להחליק סליידים

doresh

New member
להחליק סליידים

מה מחליק על מדרגה חוץ מישאווה (או מה הפרו שמים)?

the mutt

New member
יש נוסחה יותר טובה

חבר שלי פעם שכך נר וסבון בתיק שלו...ואחרי כמה ימים הוא גילה שהם התערבבו.... מה שקבלנו זה חומר שנמרח בקלות וחלק מאוד! כל כך חלק שכמה ילדים כמעט פתחו את הראש מהקצה של המדרגה... זה פועל!

the mutt

New member
ככה

אתה לוקח מחבת של עשיית ביצים קשות מחבת לכל דבר קיצר... שם כמה נרות וכמה סבון שאתה רוצה(כאן זה קטע של נסוי וטעיה) לפי הכמות הרצויה מחמם עד שהכל נמס....מערבב טוב טוב... אתה מחכה עד שזה מתייבש....אבל עדיין שיהיה חם!....ושופך מים קרים על זה...מוציא...ווואלה! בהצלחה

TIS

New member
רעיון טוב

מעניין שאף אחד לא חשב על לשים סבון. זה הרבה יותר חלק מנרות, לא?

לא סבון זה חרא....

היתכוונתי סבון חרא אם אתה מנסה למרוח אותו אבל אם שעווה מעורבב זה יכול ליביות נחמד

the mutt

New member
ובכן

זה היופי של העניין מקבלים את החלקות של הסבון....ואת התפיסה של השעווה... זה ענק

Gimany

New member
הנה עוד אפשרות

גם במחבת גם נר אבל להוסיף לזה מרגרינה

xflil

New member
בונא!איזה יאוש זה עם הסבון והנר הזה

!!! שעות!!!!!! נר, סבון, בתוך כלי זכוכית בתוך פינג´ן עם מים רותחים, מעל האש........אח"כ לחכות שעתיים שזה ימס כי זה על אש קטנה כדי שהזכוכית לא תתפוצץ....אח"כ לדחוס את זה תוך כדי שפריצות רותחות על הידיים איזה יאוש.....!!!! לפחות בסוף זה יצא....חשבתי על זה.....וזה יכול להיות נר ריחני לא רע!

xflil

New member
ואווווו!!!!! קטלני!

פשוט קטלני!!! כל כך חלק! טוב טוב....

Gimany

New member
כישלון...

ניסיתי להכין עם שלוש נרות של חנוכה גם קיבלתי כוויה וגם הרסתי את הגז...:/

TIS

New member
אני מנסה להכין את זה עכשיו

סבון ו3 נרות בכלי מפלסטיק בתוך סיר עם מים (כמו שממיסים שוקולד). פלסטיק מעביר חום מספיק? אני אומר שלא ייצא טוב אבל נראה.

DeadFish

New member
הבנתי איך מכינים אבל....

בשביל מה זה? מה עושים עם זה בכלל? סליחה על הבורות המוחלטת

TIS

New member
עברתי לפינג´אן

למרות שעם הפלסטיק הלך לא רע בכל זאת מתכת מעבירה חום יותר טוב... עכשיו הולך לי הרבה יותר מהר.

TIS

New member
XFLIL

הצלחת? תרשום את "המתכון" כדי שכולם יצליחו. ואת האמת, כדאי לרשום על זה פטנט או משהו

DeadFish

New member
מה השימוש של החומר הזה???

מישהו מוכן לומר לי סוף סוף????

למעלה