להט יצרים

להט יצרים

יום ראשון, ההתרגשות בשיאה. חתכתי מהעבודה בצהריים, הלכתי ברגל לרכבת השלום ועליתי על הרכבת של 12:30 לחיפה. הדרך עברה בעצלתיים, הרכבת מלאה באנשים ובקושי יש מקום לשבת. עוברים את כל התחנות בדרך והכרוז מודיע שהגענו לחיפה. התקדמתי לדלת, הרכבת נעצרה וירדתי. שלחתי לך SMS : הנשר הגדול נחת. תוך 3 דקות (בדיוק כמו שאמרת לי
הגעת אלי. פעם ראשונה שאנחנו רואים אחד את השניה לא דרך המחשב, אבל זה נראה כאילו אנחנו חברים עוד מהגן. אמרת לי לבוא איתך לחניה והגענו לרכב שלך. התאפקתי לא לחבק אותך מול כל האנשים אבל אני יודע מה המגבלות. התחלת לנסוע ותוך 5 דקות ( בדיוק כמו שאמרת לי
) הגענו לים. הים היה כחול כמו בסרטים, ואנחנו ישבנו באוטו והשקפנו עליו. שיחררנו את החגורות והסתכלנו אחד לשניה בעיניים ( בדיוק כמו שאמרתי
). העיניים שלך מדהימות אמרתי לך בקול מלא תשוקה, ואת יפיפיה! ראיתי את הסומק מתפשט בלחיים שלך. אני רוצה אותך עכשיו, רוצה להרגיש אותך, רוצה לענג אותך, רוצה להביא אותך לשיאים חדשים! קירבת את פנייך לפניי, הנחת ידיים על לחיי והצמדת שפתייך לשפתיי. זאת הייתה הנשיקה המענגת ביותר שחויתי מעודי. נישקתי אותך בחזרה בלהיטות שאני לא זוכר. ידינו נשלחו מטה וכל אחד ליטף ארוכות את בן זוגו. הרגשתי את חמוקייך, בדיוק כמו שדימינתי לעצמי, פשוט מושלמים. בתנועה מהירה הורדת את הכיסא שלך לאחור. שיחררתי את חגורת מכנסייך ואת השלת אותם מעלייך. נשארת בתחתונים שחורים ומגרים. שלחתי יד לתוכם והרגשתי את מה שהשתוקקתי להרגיש כ"כ הרבה זמן. המקום הנפלא הזה שגרם לי לנידודי שינה במשך כל השבועות האחרונים. הכוס החלק שלך היה חם ורטוב, יותר ממה שיכולתי לדמיין לעצמי. החדרתי אלייך אצבע ועוד אצבע והתחלתי לנוע בתוכך, רוצה לומר לך בואי הנה. אנחותייך מילאו את חלל המכונית והרגשתי שאני נמצא בתוך חלום. במשך דקות חקרתי את מסתוריי הכוס שלך ואין פינה שלא הגעתי אליה. כשיצאתי לאתנחתא קלה, אחרי האורגזמה השנייה שלך, הסתובבת אלי והכנסת ידך לתוך מכנסיי. פגשת את הזין שלי, עבה, חם וקשה כמו שהבטחתי לך. התחלת ללטף אותו בתנועות איטיות שגרמו לי לויברציות בכל הגוף. המגע שלך היה מלטף ומענג ביותר. לא זוכר שאי פעם אישה נגעה בי ככה. כשהרגשתי שאני כבר קרוב לשיא, רכנתי לעברך, ופישקתי את רגלייך עד כמה שהיה ניתן וחדרתי אלייך בלהט יצרים. זה היה נפלא ומענג להרגיש איך את עוטפת את הזין שלי ומכווצת עליו את הכוס המדהים שלך. גמרתי ומילאתי אותך בזרע חם, הנחתי ראשי על כתפך וידעתי שכל מה שהיה עד עכשיו התגמד לו פתאום.

למעלה