להוציא מזלג לSCOTT REFLEX

adi shapir

New member
להוציא מזלג לSCOTT REFLEX

היי יש לי בעיה רצינית . הייתי בטוח שלהוציא מזלג זה עניין של מה בכך,מסתבר שלא. ואני חייב להוציא אותו עד מחר כי באים מרחוק לקנות אותו. אני ינסה בעדינות הצצצצילווווו עזרהההה תודה מראש.

NwdIL

New member
הוראות

הוצא את הגלגל החוצה - שחרר את שני הברגים של מערכת הבלמים וככה ישתחרר הקליפר - חתוך אזיקונים אם תופסים את הבולם . לאחר מכן שחרר את הברגים של הסטם שני ברגים מצד ימין ושמאל,לאחר מכן שחרר את הבורג העליון שמחזיק את הבולם . הבולם ישתחרר - זהו הבולם בחוץ . דבר קטן אתה לא יכול למכור עדין את הבולם כי צריך להוריד את הטבעת של חלקי ההד-סט אחרת יהיה לך בעיה להתאים טבעת לחלקים שלך . ניתן להוריד את הטבעת על ידי דפיקה עם פטיש ומברג בין הבולם והטבעת כדי שתשתחרר (אבל תיזהר לא לעשות נזק לבולם ) אם אתה יכול להמתין ליום ראשון כדי ללכת לסדנא מקצועית שיורידו לך את הטבעת עם כלי יעודי .

adi shapir

New member
תודה רק ש

עשיתי כל מה שאמרת אבל הבולם האקשן נישאר בפנים כאילו תפוס במיסבים עצמם או שהמיסבים איכשהו תפוסים לשילדה

bonanai

New member
רק תוודא שאתה מספר לקונה מה עשית בכדי לשחררו

אני לא הייתי קונה ממך בולם שאתה מפרק בהתכתבות באינטרנט... טיפה כבוד, אם לא לעצמך אז לפחות לאופניים ולקונה... מדוע אי אפשר לחכות ולקפוץ לחנות שתעשה זאת בצורה מקצועית? מאיך שאתה מתאר זאת אין לך מושג בתהליך וחבל.

psycho killer11

New member
אם הכל מפורק ורק הבולם נשאר

בהנחה שאין סטם על הסטירר ואין כלום, פשוט תדפוק עליו ותוציא אותו. זה נעילה של ההד סט שבא בדיוק למנוע התרופפות אם זה משתחרר. בלי בושה לדפוק. תראה שזה קצת משתחרר ומשם זה יהיה חלק יותר.

למעלה