להזכירכם...

PianoGirl20

New member
אתה בא והולך אליי.....

YA2007

New member
בפארק וגם בשידור חי ברשת ג'../images/Emo6.gif

לשמחתנו הרבה (ובייחוד לאור העובדה שכנראה אני לא אוכל להגיע), תשדר רשת ג' את הקונצרט בשידור חי, החל ב-21:00. לפחות אני אוכל להקליט את זה

תמיד...

הפילהרמונית הישראלית חוגגת 70 שנה. במסגרת החגיגות יהיו כמה מופעים ואחד מהם יהיה של הפילהרמונית עם יודית, אחינועם ניני ושרית חדד בגני יהושוע , ת"א, 19 למאי, שעה 20:30.

תקשיבו-

אתם חייבת לעזור לי להחליט אם ללכת. מצד אחד יש לי מתכונת בהיסטוריה יום למחרת, אין לי איך לחזור {כי אין אוטובוסים ביום שבת בערב נכון?}, וזהו... מצד שני אני ממש רוצה וכל יום מחדש אני מקללת את עצמי על שלא הייתי במופע שלה עם הפילהרמונית {איך לא היה לי שכל להתחיל לאהוב אותה לפני 6 שנים- בגיל 10?!! חח}, וזה בחינם{חח}, ובטוח יהיה אדיר לא?

PianoGirl20

New member
איפה את גרה?

לדעתי, אם זה רק העניין של המתכונת למחרת, אז פשוט תלמדי במשך היום ואז הערב יהיה פנוי לך להופעה. הבעיה כאן היא מבחינת תחבורה, אם אין לך איך לחזור אז זו קצת בעיה..למרות שסך הכל לא נראה לי שהמופע יסתיים יותר מדיי מאוחר (אם הוא מתחיל ב-8 וחצי אז בטח יסתיים ב-10 וחצי-11) אז כך שכן יהיו עוד אוטובוסים.. בקיצור, אם יש לך איך לחזור אז תבואי.

YA2007

New member
השידור גם ברשת ג' וגם בגלי צה"ל ../images/Emo6.gif

יתחיל בשעה 21:00. שימו לב- לא לחפש את זה בטעות בגלגלצ, אלא בגלי צה"ל , זו לא אותה תחנה למי שלא יודע... תדרי גל"צ במרכז: 96.6FM, 104FM (ובאתר האינטרנט www.glz.msn.co.il) תדרי רשת ג' במרכז: 97.8FM, 89.7FM האזנה מעולה

למעלה