להחליף נורה...

V e n e r a

New member
להחליף נורה...

כמה גורילות דרושות כדי להחליף נורה? רק אחת, אבל צריך הרבה מאוד נורות. כמה חוקרי שב”כ דרושים כדי להחליף נורה? “אנחנו שואלים את השאלות כאן”. כמה חיילי מג”ב דרושים כדי להחליף נורה? חמישים. אחד כדי להחליף את הנורה והיתר כדי לירות באוויר ולפצוע בטעות את השכנים. כמה טירונים דרושים כדי להחליף נורה? “להחליף אותה למה, המפקד”? כמה לוחמי ימ”מ דרושים כדי להחליף נורה? חמישה עשר. אחד כדי להחליף את הנורה והיתר כדי לתקן את הנזקים בבית. כמה סוכני מוסד דרושים כדי להחליף נורה? “לא הייתה שם שום נורה”. כמה סוציולוגים דרושים כדי להחליף נורה? “לא הנורה היא שזקוקה להחלפה, אלא המערכת כולה”. כמה אמהות פולניות דרושות כדי להחליף נורה? אף לא אחת. “זה בסדר, ילדים, אני אשב לבד בחושך”. כמה במאי קולנוע דרושים כדי להחליף נורה? “לא אכפת לי כמה אנשים צריך, כמה זה יעלה או איך תעשו את זה - רק תדאגו שהיא תוחלף”. כמה רואי חשבון דרושים כדי להחליף נורה? “על כמה חשבת”? כמה מאפיונרים דרושים כדי להחליף נורה? שניים. אחד כדי להחליף אותה והשני כדי לירות בעדים. כמה חכמי זן דרושים כדי להחליף נורה? שניים. אחד כדי להחליף אותה והשני כדי לא להחליף אותה. כמה פמיניסטיות דרושות כדי להחליף נורה? “רק אחת, חזיר שוביניסטי שכמוך - וזה לא מצחיק”. כמה שרים דרושים כדי להחליף נורה? רק אחד, אבל הוא יזדקק ל- 25 יועצים חיצוניים. כמה טכנאים של רשות השידור דרושים כדי להחליף נורה? “תשעה עשר”. תשעה עשר?!? “תשעה עשר. למה, יש לך בעיה עם זה”? כמה מפיקים דרושים כדי להחליף נורה? אפס. נוציא את זה להפקה חיצונית. כמה בעלות בוטיק דרושות כדי להחליף נורה? “אנחנו לא מחליפים מותק, לא קראת את השלט”? כמה צלמים דרושים כדי להחליף נורה? אחד, אבל צריך לחכות שהאור יהיה יותר טוב. כמה מוסכניקים דרושים כדי להחליף נורה? “אנחנו נשלח לך הערכה עד סוף השבוע”. כמה כלכלנים דרושים כדי להחליף נורה? “אפס. אם היה צריך להחליף אותה כוחות השוק כבר היו עושים את זה”. כמה פסיכולוגים דרושים כדי להחליף נורה? רק אחד, אבל זה ייקח הרבה מאוד זמן, יעלה הרבה מאוד כסף והנורה צריכה באמת לרצות את השינוי הזה. כמה עורכי דין דרושים כדי להחליף נורה? “כמה אתה יכול להרשות לעצמך”?

V e n e r a

New member
וכמה משלי

כמה עתודאים צריך כדי להחליף נורה? שלושה, אחד כדי להחליף, שני כדי להתלונן שזה לא במקצוע ושלישי כדי לסתום אוזניים ולהתעלם מהשני. כמה ניצולי שואה צריך כדי להחליף נורה? אחד, כל שעתיים. כמה נכים צריך כדי להחליף נורה? תלוי כמה גבוהה היא תלויה.... כמה תינוקות צריך כדי להחליף נורה? כמה נותרו? כמה חולי פרקינסון צריך כדי להחליף נורה? אחד, ונורת פלורסנט.

gavrik

New member
כמה בני מזל מאזניים דרושים בכדי להחליף נורה?

קשה מאד להעריך - אני חושב שזה תלוי במתי היא נשרפה, או בעצם, אולי, מאיפה קונים נורה חלופית. אולי אחד יספיקו או, בעצם, אולי אפילו שניים כי יכול להיות שהראשון לא ידע מאיפה קונים נורה. אולי אתה צודק, אחד יספיק. אוףףף - אני לא יודע! עזבו אותי בשקט!! כבר התבלבלתי!!! כמה בני מזל אריה דרושים בכדי להחליף נורה? בני מזל אריה לא מחליפים נורות! הם מחזיקים את הנורה והעולם מסתובב סביבם ממילא! כמה בני מזל טלה דרושים בכדי להחליף נורה? רק אחד - אבל צריך קהל מעודדים למחות לו כפיים כשיצליח. צריך גם הרבה נורות במלאי. כמה בני מזל שור דרושים בכדי להחליף נורה? לא צריך בכלל - העבודה לא תיעשה על ידם ממילא. כמה בני מזל תאומים דרושים בכדי להחליף נורה? לא פחות משניים אבל אם וכאשר יסיימו להרכיב אותה, היא תדע לגהץ, לענות על טלפונים, תדבר צרפתית ותאיר בכל צבע שתרצו בכל עת. כמה בני מזל סרטן דרושים בכדי להחליף נורה? רק אחד אבל הוא יצטרך לעבור שיקום נפשי לזמן ארוך אחרי הטראומה שהוא עבר. כמה בני מזל בתולה דרושים בכדי להחליף נורה? בואו נספור יחדיו - צריך אחד להחזיק את הנורה במקום המדויק ובזווית הנכונה, צריך אחד כדי למדוד את הזמן הדרוש להחלפה, צריך אחד שיקריא את הוראות ההרכבה תוך כדי, צריך אחד לחקור מדוע נשרפה הנורה ומי אשם בכך, צריך ארבעה כדי לסדר את הבית מחדש כך שיתאים לנורה החדשה. כמה בני מזל עקרב דרושים בכדי להחליף נורה? מי שואל?? למה אתה צריך לדעת?? מי שלח אותך?? מה, אתם חוקרים אותי?? תעמוד ישר כדי שאוכל לרצוח אותך. חוצפן אחד!!!!! כמה בני מזל קשת דרושים בכדי להחליף נורה? מה הטמטום הזה?? השמש זורחת, הציפורים מצייצות ויש טיול מדהים לצפון במחיר הזדמנות וכל מה שעולה לך בראש זה להחליף נורה?!? כמה בני מזל גדי דרושים בכדי להחליף נורה? תלוי!! מה תנאי העסקה?? יש לך טיוטת חוזה?? מה הם תנאי התשלום?? כמה בני מזל דלי דרושים בכדי להחליף נורה? קשה להעריך. מה שבטוח הוא שרבבות יבואו וכל אחד מהם ירצה להיות זה שיביא אור לעולם. כמה בני מזל דגים דרושים בכדי להחליף נורה? למה? נשרפה הנורה? מתי? אוי איזו טרגדיה!! אני אדבר איתך כשאפסיק לבכות. אוי איזו טרגדיה נוראית!!!! הולכת לישון עלאק

V e n e r a

New member
אני בדיוק בדרך.... גם אתה קם מחר מוקדם זוכר.?

לא יודעת מאיפה התרגום העלוב הזה, אבל זה יותר מצחיק: How many Arians does it take to change a light bulb? Only one Arian, but an awful lot of light bulbs. How many Taureans does it take to change a light bulb? What, me move? How many Geminis does it take to change a light bulb? Two. Plus a portable phone, an Internet link and a copy of the "Guide to Changing Lightbulbs." How many Cancerians does it take to change a light bulb? Only one, but he has to bring his mother. How many Leos does it take to change a light bulb? A dozen. One to change the bulb, and eleven to applaud. How many Virgos does it take to change a light bulb? Virgos don't have time to change their own lightbulbs. They're too busy changing them for everyone else. How many Librans does it take to change a lightbulb? Er, two. Or maybe one. No --- on second thoughts, make that two. Is that okay with you? How many Scorpios does it take to change a lightbulb? So who wants to know? Why do you want to know? Are you a cop? How many Sagittarians does it take to change a lightbulb? One to install the bulb, and a Virgo to pick up the pieces. How many Capricorns does it take to change a light bulb? None: Why should I bother? It's probably just going to burn out again tomorrow anyway. How many Aquarians does it take to change a lightbulb? Have you asked the bulb if it wants to be changed? How many Pisceans does it take to change a lightbulb? Huh? The light's out?

לגבי מזל אריה אני מוחה בתוקף ../images/Emo70.gif העולם לא מסתובב סביבי ... (טוב זה תלוי אם אני שתוי או לא ... ../images/Emo3.gif)

liornei

New member
כמה גברים צריך כדי להחליף נורה?

0, שתבשל בחושך הכלבה!

jesusisacunt

New member
מטאליסטים

כמה בלאקרים צריך כדי להחליף נורה? אפס. זה יותר קשוח לשבת בחושך. כמה מעריצי קורפיקלאני צריך כדי להחליף נורה? למה צריך נורה? יש מספיק אור מהמדורה!

זונע

New member
ענק

השני הרג אותי!!!

...

כמה פאנקיסטים צריך כדי להחליף נורה? 21. אחד כדי שיחליף, 5 כדי שידפקו לו מכות על זה, ועוד 15 כדי שידפקו לכולם מכות בלי שום קשר. כמה סוריאליסטים צריך כדי להחליף נורה? דג! כמה חברי פורום צריך כדי להחליף נורה? יותר ממה שיש כאן. עובדה שהפורום שחור.

למעלה