להזכירכם

Tal Tal4

New member
תפוזים הועברו היום בתודה ובשמחה

ל01751-שמוסרת ברכות חמות ותודות לך קלרה ולרותם111 לקרינושנוש ולאלמנה מרמת גן וביתה המתוקה- שמוסרת תודות מכל הלב

וואלה? תודה רבה רבה שמסרת

לאלמנה מרמת-גן, בדיוק היא התקשרה אלי היום בצהריים וסיפרה שהדוד שלה התפוצץ והיתה די בלחץ.

Tal Tal4

New member
אני מאוד מאוד רוצה לסייע להם

תשלחי לי מסר- מה נחוץ להם.

היום היא נכנסה להוצאה מאוד גדולה

בגלל הדוד והיתה די לחוצה. בעיקרון כל מה שהיה חסר לה, נתתי לה אני ותרקדי, ועוד אנשים מהפורום. מה שטוב אצלה, שהיא יודעת להעריך וכל פעם שמגיע אליה משלוח היא דואגת להתקשר ולהודות יפה, וזה מחמם את הלב שהיא מעריכה ומתייחסת יפה. הילדה מאוד רוצה דיסקמן, יש לה יום הולדת ב- 24.1.05, בזמנו היא קיבלה מערכת שתרמה עמית מהשכנה שלה, אבל החלק של ה- CD לא עובד, ואם יהיה לה דיסקמן אז אפשר לחבר אותו למערכת כך שהיא תוכל לשמוע מוזיקה. לא קריטי, אבל אם יש מישהו שלא זקוק, נשמח לקבל עבורה. חוץ מזה, את יכולה כמובן להתקשר אליה ולברר אם יש עוד דברים שהיא זקוקה להם, אני באופן קבוע מעבירה אליה, יש לי 2 שקיות שממתינות, יש לי גם סט מצעים חדש באריזה שניגונים קיבל כתרומה וזה גם עובר אליהן. שוב תודה רבה על הכל.

מתרגשת

New member
יש לנו למסירה די וי די שלא קורא

צרובים אבל אפשר לשמוע איתו מוסיקה בכיף וגם לראות סרטים. הוא משומש אבל אולי יוכל לעזור עם הילדה....

אמרת את זה וסיבכת אותי...

אין לי מושג... אולי אפשר לברר, אם היא אוהבת זמר/זמרת להקה ואז יהיה לי יותר קל (בנעורי הטעם שלי לא היה כמו כולם, אז עדיף לא לסמוך עלי)

תודה מיכלי, אני אשאל אותה ואחזור

אליך עם תשובה

כל פעם אני שוכחת את טלי, לא יפה

מצידי
, מאחר וטלטל מכירה את האלמנה מרמת-גן, תוכלי להעביר אליה את ה- DVD והיא תעביר ישירות לאלמנה? המון תודה.

Tal Tal4

New member
Rene מראשון קבלה היום תפוזים

ובגדים -לבנות המשפחה בטיפולה

bingolool

New member
ת ו ד ה

שיניתי מKROASON...מסרתי את התפוזים לפנימייה בקריית מלאכי והם מ א ו ד שמחו.ץץאז תודה ואני אבוא לקחת שוב בקרוב...

bingolool

New member
דברים לפנימייה

אנחנו זקוקים לבגדים לנערים. נעלים לילדים (בעיקר במידות גדולות יותר החל מ 39 ועד 47), זקוקים ללבנים. משחקים!!! וכמה שיותר. דבר נוסף זה מכשירי כושר (אנחנו רוצים להקים עבורם חדר כושר (שיוכלו שם להוציא את כל הכעסים שלהם, ולא אחד על השני...). והכי הכי חשוב זה 2 מחשבים (אפילו משהו יחסית ישן), ומסך אחד.

sarav55

New member
אי אפשר להעביר לירושלים שגם לנו

יהיה הרבה מיץ תפוזים זה בריא

למעלה