להזכירכם
!

stone cold jane

New member
לא שכחתי

אני סתם מנסה להדחיק יש לי הרבה דברים לומר על קורט ורובם לא טובים למרות שפעם אהבתי את להקת השלוש אקורדים דיי נמאס לי מהם... וחוץ מזה מייק מקריידי נולד לפני שקורט התאבד, ככה שקודם כל זה היומולדת למייק...

stone cold jane

New member
huh?

אמממ....מה לשכתב את ההיסטוריה? אני לא אוהבת את קורט, זה לא אומר שהוא לא היה קיים, פשוט אני לא מהללת אותו, אסור לי? בקשר לטעם הצר שלי כביכול, אני לא מבינה איך לא לאהוב את נירוונה הופך אותי לבעלת טעם צר, אם כבר ההיפך, וכל עוד אתה לא יודע מה אני אוהבת אני לא חושבת שאתה יכול לקבוע שיש לי טעם צר, אוליי תטפל בגישה המאיימת שלך לפני... וזה לא ששלושה אקורדים לא טוב, זה מה שעושים איתם, וזה בדיוק ההבדל בין פרל ג'אם לנירוונה, לדעתי. מוזר, דווקא מקריאת ההודעות שלך פה נראית לי אדם דיי אחלה, לא ידעתי שאתה כזה חמום מוח...

stone cold jane

New member
תראה...

אני לא גראנג'יסטית, מעולם לא הגדרתי את עצמי ככזאת (טוב אוליי פעם או פעמיים אבל עבר דיי הרבה זמן מאז) זה שבמקרה הלהקות האהובות עליי יצאו מסיאטל בסוף ה80 תחילת ה90 לא אומר שאני צריכה להלל את כל מה שהיה שם. אני וחברה שלי התחלנו במסורת של ערב סיאטל כמחווה לליין, זה היה בשבילנו אובדן עצום והחלטנו שאנחנו לא מתכוונות להניח לזה. לא איכפת לי מקורט קוביין, באמת, אני לא מסלפת את ההיסטוריה, אני יודעת שהוא היה קיים, אפילו בערב סיאטל הראשון ראינו את קורט וקורטני או איזושהי ביוגרפיה מסוג הדברים האלו (עזוב שנרדמתי באמצע
) אבל אני פשוט לא אוהבת את המוזיקה הזאת, ונמאס לי מקורט, ומעצבן שהופכים אותו לאליל רוק, לאגדה וכולי וכולי כי לדעתי כריס קורנל למשל, הרבה יותר מוכשר, אבל זה עניין של טעם ודעה. אתה יכול להתווכח איתי על זה במשך שעות זה לא ישנה את מה שאני חושבת.

stone cold jane

New member
המממ

מאיפה זה בא? אני מביעה דעה, מותר לי, זה פורום, למה להתחיל לרדת לכזאת רמה? חבל...

Layne Staley

New member
אם כבר

לא היה אכפת לך ממה שאני כתבתי כי אני סתם כתבתי דברים שאני באמת חושב שהם נכונים אבל בצורה לא נכונה. stone cold jane הסבירה יפה מאוד ונתנה נימוקים טובים , אין לי מושג למה אתה לא מקבל אותם.

Gundy

New member
נראה לי אני היחיד

בסצנה שלא ראה את הסרט הזה.. סינגלס

RaSTA La Vista

New member
בקשר לאנפלאגדס.

אני חושב בדיוק אותו הדבר עם ג'יין. וגם מסכים איתה. לפעמים עדיף לא לראות משהו הרוס מאשר לראות אותו. אני למשל, קודם ראיתי את האנפלאגד של אליס בסטייל אמטיוי וכ"כ נהניתי! ממש.. אבל אח"כ חבר שלי קנה את זה בדיוידי וראינו אצלו, ואני לא חושב שאני יכול לתאר לכם במילים את ההבדל שיש ביניהם. כ"כ שונה. הגירסא של אמטיוי לא מגיעה לקרוסליים של המלא. המלא הרבה יותר טוב.

Layne Staley

New member
בהחלט

גם לי לא ממש אכפת מקורט קוביין ומכל החרא שהולך סביבו. ה5 באפריל הוא קודם כל יום לזיכרו של ליין ורק אחר כך לזיכרו של קורט .

lilit jam

New member
להזכירכם ../images/Emo88.gif!

היום בשעה- 22:00 בערוץ 2MTV, יש הופעה של "Alice in Chains"! וגם מחר באותו ערוץ ובאותה שעה, הופעה של "Pearl Jam"!

זה האנפלאג-להכין את הוידאו :)

בנוסף יש היום בשעה 19:00 "נירוונה הסיפור האמיתי" חגיגה :)

stone cold jane

New member
המממ...תגידו...אני היחידה ש...

לא מסכימה לראות את האנפלגדים באמטיוי?! כאילו, נגיד האנפלגד של אליס (שלדעתי הוא הכי טוב), חתכו אותו וערכו אותו וה-ר-ס-ו אותו!! אני אישית מעדיפה לראות את האנפלגד המלא אותו דבר עם פרל ג'אם, חתוך וערוך, משום מה לאדי יש את הכיתוב של פרו צ'וייס, כבר לפני שהוא כותב אותו...הם שינו את הפאקינג סדר! פאק אני לא יכולה לסבול את זה..

stone cold jane

New member
ת'אמת שלא נכון...

עדיף לך להוריד את ההופעות האלו במלואן בקאזה או משו... או לעשות כמו שאני עושה :) ערב סיאטל כל שנה (בסביבות ה5 באפריל שזה גם יום הזיכרון לליין וגם היומולדת של מייק מקריידי), רואים את האנפלגד של אליס מן הסתם, והופעות של פרל ג'אם, סינגלס, קיצר ממש כיף :))) השנה אני עושה את זה ב4 באפריל כי החמישי יוצא ערב חג...

prophet1

New member
אני מחכה ומחכהההההה

ואין הופעהההההההההההה
מה יהיה ?????????

למעלה