להחליף בולים

להחליף בולים

שלום אני מחפש בולים של מכוניות ואופנועיים בקושי יש לי כמה אז אני רוצה לפתח לי תאוסף.יש לי מלא בולים שכל מיני תחומים אז עם מישהו שיש לו בולים למכונית שהוא רוצה להחליף בעד משהו שהוא צריך אז בכיף שלו שיגיד תודה!!!!!!!!!!!

אם אתה רצה, אתה יכול לקנות חבילה

שלמה של בולי מכוניות ואופנועים, דרך אתר האינטרנט של "בית טוב". לא יקר, לא מאוד איכותי, אבל תוכל במחיר סביר לקנות מאות בולים, שיהוו התחלה נהדרת לאוסף נושאי.

יש לי בעיה לקנות דרך אינטרנט

אני רק בן 15 ואין לי כרטיס אשראי אז אני לא יכול לקנות דרך האתר אז בגלל זה אני רוצה להחליף וגם להחליף זה יותר כיף מאשר לקנות

python 4

New member
אם אתה לא רוצה לקנות דרך האינטרנט

אתה יכול לפנות ל"בולי דיזינגוף", שבדיזינגוף סנטר, תל אביב. הוא מוכר שם פאקטים מכל מני נושאים ובזול (ח"י שקלים הפאקט).

תשמע אחי

אני מעדיף להחליף ולא לקנות אתה מבין אותי אבל רק עם אני יגיע למצב שאף אחד לא רוצה להחילף אז אני יקנה אבל זה ממש עם אני לא יצליח למצוא משיהו להחליף.כל הכיף בלאסוף בולים(לפי דעתי)זה להחליף אותם ולא לקנותם אותם

אין בעיה! קלטנו אותך.

שלח לי כתובת במסר, ואשלח לך בולי מכוניות ואופנועים. אתה צודק מאה אחוז - הכי כיך לקבל ולהחליף. אני לא יורד עליך - אני רציני. שכנעת אותי, בכיף אני מכין לך חבילה.

אין בעיה! קלטנו אותך.

שלח לי כתובת במסר, ואשלח לך בולי מכוניות ואופנועים. אתה צודק מאה אחוז - הכי כיך לקבל ולהחליף. אני לא יורד עליך - אני רציני. שכנעת אותי, בכיף אני מכין לך חבילה.

Mercyful God

New member
שלום שלום לירון ...

שמח שלבסוף התחלת לפעול בעניין האוסף ... כשיהיו לי בולים מהסוג הנ"ל אשמח לתת לך אותם . ובנוסף לכך הערה קטנה (= : גם אני מכור למילה אחי, אבל כהבן אדם שאתה מגיב לו יכול להיות אבא שלך, היא קצת מיותרת . יום טוב אחי .

powo

New member
ברוך הבא יניב

גם עם אין לי מה לשלוח לך כרגע אני יכול להיות אחיך?.תמיד רציתי אח צעיר. בעם תמשיך כך יהיו לך המון אחים ואחיות.אז שהיה לך בהצלחה באספנות.

דובושכ

New member
מדונה

הגיעה עד קיגיסטאן. שמעתי שבמסע ההופעות הקרוב שלה היא גם תופיע בישראל

python 4

New member
חילול הקודש

זה שהם שמו בכלל את הסינטרה והדיון ליד אבבא.

Mercyful God

New member
נצל"ש לפיתי, כנס לפה שניה

מחר אני נוסע לבית סבי ז"ל, איפה שישנם המילונים ... הדרך היחידה שאני יוכל לשאול אותך אם יש שם משהו שאתה רוצה , וכך לדעת אם לקחת את זה איתי או לא זה שאני ידבר איתך טלפונית כשאהיה שם . אם זה מתאים לך דבר איתי במסרים . (ראיתי שהרבה פעמים לוקח לך זמן להגיב במסרים אז רשמתי את זה פה)

python 4

New member
מדהים../images/Emo70.gif

תודה דובוש! בול אבבא קירגיסטני, רשמתי.

תמיר1991

New member
דאבל - אתה יכול גם להגיע לתערוכה

הקרובה, לדוכן של בית טוב, ולקנות שם. תמיר.

למעלה