להחלפה - 1500 ון גוך - Ravensburger

sisipi

New member
להחלפה - 1500 ון גוך - Ravensburger

שלום זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום. נחשפתי אליו רק לפני שבוע וכל כך שמחתי לגלות שיש עוד כמוני שמאד אוהבים את התחום. יש לי בבית עשרות פאזלים ואני נהנית מאד להרכיב (וגם לפרק אח"כ) רציתי לבדוק אפשרות להחליף/ למכור את אחד הפאזלים שברשותי הפאזל הראשון שאני מעונינת להחליף הוא פאזל של 1500 חלקים של ravensburger - קולאז' ציורי ון-גוך (צירפתי תמונה) הפאזל במצב מצוין (הרכבתי אותו פעם אחת בלבד והוא שמור להפליא). אשמח להחליפו בפאזלים של 1,000 חלקים. (מחפשת בנרות פאזלים של Gale Pitt אך מוכנה גם אחרים) אשמח לשמוע מחברי הפורום תודה ושנה טובה

jocie1

New member
החלפת פאזלים

גם אני גיליתי את הפורום לפני זמן קצר. צירפתי תמונות של הפאזלים שהרכבתי. אשמח ליצור קשר בענין של החלפה.

ssyוM

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא לפורום

נשמח לראות תמונות של הפאזלים שהרכבת ולשמוע קצת חווית ..( היכן קנית? , מספר חלקים מקס' וכו'...) שבוע נפלא שיהיה
.

jocie1

New member
תודה

הרכבתי הרבה מאוד פזלים מאז הילדות שלי, ועם הילדים עד 250 חלקים. לפני כמה שנים עליתי ל 500, 1000 חלקים. לאחרונה מיישמת רעיון יפה, (ראיתי פאזל בשלבי הרכבה שונים על לוח עץ) הרכבה על גבי קרטון עבה, מאפשר שינוע התמונה ממקום למקום בבית בהתאם לצורך. חלק מהפזלים קנינו חלק קבלנו. תרמתי הרבה פאזלים של קטנטנים. נשארו פזלים עד 250 חלקים להחלפה. היה לי אחד עם תמונת נוף (שלג עצי שלכת גן פרחים שמקיף בית...) 1000 חלקים. לקראת הסוף גליתי שכמה חלקים חסרים. היה לי כל כך חבל שפירקתי ומסרתי לגן ילדים ליצירה. תמונה שהרכבתי לאחרונה (500 חלקים) היווה אתגר ממשי עבורי ומסגרתי אותה. אחר ,1000 חלק, הושלם ונח כרגע על שולחן האוכל.

פאזל להחלפה

שלום לכולם, יש לי פאזל חדש מיום כיפור האחרון, הורכב פעם אחת וחדש לחלוטין. מעוניינת להחליף בפאזל אחר. הפאזל הוא של הצעקה 1000 חלקים.

sisipi

New member
קצת על עצמי

אני מרכיבה פאזלים כבר שנים. אבל ב- 5 שנים האחרונות זה הפך אצלי לתחביב די רציני. אם הזמן למדתי שאני הכי נהנית להרכיב פאזלים של 1,000 חלקים ( לא גדולים מידי ולא קטנים מידי) ואשר מורכבים מפריטים רבים היכולים לסייע בהרכה. אניאינני נוהגת למסגר את הפאזלים שאני מרכיבה - אני קונה פאזלים , מרכיבה וחצי שעה לאחר שהם מורכבים אני מפרקת אותם ...( כדי להמשיך הלאה). אני מעריכה שכיום יש לי כ- 50 פאזלים. (לאחר שמסרתי כבר חלק - כדי לפנות מקום). לפני כחודש רכשתי באמצעות האינטרנט עוד 14 פאזלים של 1,000 חלקים (במכירה באי ביי ) ואני מצפה להם בכלייון עיניים. זהו בנתיים. מחכה לשמוע אם מישהו מעוניין להחליף עימי פאזלים. בברכה סיסי

Kניבל

New member
פאזל להחלפה

אני מעוניין להחליף את הפאזל של גוסטב קלימט. אני חדש ישן כאן,לא ביקרתי בפורום מזמן. רואה שהפורום עבר שינוי מרענן ויפה. כל הכבוד לעושים במלאכה.

Silly LoveSong

New member
2 פאזלים ביחד - להחלפה

פאזל אחד, 1000 חלקים של טירה ספרדית (מה שכן, חלק אחד חסר
). אין לי מצלמה אז סרקתי את הקופסא ולא הכל נכנס (בחלק הקטוע יש "בערך" אותו הדבר שיש בחלק הימני של התמונה מבחינת צמחייה, אבל יש שם קצת מכוניות על הכביש וקצת עננים בשמיים) פאזל שני של RAVENSBURGER, 500 של טיגריס בג'ונגל. מוכנה להחליף את שניהם בפאזל של 1000 או 1500 חלקים, מעדיפה פאזל אומנותי (לא צילום) או צילום של מקום אקזוטי (אי טרופי וכו').

booozooo

New member
החלפת פאזלים

יש לי שלושה פאזלים יפהיפיים, שניים של 1500 חלקים ואחד של 2000 הייתי מעוניינת להחליף לפאזלים בסדר גודל דומה, אני מעדיפה תמונות של אימפרסיוניסטים. הפאזלים שלי הן ציורים של ואן-גוך, מונה ולאון ג'וסך אשמח לשמוע ממישהו :)

למעלה