להחליק סליידים

TIS

New member
זה משמש

במקום שעווה שתמיד מורחים בשביל שמשהו יחליק, מורחים את זה. זה נדבק כמו שעווה ומחליק כמו סבון. (אני עוד לא הצלחתי להכין את זה אבל אלה שכן אומרים שזה טוב)

Gimany

New member
הצלחה-כנסו!

3 נרות רגילים כפית מרגרינה ושתי לחיצות סבון לחמם עד שזה מפסיק לעשות קולות כאלה:תססססססססססססססס ולחכות 10 דקות שזה יתקרר...

Gimany

New member
דג מת:

נגיד יש מדרכה שמתאימה בדיוק לסלייד עצבני אבל היא לא מחליקה אז אתה לא יכול להחליק עליה(סלייד) אנשים שמים שעווה אבל זה יותר מחליק אז ככה אפשר לעשות סליידים... עכשיו הבנת?

TIS

New member
יש לי בשבילך שם לחומר הזה

כמו שבסרט "פלאבר" זה שילוב של FLYING ו ROBBER עשיתי ככה: שעווה = WAX סבון = SOAP שעווה (WAX) + סבון (SOAP) = WAXOAP) בתרגום חופשי לעברית - ואקסופ.

xflil

New member
הצלחתי גם הצלחתי! אוקיי, אז ככה...

מצרכים: -סבון קשה (נו מרובע) במקרה שלי פלמוליב ירוק כזה... -בשביל שיצא תואם אני לקחתי נר נשמה... אופן הכנה: לוקחים צנצנת זכוכית עם היקף של בקבוק שתיה חצי ליטר, אפילו פחות באיזה 3 ס"מ... ובאורך של 20 ס"מ, פחות אולי... בשביל שהמצרכים יכנסו תחתחו את הסבון ואת הנר נשמה לפרוסות בגודל של ההיקף.... אה כן, והציאו כמובן מנר הנשמה את הפתיל (נשלף מאחור) לי נשארה שארית של קצת נר נשמה וקצת סבון... שמים רצועת סבון, רצועת שעווה, סבון, שעווה.... ברגע שהכל מגיע למעלה....או עם הבוהן או אם איזה כלי תמחצו הכל למטה בערך לחצי..ותמשיכו באותו אופן.... הקיצר.... אחרי הדחיפה והכל, קחו פינג´ן של קפה.... יותר גדול כמובן מהכלי זכוכית... שימו מים בקומקום, לאחר שירתחו, מלאו את הפינג´ן.... שימו את כלי הזכוכית עם העיסה בתוך הפינג´ן הרותח... עכשיו קחו את הפינג´ן ושימו אותו יחד עם המים הרותחים וכלי הזכוכית על אש קטנה.... (כדי שהזכוכית לא תתפוצץ... שימו את זה הרבה זמן...מידי פעם החזיקו את כלי הזכוכית בתוך הפינג´ן עם מגבת ודיחסו את העיסה, ערבו אותה (הזהרו משפריצים לא נעימים...) את העיסה שמים די הרבה זמן, עד שהשעווה מציפה את הסבון ונוזלת לגמרי.... על מוציאים את העיסה מהפינג´ן....מכבים את האש.... תופסים אותה במגבת.... ואם כלי מסויים, דוחסים ומערבבים ודוחסים ומערבבים עד שנראה לכם שהעיסה מעורבבת מספיק (אל תצפו לראות את שני החומרים מתלכדים ברגע זה, אבל תראו שהחומרים פרוסים באופן שווה, ולא בשני גושים כמובן...) עכשיו קחו את כלי הזכוכית עם העיסה, שיפכו מים פשורים, כדי לקרר את העיסה במעט... שימו בפריזר.... חכו עד מחר... הוציאו את כלי הזכוכית.....צאו לרחוב.... הטיחו את כלי הזכוכית על הרצפה, הכלי יתפוצץ והוציאו את העיסה הקפואה, ועכשיו מה שנותר לעשות זה ללכת לריילים ממתכת (עדיף לא על מדרכה, בזבוז חומר) למרוח לעוף ולפתוח את הראש, תהנו!

xflil

New member
שמע

עשיתי את זה פעם יחידה וראשונה, ואני שמתי במקפיא לכל הלילה... אז אני לא לוקח סיכונים, סתם בזבוז, לא? אחרי שאתה יודע שלא תצא יותר מהבית עם הסקייט, כך לך את המצרכים, תכין, ואז אתה בראש שקט עד מחר, ולא לחוץ שיתקשה כמה שיותר מהר חוץ מזה ידוע שבקור חוץ ממים חומרים מצטמקים... גם זכוכית... ככה יותר קל לשבור את הזכוכית, היא לא דבוקה לעיסה, והעיסה יוצאת שלמה החוצה בחתיכה אחת, בלי רסיסי זכוכית (מעבירים יד וכל מה שאולי יש, נופל...) אני אמרתי מה אני עשיתי, והצלחיל לי בגדול תעשה אתה איך שבא לך אחי

Gimany

New member
הצעה יותר טובה...

קחו משהו מברזל...כגון(קופסת שימורים קופסה של נס קפה:) תכניסו נרות כמו במתכון של פיף ותחממו בגזית או בגז... ככה לא צריך להקפיד על חום נמוך ושגומרים ומוציאים מהמקפיא חותחים לשני חצאים וככה יוצאים שני חצאים מחליקים של שעווה טוב תעשו מה שבראש שלכם...

TIS

New member
שיט

אני עשיתי בפינג´אן ובשביל שלא יידבק עירבבתי כל הזמן. עכשיו יש לי פירורים כאלה מגעילים. נחמם שוב נראה מה יוצא...

xflil

New member
אני יודע מה עשית

בטח ערבת כשזה כבר היה חצי קשה, לא! לערבב כזה רותח! כשזה עוד ליקוויד! (נוזל) ואז להכניס יש לפריזר ולא פאקינג לגעת בזה, כל הלילה.... רואים למה אני לא אוהב לגעת סתם אם אני לא בטוח ב-100 אחוז? "כלום לא גמור עד שזה גמור"

xflil

New member
או שפשוט שמת את העיסה בתוך הפינג´אן

ישר.... לא! את הפינג´אן תמלא מים רותחים, את העיסה דחוס לתוך כלי זכוכית ואת כלי הזכוכית שים בתוך הפינג´אן עם המים הרותחים, על אש קטנה המון זמן, עד שהשעווה תהפוך לנוזלית לגמרייייי, עד שזה יראה כמו מים... ערבב קצת קצת ושים בפריזר ללילה

TIS

New member
לא חבל על הכלי זכוכית?

הכלי היחיד מזכוכית שנראה לי שמתאים לניסוי הוא כוס הקפצה. באמת חבל. אבל אם אני שם בתוך קופסת פח דקה? נגיד ציפוי של נר זיכרון או קופסה של קפה של עלית? זה לא הולך טוב?

the mutt

New member
אני רואה

שאנשים נתפסו על ההמצאה שלי הזכויות שמורות לאייל קמחי רוני מרקדו ומתן פלדמן הסנדוויץ´

morpher

New member
את מטומטמים יש שיטה קלה!

שימו באיזו קערה לא משנה ממה עדיף מתכת את השעווה הסבון והמרגרינה ושימו על זה איזה משהו מזכוכית (לא חובה) שימו על עדן החלון וכשתחזרו מבצפר אז זה כבר יהיה נמס ושימו חצי שעה במקפיא וזה מוכן

למעלה