ראיינו אותי ולא ראיתי ראיינו אותי לערוץ 3 בגיא פינס ולא ראיתי את זה -יש לכם מושג איך אפשר?
A aavia New member 28/12/03 #1 ראיינו אותי ולא ראיתי ראיינו אותי לערוץ 3 בגיא פינס ולא ראיתי את זה -יש לכם מושג איך אפשר?
ח חיילת בת 18 New member 29/12/03 #2 את יכולה לקבל את החומר מההפקה של התוכנית - רק שזה בתשלום צרי איתי קשר דרך המסרים, אני מכירה שם קצת,
מ מ22ש New member 30/12/03 #3 להיא /הוא מהאודישן. התחילו כבר להודיע לאנשים אם הם התקבלו? שאלה פשוטה מישהו מכם יכול לענות לי? אני מאוד אשמח אם כן!
להיא /הוא מהאודישן. התחילו כבר להודיע לאנשים אם הם התקבלו? שאלה פשוטה מישהו מכם יכול לענות לי? אני מאוד אשמח אם כן!
מ מ ק ו ר י ת New member 30/12/03 #6 החל מאיזה תאריך אמורים להתקשר ? בבקשה תעני כדי שנדע מתי בערך לצפות לטלפון. מאיזה יום או תאריך מתחילים להתקשר לאנשים ?
החל מאיזה תאריך אמורים להתקשר ? בבקשה תעני כדי שנדע מתי בערך לצפות לטלפון. מאיזה יום או תאריך מתחילים להתקשר לאנשים ?
J JONE BOY בת New member 30/12/03 #8 זה באמת יועיל כאן לכולנו אם תאמרי לנו מתי בערך מתחילים להודיע לאלו שהתקבלו.
ח ח ר ג ו ל י ת New member 30/12/03 #9 צודקים בערך... איזה תאריך? ומתי האודישן השני ? וגם מתי מתחילה הסידרה? ואיזה סוג תפקיד יהיה למי שזוכה? <אחרי שכל התפקידים הראשיים כבר נבחרו>
צודקים בערך... איזה תאריך? ומתי האודישן השני ? וגם מתי מתחילה הסידרה? ואיזה סוג תפקיד יהיה למי שזוכה? <אחרי שכל התפקידים הראשיים כבר נבחרו>
ח ח ר ג ו ל י ת New member 30/12/03 #11 אני מתארת לעצמי שקטעי וידאו בנוסף יעלו מספר קטעי וידיאו של מספר מצומצם של נבחנים