דבר??? לתת לו כותרת שירה, פרוזה, מסה, מאמר. אז אולי זו פרוזה לירית אולי ליריקה פרוזאית. ואולי... אולי זה בכלל עב"מ

אטיוד5

Active member
אין צורך למדר

ומאותו טעם, אין לקרוא לו "שיר". ואם כבר מידרו, אולי באמת נקרא לו עב"מ ספרותי. מוצא חן בעיני המדור הזה.

viviti

New member
איך אני שמחה.......

שאין לי יותר חובות כאלו..... לאף אדם בעולם..... אז כשאין אף אחד ... קל להגיד לא כשיש מישהו זה יותר קשה כי חוששים..... יש בזה משהו אבסורדי. מתחתנים עם מישהו כי אוהבים אותו חושקים בו... ובאיזשהו שלב..... אצל רוב הזוגות מתחילה אומנות ההתחמקות ... איך אומרות הסבתות? כל אחד אוכל את הדייסה שהכין... ויויטי שחושבת שהנישואין הורגים את החשק המיני...

בעד בתי ספר פתוחים וזרמים שונים

בחינוך. ואולי זה מגיע מהמקום של הסיבה ל"קשר האחר". כי אם הסיבה היא בעיה במיניות עם בן הזוג החוקי כמו שאמרה (ויויטי?) ש"נישואין הורגים את החשק" אז-יכול להיות שהקשר השני צומח משם ולכן הבעייתיות מתרחשת. אבל- אם הנישואים לא הרגו את החשק וזה לא "תשמיש של שבת" או "חובה קדושה"חד שבועית-חד חודשית, אז, לא נוצרת גם בעיה מהסוג של מבכרת (ברוכה הבאה
) אלא החשק נותר בעינו,רק נוסף לו מימד אחר. ואולי חלק מהבעייתיות כל מיני אמירות שהוכנסו לראשנו אי שם מאופסנות במוח האחורי,של "אפשר לאהוב רק איש אחד" ואז -אופס, יש תקלה במערכת החשמלית פתאום. תקציר: ברוכה הבאה אני בבית ספר אחר כנראה תלוי מה הסיבה לפרשיית האהבים חלק ממה שאנחנו-זה מה שניטע בנו אי שם.
הוא רחב. שבת שלום.

פלסטיק

New member
כמו כל הבדיחות העצובות

שיש בהן מעט אמת... מהו המאכל המקטין את החשק המיני ב 90%? עוגת חתונה....

למעלה