להולכים בדרך...

אני חושב שעיט מנסה

לומר לך שאולי תנסה לשנות את העשיה שלך אמץ לך דמות קלילה זורמת לא ידענית ושיהיה לך אי עשיה מוצלחת פגעתי?

פגעת בול ...ובנוסף

לך ניב את כל ההצעות שאתה מציע לאחרים אתה מיישם בעצמך? גם אם לא זה בסדר בשלב הבא אולי כן אתה תוהה אם אני כן? אני בודקת את עצמי לפעמים כן ולפעמים לא לרוב כן

nivinivini

New member
עזבי , סתם נכנסתי לסלט שלך (בכיף...

מלכתכילה הכל היה שקוף. גם אני. שטויות). נראה לי מצחיק כל הקטע. בעניין ההצעות, אני אף פעם לא מקריא קטעים מאיזה ספר שקראתי או משהו כזה. הכל מנסיון. אם אני לא יודע, לא מדבר. ואני לא תוהה אם את כן מיישמת, או משהו מישהו. זה לא מעניין אותי, בכלל.

nivinivini

New member
אולי בכלל אימצתי דמות כבדה ומסורבלת

כי אני בדרך כלל מאוד מגניב. כן, יש לי הרבה חברים, ואני בסדר. (אני רשום גם מ"תפוז" וגם ב"וואלה חברים", אתה יודע?) יום נעים

זאת בדיוק הנקודה

אתה לא מבין דיבור שלא שייך לעשיה שלך!!! תזרום תשחרר תראה דברים אחרים מנקודת מבט אחרת תמצא את היקוש במה שאתה לא רואה יקוש

nivinivini

New member
טוב ניסיתי, חפיף...

אני לא מצליח ליהיות מגניב כמוך. לא משנה.

ח ס ו מ ה

New member
הייתי בהליכת מלאכים

זה כשהרבה אנשים עושים 2 טורים והולכים באמצע עם עיניים סגורות וכולם נוגעים בך . זה היה מאוד מרגש בשבילי. בכיתי קצת.. הרבה מומלץ וגם פגשתי שם מישהו חמוד... וזהו אני מרגישה שניקיתי מעצמי כל מיני דברים..

נ ו ל י ה

New member
דון חואן היה אומר על זה...

"את מרגישה כמו עלה נידף ברוח" מצב רוח חולני(בלי להעליב), יש לצאת ממנו מיד. האור תמיד קיים, אפילו בחושך, ואת הכאב יש להשליך לכל הרוחות בעזרת "התכוונות". התרופה לכל זה היא: לקרוא את "אושו"(שלוש דפים ליום זה מספיק), לצאת מהבית כמה שיותר, ופעם בשבוע לפחות לצאת לבילוי עם חברים. מקווה שעזרתי במשהו. נוליה.

למעלה