להחליף שם אני לא מצליחה להחליף שם מישהוא יודע אני ניכנסת להחלפת שם וזה לא הולך לי
T tairp New member 31/8/05 #1 להחליף שם אני לא מצליחה להחליף שם מישהוא יודע אני ניכנסת להחלפת שם וזה לא הולך לי
א אפלטונה New member 31/8/05 #2 אולי אולי מותקן לך ad-watch שחוסם לך "חלונות קופצים"? אם כן - אז פשוט תסגרי אותו.
T tairp New member 31/8/05 #3 vjהחלפה כשאני רוצה לכתוב תגובה אני מגיעה לטבלה שרשום שם את השם וגם החלפת שם אני לוחצת כותבת שם אחר והוא לא מקבל את זה מה זה חלנות קופצים איפו זה נימצא
vjהחלפה כשאני רוצה לכתוב תגובה אני מגיעה לטבלה שרשום שם את השם וגם החלפת שם אני לוחצת כותבת שם אחר והוא לא מקבל את זה מה זה חלנות קופצים איפו זה נימצא
ר ריטה ב New member 31/8/05 #4 יש לך עוד שם במערכת? אם נרשמת עם שם משתמש נוסף, אז בדרך הנ"ל את יכולה להחליף שמות, ואז תגובתך תופיע תחת השם השני. אם כוונתך להחלפת השם לאותו המשתמש - שינוי שם - זה בלתי אפשרי.
יש לך עוד שם במערכת? אם נרשמת עם שם משתמש נוסף, אז בדרך הנ"ל את יכולה להחליף שמות, ואז תגובתך תופיע תחת השם השני. אם כוונתך להחלפת השם לאותו המשתמש - שינוי שם - זה בלתי אפשרי.