להיא מהאודישן

הם מהאודישן.. יש לי שאלה אם אפשר:)

אז ככה, התקשרו כבר לכולם? זאת אומרת שמי שלא קיבל טלפון לא התקבל? או שיש עוד תקווה ועדיין לא התקשרו לכולם, אני משער לעצמי גם להתקשר ל48 אנשים זה לא קל אז אני מקווה שעדיין יש תקווה, בכל מקרה אם תוכלו לענות על שאלתי זה יהיה אחלה, חוץ מזה , שיהיה לכולכם פה שבוע טוב, שבוע של אהבה, שבוע של הצלחות, שבוע של תקווה והכי חשוב, שבוע של אושר ומשחק:)...

להיא מהאודישן

יש לי שאלה... בהתחלה פירסמו שיודיעו על 100 שיעלו לעוד אודישן, ולא מזמן, מודיעים רק על 48 בלבד. בנוסף לכך, היתה סתירה כשנאמר שהודעות ינתנו עד ה 8 לחודש (ינואר) ובאותו יום אמורים להתקיים אודישנים נוספים. לא הבחנתי בנורית אדומה ע"ג המצלמה, הורידו לפתע את מספר העולים לעוד אודישן, וגם היתה סתירה עם התאריכים. לפי דעתי יש כאן משהו מאוד מוזר ואף מתחיל להסריח.. וכל זה, שהוט גבתה מכל אחד ואחד 8 ש"ח!!! מה הם עושים?! מנצלים את המנויים!? אני אומנם גם הלכתי לאודישן, ואין לי בעייה עם זה שאקבל תשובה שלילית ולא אתקבל, אבל יכול להיות פה שאני מדברת בשם עוד כמה אנשים נסערים, שהבחינו בכל זה.. (למרות שהייתי שמחה להתקבל) אם אפשר לקבל תשובה מספקת, הן מהנהלת הפורום, והן מחברת "HOT". תודה, בלי באטון

למעלה