להזכירכם,

darkman 36

New member
להזכירכם,

ניתן להציע את המתמודדים לתחרות הקומיקאי ההזוי עד ה-17.5. בינתיים יש את המתמודדת הראשונה, NimaZ, עם רותם ורויטל (אותי אישית קרעת עם המוכר צ'יפס בים
) ולהלן, המתמודד שלי- שם המתמודד: יאיר אירני. מיקום: פתח תקווה. גיל: 20. יאיר היה הילד הקטן והשמרן. תמיד היה לו "שומר ראש" - אלוהים שיגן עליו, אבל ליתר בטחון היו לו גם עיניים בכיפה. ציטוט: חייבים להמשיך להילחם, חייבים להרים את המורל.. רדיו עמישב מתגייס ללחימה בטרור.. המסיבה במתנ"ס לא תיערך, נגמר הכסף... שריטה מהעבר: "למעשה, בשכונה, היינו עומדים כל הדוסים במעגל ומי שיורד על חילוניים הכי טוב הוא היה צדיק כמו שני נרות שבת. אני הצחקתי, הם צחקו וככה גיליתי שאני צדיק".

אסִי

New member
../images/Emo49.gif מתמודד מס' 2.

אני ממש בשלבי סיום של המתמודד שלי, ז"א אין לי כוח לסיים אותו.

NimaZ

New member
חיחיחי... תודה!!! ../images/Emo9.gif

בהצלחה ליאיר...! אהבתי את התמונה

NimaZ

New member
שכחתי להגיד ...כולם להיכנס!

שלמתמודדות שלי אפשר לקרוא רר (ר"ר- רותם ורוֹיטל)...

אסִי

New member
מתמודד מס' 3 ../images/Emo13.gif

שם המתמודד: אלתרנחמן גיל: 19. מיקום: חדרה סיטי. בקצרה על הדמות: אלתרנחמן הוא השילוב המנצח של נחמן ישראל ושל עידן אלתרמן. ציטוט: "לאחותי יש הרבה שערות על הראש, כמו עלים של עץ. דוב פנדה אוכל עלים של עץ. דוב פנדה אכל את אחותי." שריטה מהעבר: כשהייתי בגן כל הזמן שיחקנו ב"אופנוברים ממאדים" תמיד היינו תופסים איזו ילדה והיינו שמים אותה יענו על האופנוע הדמיוני שלנו והיינו טסים בכל החצר בגן. פעם אחת נסעתי מהר מידי, הילדה נפלה ודוב פנדה בא ואכל אותה. עד היום אני משחק בזה עם כל אישה שאני יוצא איתה לדייט.

אסִי

New member
שמתי את התמונה הלא נכונה... ../images/Emo5.gif

יופי גאון, עכשיו מחקתי את הקבצים. פשוט תתעלמו.

אסִי

New member
תודה, אחי. ../images/Emo13.gif

זזתי לראות את האקדמיה בערוץ 2.

למעלה