להיא מהאודישן...

להיא מהאודישן...

אם את אומרת שאין פה רמאויות.. אז אולי תסבירי לי למה חלק מהאנשים צלמו אותם יותר זמן? בסדר רציתם פרומו.. אבל למה על חשבון אנשים אחרים? או למה לדוגמא לירז רחמין נבחרה? ני לא מזלזלת בכשורי משחק שלה אבל היא לא אנונימית... ולמה רשומים במת"ב דיגיטל השמות שנבחרו? זה ממש מראה על מקצויות יתר והכי חשוב למה שלמנו 8 שקל? על מה? על זה שצלמתם אותנו? עשיתם לצמכם פירסום.... הכל היה פרסומת אחת גדולה ! ועוד אנחנו שלמנו על זה.. אם את היית מעורבת בבחירת המועמדים לשלב הבא אולי תגידי לי על מה נבחנים נכשלו, ואיך החליטו מי יעבור... ? תשתפי אותנו קצת... כי בנתיים את אומרת למה אנחנו חושבים ככה, ולמה אנחנו אומרים ככה.. אבל עובדה ! הכל רק מצביע על ניגודים וסתירות של עובדות שנתתם. ובכלל באודישן אצמו שמעתי גם כמה דברים למינהם מעובדי HOT. וגם פה בפורום אנשים נכנסים ואומרים דברים שעוד יותר מוחיכים את זה שזאת רמאות אחת גדולה והכל בשביל הפרסום .. וכל מי שנבחר פרוטקציה. למה מ-48 אנשים שנבחרו... רק אחת פה רשמה שהיא עלתה לשלב הבא.. והיא במקרה היתה בגיא פינס, נישקה איזה אחד מההפקה, ויש לה קשרים עם ההפקה.. תנסי להבין את הצד שלנו ותתני לנו קצת יותר פרסים ממצלמות משוכללות ומקרופונים שונים... תודה

אז אני מקווה שהיא תשרוד גם את השלב

הבא... כי את יודעת מי שהתקבל ל-48 לא אומר שזהו הוא בתוכנית! ואיך הלך לה היום באודישן?

למעלה