להחרים את אטרף !!!

Jony Jerusalem

New member
להחרים את אטרף !!!

כאקט מחאה היום סגרתי את הבלוג שלי באטרף והשארתי שם רק מאמר מחאה אחד. זאת עקב העובדה כי הם נותנים במה בבלוגים של האתר ובכלל באטרף לאדם שרודף אחרי נשאים, מנסה לעשות אאוטינג לנשאים ובעצם כל מטרתו היא לגרום נזק לנשאים. הגשתי תלונה לאטרף והתשובה שקיבלתי מהם היא שאין מה לעשות כנגדו כי הוא פועל בהתאם לחוקים של אטרף ובהתאם לחוקי זכויות יוצרים. אי לכך אני רוצה להפנות את תשומת לב הגולשים פה למספר דברים: אין למסור באטרף לאף אדם בניק נשא תמונה שלכם או כל פרט אחר מזהה אין למסור טלפונים או כל דבר דומה או אפילו כתובת מסנג'ר כל עוד אתם לא בטוחים מי האיש מולכם. האיש משנה זהויות כל פעם וצריך להיות בכפל זהירות. מומלץ בתקופה הזו בה הבחור רודף באופן כלכך אובססיבי אחרי נשאים, להקפיא את כרטיס הנשא שלכם ולהשתמש רק בכרטיס "בריא". כלומר, מי שאתם באמת אבל את האיידס תשאירו בבית שלכם. חברים, זה בשבילכם ולמענכם ורק בשביל שלא יפגעו בכם. אין ספק כי אטרף לא מקשיבים לנו הנשאים ומצד שני נותנים לו במה חופשית. דרך המחאה שלנו היא במחיקה שלנו משם. תמחקו את הבלוגים שלכם באטרף, תשמרו אותם בקובץ וורד במחשב שלכם או לחילופין אתם מוזמנים לפתוח בלוג באתר שלי אבל זה ממש לא חשוב כרגע. החשוב ביותר הוא למחוק את הבלוגים שלכם וככל שאטרף פתאום יראו שעוד בלוג ועוד בלוג של נשא נמחק אולי זה ידליק למישהו שם אור אדום. למחוק ניקים של נשאים, אתם בריאים למעט העובדה שיש לכם איידס ולכן תמחקו את הכרטיסים שלכם ותחפשו אהבה כאנשים בריאים כי אתם בריאים אבל עם איידס. יש הבדל מהותי כל עוד לא עשיתם סקס ולהכיר אנשים אתם לא צריכים לרוץ להגיד את המילה איידס או נשא. שאין ברירה, משתפים פעולה, כמו שעשינו אז מהומה על ארומה וכל העולם והרבה נשאים לא יושבים בארומה עכשיו צריך לעשות אותו דבר על אטרף עד שהם יפסיקו לתת במה לרודף הנשאים הסדרתי. חברים, זה בידיים שלנו ורק אם כולנו נשתף פעולה זה יעזור ויפעל. מסתבר, שאטרף לא לוקחים אותנו ברצינות וכנראה שרק מעשים עושים את העבודה. לכן מכאן אני קורא לכם: להקפיא כרטיסים שלכם כנשאים למחוק בלוגים שלכם כנשאים ולהמשיך את חייכם הרגילים כמו שהם כאנשים בריאים כי כולנו בריאים למעט העובדה שיש לנו איידס בדם אבל הנפש שלנו בריאה לחלוטין ואין זכות שאיש יפגע ולו בשערה אחת מראשנו. רק לסבר את המחשבה שלכם, וחלילה אם הוא יגיע למישהו, וחלילה הוא יעשה לו אאוטינג כזה או אחר, זה נזק שהוא בלתי הפיך, האיש מטורף ולא צפוי ולפי מה שהוא כותב אפילו הייתי מגדיר את זה כחולה נפש ולכן אנשים כאלה יכולים לגרום נזק וגם אם הוא רגעי אבל העניין שהוא יכול להיות גם בלתי הפיך. חברים, זה לא תסביך רדיפה, זה הרצון לשמור על הפרטיות שלנו וברגע שיש מישהו כזה ובמיוחד שהגוף הרשמי שם נותן לו במה וכוח הדרך שלנו היא למחות ברגליים וגם אם יהיה לנו קשה, זו המחאה שלנו. תודה על ההקשבה ג'וני ירושלים

למעלה