הצלחתי גם הצלחתי! אוקיי, אז ככה...
מצרכים: -סבון קשה (נו מרובע) במקרה שלי פלמוליב ירוק כזה... -בשביל שיצא תואם אני לקחתי נר נשמה... אופן הכנה: לוקחים צנצנת זכוכית עם היקף של בקבוק שתיה חצי ליטר, אפילו פחות באיזה 3 ס"מ... ובאורך של 20 ס"מ, פחות אולי... בשביל שהמצרכים יכנסו תחתחו את הסבון ואת הנר נשמה לפרוסות בגודל של ההיקף.... אה כן, והציאו כמובן מנר הנשמה את הפתיל (נשלף מאחור) לי נשארה שארית של קצת נר נשמה וקצת סבון... שמים רצועת סבון, רצועת שעווה, סבון, שעווה.... ברגע שהכל מגיע למעלה....או עם הבוהן או אם איזה כלי תמחצו הכל למטה בערך לחצי..ותמשיכו באותו אופן.... הקיצר.... אחרי הדחיפה והכל, קחו פינג´ן של קפה.... יותר גדול כמובן מהכלי זכוכית... שימו מים בקומקום, לאחר שירתחו, מלאו את הפינג´ן.... שימו את כלי הזכוכית עם העיסה בתוך הפינג´ן הרותח... עכשיו קחו את הפינג´ן ושימו אותו יחד עם המים הרותחים וכלי הזכוכית על אש קטנה.... (כדי שהזכוכית לא תתפוצץ... שימו את זה הרבה זמן...מידי פעם החזיקו את כלי הזכוכית בתוך הפינג´ן עם מגבת ודיחסו את העיסה, ערבו אותה (הזהרו משפריצים לא נעימים...) את העיסה שמים די הרבה זמן, עד שהשעווה מציפה את הסבון ונוזלת לגמרי.... על מוציאים את העיסה מהפינג´ן....מכבים את האש.... תופסים אותה במגבת.... ואם כלי מסויים, דוחסים ומערבבים ודוחסים ומערבבים עד שנראה לכם שהעיסה מעורבבת מספיק (אל תצפו לראות את שני החומרים מתלכדים ברגע זה, אבל תראו שהחומרים פרוסים באופן שווה, ולא בשני גושים כמובן...) עכשיו קחו את כלי הזכוכית עם העיסה, שיפכו מים פשורים, כדי לקרר את העיסה במעט... שימו בפריזר.... חכו עד מחר... הוציאו את כלי הזכוכית.....צאו לרחוב.... הטיחו את כלי הזכוכית על הרצפה, הכלי יתפוצץ והוציאו את העיסה הקפואה, ועכשיו מה שנותר לעשות זה ללכת לריילים ממתכת (עדיף לא על מדרכה, בזבוז חומר) למרוח לעוף ולפתוח את הראש, תהנו!