להחזיק אצבעות!!

eari

New member
אמממ...

אני דוקא חושב שאצפה, ואהנה מכדורסל טוב ומנצחון צהוב.. כן, אוהב מאד לראות את מכבי משחקת.. מועדפת עלי מכל קבוצה אחרת באירופה.. מה לעשות, אוהב כדורסל יפה ואיכותי...

AmiTutiT14

New member
כדורסל איכותי מאד ומהנה מאד,

אבל רק בדקות שהם לא מרביצים ועושים עבירות בלתי ספורטיוויות והשופטים כמובן מחליקים להם.

eari

New member
בא לא ניהיה קטנוניים..

אני אוהב את ירושלים בליגה ומעדיף אותה על מכבי כמובן, נכון שהיו טעויות שיפוט על עבירות שנעשו, אבל לתלות את כל המשחק של מכבי שכביכול מתנהל בצורה כזו זה עוול.. כל אירופה יודעת להחמיא, אין סיבה שאנחנו לא.

AmiTutiT14

New member
איפה הבעיה?

אני הייתי רצינית לגמרי. הם משחקים כדורסל איכותי מאד ואני מאד אוהבת לראות משחקים שלהם, אבל מגעיל אותי שזו הקבוצה הכי אלימה באירופה אם לא בעולם.

הבעיה היא

שיש להם מאמן מלוכלך שמתנהג כמו גזען, עדי כדי כך הגיעו מים עד נפש, כשהתבטא נגדינו שאנחנו כמו מדינה ערבית. עצם האמירה לא מפריעה לי כ"כ. מפריע לי שגם ארז בזמנו בהפועל תל אביב, ואפי בירנבוים שלא פעם קיבלו צעקות וקללות כשהיו מבקרים אותנו במלחה, והיו שותקים, כי הם ידעו, שאנחנו בס"ה אוהדים שצועקים בנאמנה למען קבוצתם האהובה עליהם. פה מדובר בבנדאם, של מפסיק לשחק משחקי נקמות, לדעתי. זאת התנהגות של ילד קטן.

AmiTutiT14

New member
חחחח אני יודעת את זה, לא דיברתי על

זה בכלל. שאלתי את זה שהגבתי אליו למה הוא חושב שאמרתי את זה בציניות..

TheOrion

New member
הקבוצה הכי אלימה בעולם?

הגזמת פה ברמות. מכבי של אתמול, לדוגמה, היתה אלימה? איפה בדיוק היו אתמול מכות? עזבי מכות, איפה אתמול היו עבירות גסות של מכבי? פעם כמה משחקים, אחרי שתופסים לג'יימי ארנולד את הזין, אז הוא מחזיר אגרוף, או אחרי שמתעללים בסולומון משחק שלם הוא מחזיר מרפק. אף אחד מהם לא תמים, אבל גם הצד השני לא תמים כמו שמנסים להציג אותו.

AmiTutiT14

New member
מוזר שרק בהם תמיד מתעללים..

מסכנים. לא הגזמתי פה. אתמול לא היתה אלימות, אבל יש משחקים שיש. גם פעם בכמה זמן זה חמור מאד כי בספורט לא אמורה להיות אלימות.

לא הבנתי על איזו אלימות את מדברת...

את בעיקר ,וחבל אגב, ניזונה מהתקשורת. מכבי קבוצה אלימה? בטח תכתבי לי עוד רגע שזאת גם הסיבה שהם לוקחים אליפויות כבר 30 שנה. ביום חמישי לא הייתה אלימות? נחמד מצידך. מתי כן הייתה? אהה , נכון סולמון נתן קטנה לפניני. וארנולד נתן טובה למוסינזון. שניהם במקרה (פניני ומוסינזון) פרובקטורים לא קטנים. או שעכשיו תגידי לי שאת רואה בקביעות משחקים של מכבי ת"א? או שאפילו מגיעה למשחקים של מכבי , שאת טוענת בכזה ביטחון שהיא הקבוצה הכי אלימה בעולם. אגב, נבא את כנראה לא רואה.

שiש

New member
לא שאני מסכימה

עם הקביעה של עמית שמכבי היא הקבוצה *הכי* אלימה (הפועל ת"א... אהההמ..) אבל ממש לא חסר להם. אז לפני שתשאל - אני כן רואה בקביעות משחקים של מכבי. כל יום חמישי, ואם יש שידור שלהם גם בליגה - גם אז. ואני רואה את דרק שארפ מכניס "קטנות וטובות" על ימין ועל שמאל, (ומשום מה לעולם לא נשרקות לו עבירות, שזו כבר תעלומה בפני עצמה) ועוד כל מיני ליטופים וחיבוקים שבעצם מעידים על חיבה ללא גבולות לשחקן שממול (והוא, הטיפש, מתלונן שכואב לו!). לתשומת לבך - לקרוא לאגרופים "קטנה" ו"טובה" רק מחמיר את המצב, ונותן לגיטימציה למעשים כאלה. ממש לא לעניין. גם להשוות אלימות לאלימות נוראית יותר נוסח NBA לא מבטל או ממעיט מערך האלימות של מכבי או של כל קבוצה אחרת.

TheOrion

New member
אותן "קטנות וטובות"...

שאת מתלוננת עליהן הן מנת חלקן של כמעט כל שחקן הגנה טוב. גם כאלה שאתם מהללים פה בפורום *רמזרמז*. זו האלימות שאתם מתרעמים עליה? כי אם כן, אני מודה שהיא קיימת, אבל מצחיק אותי שהיא גורמת לתרעומת. זה קיים בכל ספורט, כמעט בכל קבוצה וזה קורה כמעט בכל משחק, אז להתנפל על מכבי בגלל זה? נו באמת.

שiש

New member
איפה ראית אותי מתנפלת על מכבי?

זו בדיוק טענתי. מכבי לא נעדרת אלימות בדיוק כמו כל קבוצה אחרת. התרעומת שהתעוררה בי היתה בעקבות התגובה שלכאורה הצדיקה את האלימות אצל מכבי. בחיי! איך לא נמאס לכם להגן על מכבי ולא משנה מה?! איפה העיניים שלכם? אין לכם טיפת עמוד שדרה? קו חשיבה עצמאי? (אוריון, לזכותך יאמר שלרוב אתה לא לוקה בזה, כך שאני לא מדברת ספציפית עליך) שום דבר, אבל שום דבר, לא מצדיק אלימות. גם לא אלה שאנחנו מהללים פה בפורום, ודרך אגב - לעולם לא על אלימות. וגם לא מכבי! (הבעיה העיקרית פה היא שלמכבי רוב הפעמים עוברים על כך בשתיקה, מה שנותן לה פשוט יותר לגיטימציה ועידוד לפעול בצורה כזו בידיעה שכלום לא יקרה. איכס.)

TheOrion

New member
נמנמ,

אני לא הצדקתי ולא אצדיק אלימות. אם הבנת איכשהו מההודעה שלי שיש אלימות מוצדקת, ה זלא הבהרתי את עצמי נכןו. מה שכן, אני כן מאמין שיש אלמיות עם סיבה. לא סיבה מוצדקת, אבל עם סיבה. כמו שהמשועמם אמר, אם מישהו היה נוגע לך במקומות כאלו ואחרים בגוף, גם את היית מנסה להוריד את אותו אחד לפרקט, ועדיף דקה אחת קודם.

שiש

New member
אדמדמ

ציטוט של עצמי: "אוריון, לזכותך יאמר שלרוב אתה לא לוקה בזה, כך שאני לא מדברת ספציפית עליך" לא הבנתי שאתה מצדיק, זה נבע יותר מדבריו של המשועמם. ואני עדיין חושבת שלא אנחנו אלה שנקבע מתי אלימות היא "מוצדקת" (איזו מילה נוראית להשתמש בהקשר של אלימות!) זה אומר שלפניני הגיע האגרוף, כי הוא הציק לסולומון? הדג' של ההטרדה המינית הבוטה שהבאתם אינה מתקרבת לסוג הדברים האלה ולא רלוונטית כאן, צר לי.

טוב אני מגלה דברים חדשים על עצמי

כל יום. אפילו אני נדהם מעצמי. היום גיליתי שאני חסר עמוד שדרה, לא מסוגל לחשוב בזכות עצמי וגם תומך באלימות. וואו.
ועוד כמה אמרות ישנות-הזלזול זה בדם שלי כי אני אוהד מכבי. טוב לעניין ההודעה שלי- אני לא יודע איפה ראית שהצדקתי אלימות. אלימות פיזית ומילולית הן היינו הך מבחינתי. גם פרובקציה היא סוג של אלימות. את הנבא הבאתי בתור דוגמה, בטח שלא כהצדקה לאלימות. לפני שקובעים מי הקבוצה הכי אלימה בעולם בבטחון כזה גדול- מן הסתם צריך להכיר את כל הקבוצות בעולם, כלומר לעקוב אחרי כל הליגות בעולם (בלתי אפשרי)- המפורסמת שבהן נו מה לעשות זה נבא. רק דוגמה , לא חלילה הצדקה. אני נגד אלימות מכל סוג שהוא. בעניין שארפ, תסלחי לי אבל זה לא רציני. בכל ספורט אגרסיבי יש פליקים קטנים פה ושם. מה ששארפ עושה הוא לגיטמי לחלוטין, כמו פוטבול אמריקאי כמו כדורגל ובעצם כל ספורט פיזי. כדורסל זה לא גולף. ולא פעם שורקים לשארפ 3 עבירות בדקה וחצי. אז להגיד שמתעלמים זה לא רציני. לא טענתי לשנייה שמה שעשו ארנולד וסולומון מוצדק. הם לא היו צריכים להגיב לפרובקציות של פניני ומוסינזון כפי שהגיבו. את האמת אני לא ממש יודע מה השניים עושים נגד קבוצות אחרות מהסיבה הפשוטה שזה לא מעניין אותי, אני יודע מה אני רואה במשחקים נגד מכבי והשניים האלה (במיוחד זה מת"א) פרובקטורים באופן קבע. אם משיהו יבוא אליך בעבודה ויתחיל לגעת לך באיברים אינטמיים (סליחה על ההשואה) נראה לי שהתגובה הראשונה שלך תהיה להעיף לו בעיטה. במשרד, במגרש אותו דבר זה לא נעים , זה לא נחמד ובטח שלא ספורטיבי. ושוב , אני לא מצדיק שום סוג של אלימות, אבל להגן על פניני ומוסינזון כאילו הם קדושים מעונים שקיבלו פליק מהצהוב הרשע- זה מגוחך.

AmiTutiT14

New member
חח.... מצחיק שכמותך.

אתה קצת מעצבן אותי. מגעיל אותי הזילזול שלך באנשים, מגעיל אותי הזילזול שלך בי. אתה לא מכיר אותי. איך אתה יודע שאני לא רואה NBA? כי אני במקרה כן. ולמה אתה חושב שאני לא רואה משחקים של מכבי בקביעות? כי גם את זה אני עושה. אין קשר בין זה שהם אלופים כבר שלושים שנה לזה שהם אלימים. גם שתי הקטטות שהיו שלא "רק" כי אין את זה בקבוצות אחרות. נכון, פניני ומוסינזון הם פרובוקטורים, אבל עובדה ששחקנים מקבוצות אחרות לא הולכים איתם מכות כל הזמן. אבל עזוב, אני מבינה מאיפה הזילזול מגיע- אתה אוהד מכבי. זילזול זה בדם שלכם.

חבל שככה את רואה את ההודעה שלי

זה בכלל לא נובע מזלזול. גם אני מסוגל לקבל ביקורת כשאני יודע שאני טועה. מצטער, לא חשבתי שמכבי כל כך מענינית אותך, כי התחושות שלי מאוהדי הפועל למינהם זה שמכבי ממש לא מענינית אותם, והם לא רואים משחקים שלה. אז אני באמת מצטער בעניין הזה. אבל אם את כן רואה משחקים של מכבי , אני באמת לא מבין איך הגעת למסקנה שמכבי הקבוצה הכי אלימה בעולם? כי אני ממש לא רואה את זה. וכמו שכתבתי בהודעה לשוש, הנבא היה דוגמה בלבד. לא כדי להצדיק אלימות או כל דבר אחר, ובטח שלא כדי לזלזל בך. בעניין פניני ומוסינזון אין לי מה לכתוב כי הפעמים היחידות שאני רואה אותם זה במשחקים של מכבי.אני לא ממש עוקב אחרי הקבוצות האלה. ולכן אני מגיב רק בעניין מכבי. לא זכור לי בשום סיטואציה שארנולד וסולומון הלכו מכות עם השחקנים הללו מרצונם, אלא אם כן הייתה פרובקציה מצד היריב. גילי מוסינזון ממש התחבר לבי*ים של ארנולד. אבל הם צדיקים ומכבי הם הרעים. טוב שיהיה. התגובה שלך מזלזלזת משהו- רק כי אני אוהד מכבי. אבל עזבי לא נכנס לזה.

AmiTutiT14

New member
התגובה שלי מזלזלת כי אתה זלזלת בי.

הרושם שלך לא נכון- אוהדי הפועל בחלקם כן רואים משחקים של מכבי. לדעתי המשחק שלהם איכותי ומאד נחמד לי לצפות בו, השחקנים בכלל ברמת NBA. עדיין גם לא הבנתי איך זה מתקשר לכך שהקבוצה הזו אלימה. הגזמתי, מודה, לא הקבוצה הכי אלימה בעולם, אבל הכי אלימה באירופה. הכי מצליחה באירופה והכי אלימה באירופה. כמה עצוב אה?

למעלה