לההההההההההההה

Fלויד

New member
לההההההההההההה

נכון אודי קראוס? חחחח שהוא אחד הכלים והכל? אז הוא בוגר בצפר בויאר!! ועוד שנה ומשהו גם אני! טירוףףףף מישהו יודע בן כמה הוא ויכול להעריך לי באיזה שנה הוא סיים? אני אביא לכם ת'דף שלו מהספר מחזור יהיה בידור

veredmp

New member
התאריך שלו הוא ה-3.5? ברצינות?

בשנה האחרונה אני מגלה שכל העולם ואשתו נולדו בתאריך הזה........... עד אז חשבתי שרק גולדה מאיר נולדה בו

veredmp

New member
קשה לך לפרגן לי

ולתת לי לחשוב שאני ייחודית?
אבל אם את כבר עושה רשימת סלב, תוסיפי את דנה עדיני לרשימה ואת דוליי היל (צ'רלי מ"הבית הלבן")......... ומסתבר שוויליאם שייקספיר נפטר בתאריך הזה. המממממממממממ

פסססט פלויד תתקרב

יש לי סוד לספר לך יש עוד הרבה אנשים אחרים שהם בוגרי בית ספר (ולא ביצפר)בויאר ורק בגלל שאתה כזה חמוד אני אגלה לך עוד סוד יהיו בהמשך השנים עוד הרבה אנשים נוספים שגם הם יהיו בוגרי בית ספר(ולא ביצפר) בויאר אל תעלב פלויד פשוט נפלה עלי רוח שטות

Fלויד

New member
חחח חזקה...! אבל לא כולם הם המתופפים שניים

ברשימת המתופפים האהובים! או שאולי אודי ראשון? קשה להחליט...

I מ י ר ב I

New member
מי זה המתופף השני?

של היהודים? שתדע לך שהייתי בהופעה שלהם לפני שבועיים,היה טוב!!!

Fלויד

New member
כה!! יהב ליפנסקי שיחיה לעד.

באמת מתוףף ולהקה ברמה אינטרגלאקטית. חהחהחהחה אבל כשאני חושב על זה אודי לא רק מתופף הוא מוסיקאי.. כי הוא גם מעבד להופעות ולדיסק ובהופעה יש לו נוכחות שאין לשום מתוףף שראיתי, בד"כ מתופף נמצא מאחורה חוץ מאיזה סולו בהופעה ואודי ממש בולט בהופעות (בול כמו אריק) ומוסיף קולות רקע ושות'... נראה לי הם שווים אצלי... =]

LiorShap

New member
באמת מגניב. ויודע מה יותר מגניב?

שאני עוד חצי שנה יהיה בוגר ביתספר בויאר :p

למעלה