להחליף את רותי

zs1957

New member
להחליף את רותי

רותי היא חברתי הטובה, שלרוע מזלה לקתה בשבץ מוחי לפני שנה , שפגע לה בדיבור. כעת היא עוברת שיקום אינטנסיבי ויש קצה אור במנהרה.מחוסר דיבור טוטאלי היא בונה משפטים קצרים כמו תינוקת בת שנה שלומדת לדבר. רותי התנדבה באגודה למלחמה בסרטן וסעדה נשים שחלו במחלה ועברו טיפולים כימותרפיים קשים, הקרנות קשות. כמו כן התנדבה רותי במשרד הביטחון בטיפול במשפחות שכולות. לאחר שלקתה בשבץ המוחי שפגע לה בדיבור ובזכרון לטווח קצר היא עוברת טיפולים רבים ריפוי בדיבור אצל קלינאית תקשורת מצויינת שעושה עמה עבודה נפלאה.כמו כן, יש לה בעל מדהים המטפל בה במסירות ובאהבה רבה. גם הבנות מסייעות במלאכה. אתהתוצאות ניתן לראות טיפין טיפין. בגילוי נאות אומר לכם כי אני ובן זוגי לא האמנו שהיא תשתקם . ראינו זוג שוקק חיים, שהחיים שלהם נהרסו.יום אחד לקחתי את הבעל לשיחה בעת שהאשה הלכה לשירותים ואמרתי לו אני יודעת שהיא לא מקבלת טיפול ואתה נהרס. נתני לו כתובת עם שם של רופאה מדהימה ואמרתי לו גש אליה.כמובן שהם הלכו היא טיפלה בהם מאד יפה ואף שלחה אותם לנוירולוג מומחה ל- CVA שמטפל בה בצורה מקצועית. את התוצאות ניתן לראות היום . אם לפני שנה היא לא יכלה לתקשר והתביישה במצבה היום היא מסוגלת לתקשר ונפגשת עם חברים ומבלה., הולכת לקולנוע. את הפעילות ההתנדבותית היא לא יכולה לעשות. אמש היא בקשה ממני אם אני יכולה ומעוניינת להחליף אותה בטיפול בביתה של חולת סרטן ערירית שאיש לא נכנס אליה מיום שרות חלתה. היא אמרה לי את האדם המתאים שיכול להחליף אותי. מסתבר שהאשה הזאת היא שכנה שלנו וגרה ברחוב שלנו שלשה בנינים מהבית שלנו. היא אומנית מציירת יש לה עובדת זרה 24 שעות ביממה אולם היא זקוקה לאוזן קשבת. זו התנדבות של חצי שעה בשבוע. אמרתי לחברתי רותי אני אעשה את המצווה הזאת בעבורך וגם בעבור חולת הסרטן הערירית. חייבת לשתף אתכם כי דני בן זוגי תמך בהסכמתי ואמר לי לכי לעל זה. את עושה את זה על הצד הטוב ביותר. אפשר היה לראות את השמחה של רותי על פניה היא קרנה מרוב אושר וכמובן גם בעלה. אני חייבת לציין כי אין לי כל קשר לאגודה למלחמה בסרטן זאת תהיה התנדבות פרטית שלי בלבד. שבת מקסימה לכולכם זהבה

אגסיל

New member
זהבה כל הכבוד על ההחלטה לעזור

את עושה מעשה אצילי, עזרה לאישה ערירית. באמת יפה שהסכמת לעזור ולהתנדב למשימה. שיהיה לך רק טוב והשם יחזיר לך בטוב. שבת שלום לילי

זהב'לה שבת שלום!

את מפתיעה אותנו כל פעם מחדש, שתזכי להרבה מצוות מהסוג הנ"ל, הם יזכו אותך בסופו של דבר, כל הכבוד!!! ניצה.

zs1957

New member
תודה ניצה

כל סוג של התנדבות מרומם את הרוח ונותן המון סיפוק למתנדב. זהבה

zs1957

New member
מחר בבוקר אני מתחילה את ההתנדבות עם החולה

לפני כמה דקות שוחחתי עם הגברת ומחר בבוקר אני אבקר בביתה ויתחיל את ההתנדבות. בעוד שעה וחצי אני במסיבת ל"ג בעומר של ילדודס בני 32-35 . אני מארגנת להם את המסיבה נגינה באקורדיון סביב המדורה. וקריוקי משירי ארץ ישראל הטובה.יהיה בר ביקיו והרבה מצב רוח טוב. הכל מוכן ומתוקתק מחכה לשעת ה-0 . שבוע טוב לכולם. להתראות בשמחות, זהבה

hregev1

New member
זהבה - כל הכבוד לך על רוח ההתנדבות

יפה מצידך שכך את תורמת מעצמך לחברה ולאנשים שזקוקים לעזרתך, היי ברוכה. הייתי בכיף מצטרפת לקומזיץ סביב המדורה עם שירי ארץ ישראל (סתאאאם) גם מפני שעדיין אני לא יוצאת לשום ארוע וגם לא אוכל להסתדר עם הסטייקים מכיון שביום חמישי האחרון עשיתי 4 השתלות בפה והיה די קשה וכל זאת על מנת שבבוא היום כן אוכל לאכול דברים שאני אוהבת, בילוי נעים. להתראות חני

zs1957

New member
תודה חני יקרתי,

הקומזיץ היה נפלא. החברה הצעירים לא הפסיקו לשיר ולרקוד משירי ארץ ישראל הטובה והישנה. היה המון אוכל , מצב רוח טוב, ומזג אוויר נפלא. בתי מור שרה , יש לה קול מקסים והיא סייעה לי רבות בהרמת הערב הנפלא אמש. היא שרה והלהיבה את כולם. מור מנגנת בגיטרה אמש היא שרה ואני נגנתי באקורדיון. מאז יצא מתוק קבלתי הזמנה אמש לאירוע נוסף. בגילוי נאות חשבתי לנגן וללכת לא חשבתי שיהיה לזה עוד המשך. וזה בא ואני שמחה. שבוע טוב לכולם זהבה

זהבה כל הכבוד

חברתי היקרה , אין כמוך לתת זריקת מרץ ומצב רוח עלי והתליחי ובע"ה תקבלי עוד הרבה הצעות לארועים כאלה אוהבת, שבוע טוב, טובה

zs1957

New member
תודה טובה יקירתי

על כל הברכות. גם את מתנדבת באקים וזו מצווה מאד חשובה.ואת מטפלת בהורים קשישים ובאהרון למופת. תבורכי על כל פעילויותייך. זהבה

ענתי44

New member
יישר כוח זהבה../images/Emo24.gif

את אישה מיוחדת ומדהימה ביותר. והרבה בריאות לרותי חברתך ולאישה חולת הסרטן. רק בריאות ושלך תמיד יהיה הכוח לתרום למען הזולת.

zs1957

New member
ענתי תודה על המחמאות

זה בא בגנים מההורים שלי זכרם לברכה. הם היו מתנדבים שסייעו לאנשים רבים . גם אחותי כזאת וגם ילדי ודני. הזולתנות מעניקה סיפוק עצום למתנדב ותרומה אדירה למקבל. התוצאות בשטח מדברות בעד עצמן. חביבתי ,גם את כזאת , יש לך את זה בגנים מאמא כרמלה המקסימה. מקווה שהשיבה של אמא הביתה היתה חלקה ועברה עליכן שבת נפלאה. תמיד טוב לחזור הביתה. הרבה בריאות, יום טוב, זהבה

zs1957

New member
תודה גרשון

לכולם בפורום יש כוח נתינה. כל אחד עושה זאת בקצב שלו.

zs1957

New member
פגשתי את האשה

מדהימה, ציירת מוכשרת, חכמה, ניצולת שואה, רצון עז לחיות, מתמודדת להפליא עם המחלה הקשה,אשה חזקה בעלת תעצומות נפש אדירות.חברתית, מתעניינת , לומדת. בעקבות המחלה קטעו לה הרופאים את רגל ימין.עוברת טיפולים קשים מאד מנהלת את המחלה ולא נותנת לה להשתלט על חייה. יש בדידות רבה, הילדים גרים רחוק מבקרים פעם בשבוע. היתה לנו כימיה נהדרת ואני אמשיך להגיע אליה אחת לשבוע. זהבה

ענתי44

New member
אפרופו התנדבות

מחר ישודר סרט על הרב פירר. נשמע לי סרט מרתק. זהבה תמסרי את אהבתי ואת ברכות ההחלמה שלי לחברתך החדשה מי יתן ותחזור להיות בריאה במהרה.

zs1957

New member
ענתי ראיתי את הסרט על הרב פירר

הוא ענק. בנתינה ובעזרה לחולים ולבני המשפחה.

../images/Emo24.gifזהבה'לה מדהימה גם אותי בעידוד שלה כמעט

היום יומי,אני מאחלת לך שרק תתרמי מזמנך לאחרים ולא תצטרכי בע"ה לאף אחד שיעזור לך, בשורות טובות

למעלה