להיות אדם טוב זה -

להיות אדם טוב זה -

במציאות של בחירות.. טוב שיש כאלה שלוקחים החלטות נכונות.. וראויי לזכור שיש קמפיינים יותר חשובים מכל פוליטיקה שהיא! אמן ונדע לקבל כל אדם כשווה בין שווים

the new L

New member
../images/Emo45.gif

קמפיין מבורך. חבל שבבחירת רשימת קדימה לא האמינו בעיקרון השוויון.

אם אני לא טועה..

לקח שנים עד שבמפלגת העבודה הבינו שיש "לעשות דמוקרטיה" של בחירות פנימיות! על מה תלין אם גם מפלגתך התחילה באותה הדרך, למעשה - כ-ל מ-פ-ל-ג-ה ה-ת-ח-י-ל-ה כ-ך
הצביעות הזאת.. פשוט עושה בחילה..
ברשימת קדימה יש - יותר נשים
יותר עולים
יותר אנשי אקדמיה
יותר בטחוניסטים
מועמדי מפלגת קדימה

mean girl 16

New member
../images/Emo26.gif

(מפא"יניקים הם האחרונים שיכולים להרצות על דמוקרטיה) לילה טוב שיהיה לכם=)

the new L

New member
אה, לא הבנת אותי

לא דיברתי על דמוקרטיה בכלל. דיברתי על גזענות בהרכבת הרשימה. למה עולים כן וערבים לא? 20% מתושבי ישראל! קדימה לעולם לא הייתה מעלה על דעתה להרכיב רשימה בלי עולים חדשים. אבל בלי ערבים? למה לא. על הגזענות הזאת של החברה הישראלית אני עצוב

יכול להיות שהיה מקום גם לזה...

איזה מועמד ערבי אתה רואה כראוי לכהן בתפקיד, היום?

האזרחק

New member
אכן חבל

אבל עדיין לא מאוחר להכריז מראש על מועמדים מקצועיים לתפקידי שרים, כאלה שלא יבואו מתוך הרשימה. (אהמ...אהמ...) מדובר בטעות גדולה שלא כללו יותר אזרחים ערבים במפלגה שאולי סוף סוף תצליח להפוך את ישראל למקום קצת נורמלי.

lazaroni

New member
זה פשוט ... זה קל...

בקדימה יש יותר - (נשים, עולים, אקדמיים, בטחוניסטים, אנשים תורמים) לקדימה יהיו יותר - (מנדטים) כי לקדימה מגיע יותר, הרבה יותר!

lazaroni

New member
אני מאמין שיום זה יגיע...

וכמו מילות השיר יום יבוא ביצוע: אל תקרא לי שחור מילים: דן אלמגור לחן: בני נגרי ------------------------- יום יבוא, יום יבוא במהרה, בקרוב הוא יבוא זאת ידע כל אדם בעמקי לבבו יום יבוא, יום יבוא, הוא יבוא! יום יבוא, יום יבוא הוא קרב והולך בנתיבו לא יושפל שום אדם על גזעו וצבעו יום יבוא, יום יבוא, הוא יבוא. הוא יבוא, זה היום כך אראינו ואין זה חלום אם נמות כמשה על פסגת הר נבו לא נשכח, הוא מוכרח הוא יבוא! יום יבוא במהרה פעמון החרות דרור יקרא ושחורים ולבנים יתכנסו מסביבו יום יבוא, יום יבוא, יום יבוא. יום יבוא, יום של אור יום של חג לאדם השחור. יחייך אז האל ממרומי מושבו. הוא יבוא, הוא יבוא, הוא יבוא! הוא קרב, זה היום ועם בוקר נקום ופתאום גם אנחנו פתאום בני אדם ככולם אז נדע הוא כבר בא, הוא כבר בא, הוא כבר בא! יום יבוא, יום יבוא זאת ידע כל אחד בלבבו. אם נמות כמשה על פסגת הר נבו לא נשכח, הוא מוכרח הוא יבוא! ------------------------------- מתוך שירונט...

mean girl 16

New member
רנו'ש../images/Emo6.gif

בפעם הבאה שאתה מחליט להעיר אותי ב1 בלילה, תחשוב שוב!!

bhnadav

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

יצא לי היום לראות 2 תשדירים בנושא בערוצים המסחריים. קמפיין מבורך, כל הכבוד

bhnadav

New member
להיות אדם טוב,

זה לדעת מתי להשתמש בדברים לטיעונים פוליטיים ומתי לא. קצת טאקט.

למעלה