להחזיק אצבעות!!

הקונספציה שלך מוטעית...

זה שקבוצה מצליחה לא בהכרח אומר שהיא אלימה. לא זכורים לי מקרי אלימות מצד שחקני מכבי בשנתיים האחרונות באירופה. אולי אני סנילי, אם יש לך דוגמאות זה יהיה נחמד. בכל אופן גם אם יש לך זה עדיין לא אומר שמכבי הכי אלימה מכיוון שקצת קשה להשוות בין מכבי שאותה את כנראה רואה כל שבוע לביןן קבוצות אחרות באירופה שאותם את רואה פעמיים בשנה. מכבי משחקת חכם ולכן מנצחת. לא באלימות, כי תאמיני או לא אפשר לנצח גם בלי זה.

שiש

New member
שני מצחיקים

היא אומרת דבר אחד - אתה עונה על אחר. אז קודם כל - היא בפירוש לא אמרה ש"זה שקבוצה מצליחה בהכרח אומר שהיא אלימה". היא אמרה שמכבי גם מצליחה וגם אלימה, בלי קשר הכרחי בין השניים. ואחרי שהבהרנו את זה, תחסכמו מעצמכם את המשך הויכוח שדי חוזר על עצמו, ובלי שום פואנטה. [הערה: מכבי בהחלט יכולה לנצח גם בלי אלימות. היא גם יכולה לנצח רק בזכות המשחק החכם והיפה שלה. יש לה כל הנתונים לכך. בגלל זה, עוד יותר חבל על שהיא לא מסתפקת בזה ומוסיפה כל מיני לכלוכים. חבל, חבל.]

AmiTutiT14

New member
אבל הוא לא בסדר!!!!!!

כל השירשור הזה אני מנסה להסביר לו שאין קשר בעיניי בין שני הדברים- אין קשר בין זה שמכבי אלימה לבין זה שהיא טובה, והוא סתם לא מתאמץ להבין, רק לריב

שiש

New member
בשביל זה, נו... ש...

הלו, תזהרי ממני את לפני שאני אתן לך איזו טובה-מוצדקת, אה? (אייקונים חדשים כונפים! אני מכריזה עליהם חרם!)

זה מה שאני מבקש...

תתני לי דוגמאות לאלימות הזאת. אני לא יודע על מה אתן מדברות בכלל. בכל משחק שנוטה להיות קצת פיזי או אגרסיבי יש עבירות "קשות". אבל מפה ולהגיד אלימות מכוונת, זה באמת לא לעניין. את רוצה להגיד לי ששחקני הפועל י-ם הם טלית שכולה תכלת? שאף פעם לא משחקים קצת מלוכלך? ממש אבסורד לקרוא לקבוצה אחת אלימה כשהקבוצה שלך לא פחות גרועה. ולא אני לא נכנס פה לעניין מכבי הפועל. רק לשם ההשואה(יכלתי לרשום באותה מידה מכבי ראשון).

AmiTutiT14

New member
ממש בא לי לסיים את הדיון הזה.

אבל אני רק אענה לך קודם על השאלה- האלימות הפיזית במשחקים (באמת אין צורך לתת פה דוגמאות) וגם הליכלוכים של פיני גרשון שרק מקוממים ונורא מרגיזים. הזילזול שלו והשחיתות של המועדון בכלל. הכל נורא מגעיל פה.

צודקת ובזה נסיים....

הבנתי בדיוק מה הבעייה. פיני גרשון. לפחות היית אומרת את זה מההתחלה. אם אין לך דוגמאות זה אולי מפני שלא היה אירוע כל כך חריג ששוה להרחיב עליו דיון על אלימות. בכל אופן שיהיה לילה טוב. ובהצלחה נגד ברי.

TheOrion

New member
חחחחח

מה ההיטפלות שלך להפסד של מכבי? אתה כל כך סובל כשאתה רואה את מכבי משחקת כדורסל יפה?

אין לך מושג

כמה אני אוהב אותכם ואת הכדורסל שהציגה מכבי בעונה שעברה, הענין הוא. שאני מלא שנאה על פיני גרשון, לכן אשמח מאד להוציא אותו מהמפרסים. ואז זה יוציא גם אותי מהמפרסים במובן החיובי.

אני יושב

מול מסך הטלויזיה, אומר לכם את האמת, כל פעם שפילזן מובילים זה עושה טוב בלב, הלואי שיפסידו היום.

הודעות כאלה כמו שלך

גורמות לאוהדי מכבי יותר להתלהב מהניצחון. בוא נעזוב את זה בשקט. תן להם לנצח, תן להם לעלות שלב ולהתעייף מאירופה (בדיוק כמונו), ועזוב את המשחקים האלה. יש דברים יותר חשובים לעשות מאשר לראות אותם ביורוליג!

תאמין לי

אתה צודק במאה אחוז, אבל דבר אני לא יסכים איתך. מצידי שיפסידו ושלא יעלו שלב, אני אוהב את האוהדים שלהם, הם בס"ה אוהדים נחמדים, מה לעשות שהמאמן הגזען שלהם הכפיש את שם המותג. "מכבי ת"א"!

שiש

New member
פיני גרשון

לא נולד במכבי ת"א ולא נמצא שם כל חייו. אילו היה נשאר אצלנו, גם את ה"מותג" "הפועל י-ם" הוא היה מכפיש? תפריד. פיני אדם לא סימפטי (בלשון עדינה), ומכבי מושחתת איתו - ובלעדיו. אוהדי הפועל שנאו את מכבי עוד לפני פיני, וישנאו אותה גם אחריו. (דווקא את ה"אוהדים" שלהם אתה אוהב?! נו נו...)

כן. בהחלט!

בשום פנים ואופן לא אפסול סתם אוהדים. שבס"ה באים ליהנות מקבוצתם, את המתיחויות בין אוהדי הפועל ת"א לאוהדי מכבי, זה גם מקובל מהסיבה ששניהם יריבים באותה עיר. אבל אני בתור ירושלמי אין לי כלום נגד אוהדים שרובם תמימים ובס"ה מעודדים. אבל כשמדובר באדם בסדר גודל של מאמן אלופת אירופה, אני מצפה ממנו שיתנהג כיאות.

AmiTutiT14

New member
את האמת האמת-

האוהדים שלהם באמת נחמדים. אני מדברת על האוהדים שבאמת מבינים משהו מהחיים שלהם ומבינים קצת בכדורסל. כמובן שיש את כל המעפנים שהתחילו "לאהוד" את מכבי לפני שלושה ימים ורבע ומרגישים כל כך חכמים כשהם אומרים "הבועל הזונוטטטטטטט!!!11111". הם, לא נחמדים.

תאמין לי

אתה צודק במאה אחוז, אבל דבר אני לא יסכים איתך. מצידי שיפסידו ושלא יעלו שלב, אני אוהב את האוהדים שלהם, הם בס"ה אוהדים נחמדים, מה לעשות שהמאמן הגזען שלהם הכפיש את שם המותג. "מכבי ת"א"!

למעלה