להוריי

להוריי

אני כתבתי את זה להורים שלי, אבל אני לא יודעת איך הם יעכלו את זה... אז אני קודם כותבת את הזה כאן הורים יקרים שלי לקח לי הרבה זמן עד שהרגשתי מוכנה לכתוב לכם את המכתב הזה. יש כל כך הרבה דברים שרציתי להגיד לכם ולא אמרתי, ואני חושבת שהגיע הזמן. תודה לכם, על כל הסבלנות, האהבה, ההשקעה, הנתינה, הקבלה. תודה לכם על שהייתם כפי שאתם, כי זה אחד הדברים שסייעו לי להפוך למי שאני היום. תודה לכם על שתמיד האמנתם בי, גם כשהיה לכם מאוד קשה. אני יודעת שהרבה פעמים מאוד הקשיתי עליכם, אפילו הבאתי אתכם לרגעי ייאוש, ואני מודה לכם שלא ויתרתם, מודה לכם על אהבתכם. אני רואה איך שאתם אוהבים אותי, איך שאתם רוצים לתמוך בי. מודה לכם על שתמיד הייתם שם למעני. מודה לכם על כל הערכים שהנחלתם לי, על כל החינוך שנתתם לי, אפילו שלא הסכמתי עם כול מה שחינכתם אותי, אני עדיין מודה לכם על כל מה שעשיתם עבורי. כי אני יודעת, שהכל מאהבה, ורצון שיהיה לי טוב. אז תודה לכם על הכל, ותודה על שאתם ההורים שלי. כי לולא אתם, בטוח שלא הייתי כפי שאני היום. עדי

מגע איתך לאורך כל הדרך ../images/Emo50.gif

מחזיקה לך אצבעות.שולחת לך הרבה כוחות ואנרגיה שילך לך קל ברגע שתחליטי לעמוד מול ההורים ולשפוך את ליבך. חיבוק.
ממני לבנה.

אנילה1

New member
זה לא מכתב קל אם מערכת היחסים

הייתה הפוכה. אולי אפילו תקבלי תגובה זועמת. תצפי להכי גרוע ותופתעי אם יהיה טוב. קבלי בהבנה כל תגובה. בהצלחה.

למעלה