להחיות-שאלון חעחע

• פותח הנושא may90
  • פורסם בתאריך

may90

New member
להחיות-שאלון חעחע

מהו שיר השבוע של בלינק שלך? שיר השבוע לא של בלינק? אלבום השבוע? שורה משיר השבועית שלך?

may90

New member
והנה אני עונה:

מהו שיר השבוע של בלינק שלך? i miss you שיר השבוע לא של בלינק? אממממממממממ...... teenage dirtbag אלבום השבוע? -החדש של סימפל שורה משיר השבועית שלך? אההה....... אהההה!!! יש לי חעחע Somebody told me you had a boyfriend Who looked like a girlfriend That I had in February of last year של-סומבדי טולד מי של ט'ה קילרז

rotvailer

New member
גם אני עונההה :)

מהו שיר השבוע של בלינק שלך? feeling this שיר השבוע לא של בלינק? אממ... stars אלבום השבוע? אין רק אחד.... שורה משיר השבועית שלך? שוב יש כל כך הרבה.. קשה לי לחשוב על אחת

אני אני אני אני ../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע של בלינק שלך? Peggy Sue מרוב שמשעמם לי תירגמתי את כול השירים של צ'שייר קאט [כן,כן
] והשיר ממכר. שיר השבוע לא של בלינק? the killers - Mr. Brightside Sum41 - No Reason Yellow Card - Empty Apartment אלבום השבוע? נמנמ.. Hot Fuss של דה קילרס שורה משיר השבועית שלך? Now they're going to bed And my stomach is sick And it's all in my head But she's touching his chest now He takes off her dress now Let me go

B182

New member
me me me

מהו שיר השבוע של בלינק שלך? אין...כבר לא ממש שומעת אותם... שיר השבוע לא של בלינק? איזה משהו של אלכסיס און פייר או משהו כזה ... אלבום השבוע? אממ... לודעת, אולי הדיסק של LAMANT שורה משיר השבועית שלך? Its one thing to be broke and another thing to be broken
תמר
אגב השאלה האחרונה מנוסחת חרא זה אמור להיות : השורה השבועית שלך מתוך/ משיר...

may90

New member
*אהמ*

(אני בפורום מקפליי ואני לא שומעת אותם-אפילו לא אוהבת אותם)

Satla ruleS

New member
הופ[=

מהו שיר השבוע של בלינק שלך? The Rock Show שיר השבוע לא של בלינק? Oasis - Wonderwall אלבום השבוע? My Chemical Romance - Three Cheers For Sweet Revenge שורה משיר השבועית שלך? "So long and goodnight"

אהההההה

My chemical romance!!! סוף סוף מישהו מהפורום שאוהב אותםם איי לייק יו :)

N 1 F 8 R 2

New member
...

מהו שיר השבוע של בלינק שלך? אמ שמעתי ממש מעט down שיר השבוע לא של בלינק? new found glory- this disaster אלבום השבוע? weezer- make belive שורה משיר השבועית שלך? and don't deny.. one day youll need me

Just TalTi

New member
נושא

מהו שיר השבוע של בלינק שלך? לא שמעתי שיר השבוע לא של בלינק? Foo Fighters - Everlong אלבום השבוע? Foo Fighters - The Colour And The Shape שורה משיר השבועית שלך? You're not the one but you're the only one who could make me feel like this You're not the one but you're the only one who can make me feel like SHIT Foo Fighters - The One

mayoosh4

New member
היי מאיייייי ../images/Emo24.gifחעחעחעחע../images/Emo6.gif

מהו שיר השבוע של בלינק שלך? i miss you שיר השבוע לא של בלינק? אוו ווה הרבה: busted- meet you there mcfly- broccoli simple plan- perfect world sum41- heart attack fightstar- paint your target אלבום השבוע? ברייקאוי של קלי מוהאהא קניתי
שורה משיר השבועית שלך? don't waste your time on me you're already the voice inside my head

may90

New member
מה זה?! מה את עושה פה?../images/Emo2.gif

חשבתי נכנסתי לפורום הלא נכון

ידה ידה ידה

מהו שיר השבוע של בלינק שלך? Dammit שיר השבוע לא של בלינק? Chop Suey של סיסטם אלבום השבוע? Dookie של גרין דיי שורה משיר השבועית שלך? I cry when angels deserve to die

ThE bLoOd GiRl

New member
אני...

אני לא ממש מגיבה פה אבל בא לי לענות. [: מהו שיר השבוע של בלינק שלך
I miss you שיר השבוע לא של בלינק
HIM בעיקר.
אלבום השבוע
של בלינק?אם לא אז Razorblade Romance של HIM. שורה משיר השבועית שלך

למעלה