להוקוס פוקוס

vered51

New member
להוקוס פוקוס

מה שלומך חמודה? איך המרגש? אני יודעת שזה נורא להיות חולים אבל תחשבי שזה לא לתמיד...:) יהיו ימים טובים הרבה יותר חיבוק גדול ורד

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אתמול בלילה נתקפתי פאניקה שאני לא יודעת את החומר,(ובאמת לא ידעתי) למדתי רוב הלילה עד שידעתי די טוב וישנתי 3 שעות.. עדיין לא מרגישה כ"כ טוב. היום המבחן היה קשה (מבחן אחרון בתואר), אני כולי מלאת תקווה שלפחות יהיה לי עובר..ציון 60. אם אני נכשלת,אני צריכה לעשות בשנה הבאה את הקורס הזה שוב.. תתפללו בשבילי..זה הזמן.. משם הלכתי לסידורים בקניון...שם "פגשתי" 3 נשים שהכירו את אמא שלי,עשיתי את עצמי כאילו שאני לא רואה והמשכתי לכיוון אחר,לא יודעת אם הן קלטו אותי..עשיתי את זה כי הם לא יצרו איתנו כל קשר מאז השיבעה..וזה מעצבן אותי. ואז פגשתי את החברה הכי טובה של אמא שלי מהעבודה!!! מישהי שהייתה באה אלינו לפחות פעמיים בשבוע וגם היא כבר לא בקשר. איתה עמדתי לדבר והתחלתי לבכות וגם היא.. היה לי קשה לראות את כולם.. מאז אני
כל מה שלא יצא בשבועות האחרונים..בחוץ עכשיו ועוד ממשיך. אני אלך לישון..שיעבור היום הזה.

בואי נסתכל על הצד החיובי -

זה מאחוריך ... אני מאוד מקווה, וגם די בטוחה, שתעברי את הבחינה. יותר מלעבור את הרי לא צריכה. הרבה פעמים ההרגשה בסוף המבחן אינה משקפת. בודאי אינך היחידה שהיה קשה לה ... אשר לבכי - זה טבעי. גם כי היו לך טריגרים ברורים [החברות של אימך], וגם כי אחרי שמסיימים פרוייקט גדול [לימודים, צבא, עבודה גדולה] נוצר מעין ואקום, שיכול לאכלס כל מיני דברים ... חוץ מזה, יש גם פריקת מתח. ובכלל, בתקופה הקרובה, שבה את בין הלימודים לבין הדבר הבא שתעשי, ייתכן שיצופו בך רגשות אבל שוב, אם קודם לכן לא יצא לך לגמרי לעבד את האבל כי היית 'שאובה' בתוך הלימודים. אז שְני חמודה, ותנוחי, ותתאוששי, ואח"כ כך תקבעי לך כמה דברים כיפיים לעשות [אולי עדיף שלא בקניון ...] ואח"כ ... נמשיך משם. מחבקת אותך מכל הלב ...

ושכחתי להגיד

ורד, תודה על הדאגה (ולכולכן) ניצלתי את ההודעה שלך כדי לספר מה קורה...ומה עובר עליי.

vered51

New member
רעיון

רוצה שמלך ביחד לאיזה מקום נחמד אחה"צ לשינוי אווירה? אפשר ללכת לים בשעות אחה"צ ולשבת לראות את השקיעה. אני בטוחה שזה יעשה לך נחמד. צריך לחגוג את סיום התיאור לא?

ורד..רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך

איזו מקסימה את!!!! תודה על ההצעה.. בינתיים אני עושה רק מה שבא לי... רק מה שטוב לי ומשתדלת לא להישאר לבד בימים אלו.. תודה לך, יום מקסים לכולנו!

vered51

New member
אז...

אם יבוא לך פשוט תרימי טלפון ונלך לשבת בים ןלהנות קצת מהחיים...זה תמיד עושה טוב.. מקסימום אני אשקה אותה בלייקר טוב ונתחיל עם בחורים, נחמד לא? שיהיה לך רק טוב חיבוק ענק

למעלה