להדק חגורות 2

hospital_food

New member
להדק חגורות 2

אסור, אבל אסור לפספס את הפרק של סימפסון ביום שבת בערוץ הראשון!!! אתר "המסך המפוצל" מסביר למה, ואני מסכים עם כל מילה. אני לא ידוע אם מדובר בפרק הכי טוב, ואולי גם לא הכי מצחיק, אבל מדובר בפרק הכי מבריק וגאוני בסדרה. שאתם רואים את הפרק, שמימו לב לדברים הקטנים. לא להחמיץ יום שבת, 18:30 בערוץ 1.

ליטן א

New member
מצפה בקוצר רוח

הסתכלתי על הכתבה שם, שנתנה קישור לכתבה אחרת... שאומרת שהפרקים הגדולים הם: החתונה של ליסה, הומר בחלל, בארט נגד אוסטרליה , איצ´י, סקראצ´י ומארג´, חלק גדול מסיפורי לילות כל הקדושים, והפרק של מחרתיים.... דעתי על כל אחד ואחד מהפרקים: החתונה של ליסה - חביב מאוד, ירדו שם הרבה על יו גרנט (שהשתתף?) בפרט, ועל האנגלים בכלל (הקטע עם דגל אנגליה, שנשרף, היה ענק...), ועוד כמה קריצות קטנות וחביבות. פרק חביב פלוס. 8 בסולם ליטן. הומר בחלל - פרק נהדר, לדעתי. הקטע המוכר (שהופיע בשני פרקים נוספים - הפרק עם אמא של הומר, וחגיגות הפרק ה248, לא זוכר בדיוק את המספר..) הוא הקטע עם הפרינגלס האלה, שהוא אוכל אותם אחד-אחד בחלל.. 8 בסולם ליטן. בארט נגד אוסטרליה. פרק חביב. הרבה ירידות על אוסטרליה, על התרבות והמנהג שלה, בקטע עם האקולוגיה והצפרדעים (ובקטע עם ה"שכן", שמרוחק כמה קילומטרים מהבית, בקטע עם הטלפון שהופיע בתחילת הפרק). פרק חביב מאוד. 7.5 בסולם ליטן. איצ´י סקראטצ´י ומארג´ - לא מוצא מה היה כ"כ מצחיק בפרק הזה. פרק נחמד, לא רע, עם בדיחות לא רעות פה ושם, ועם הרבה פרקים של איצ´י וסקרצ´י.. אבל תכ´לס, לא עד כדי כך טוב.. 4.5 בסולם ליטן. ההצעה שלי: פרק תיקים באפילה - פרק מעולה, שבו הומר רואה חיזר שזוהר ביער, כל יום שישי בערב, ומאלדר וסקאלי באים לחקור. פרק מצויין, שכולל הרבה קטעים טובים, כמו המכשיר שבודק את רמת האלכוהול בגוף ("כלום...שיכרות קלה...לא מומלץ לנהוג...שיכור גמור...בוריס ילצין"
), הצב הענק שגונב לסבא סימפסון את השיניים, הליוויתן של מו, האיש הזה מסטאר-טראק (עם האוזניים הגדולות.. ששכחתי את השם שלו..), ובכלל, הפואנטה של הפרק - מונטי ברנז, שעובר כל יום שישי טיפולים מיוחדים.. 9.5 בסולם ליטן. תנו גם אתם רעיונות לפרקים טובים

Cantinflas

New member
פארודיה...

באתר שקישרתם, וגם ב snpp, מספרים שזו פארודיה על Run Lola, Run. ראיתי חלקים מהסרט הזה, ויש דמיון קל. לא הייתי אומר פארודיה. לעומת זאת, מה שלא נאמר בשום מקום שאני ראיתי, וזו רק דעתי, הוא שהפרק הוא פארודיה על סרט אחר, פחות מפורסם, שנקרא: Go, או לפחות פארודיה משולבת על שניהם ועל הז´אנר הזה בכלל. כמו הפרק, גם Go מחולק לשלושה תתי סיפורים, המשתלבים זה בזה בפרטים הקטנים, וזאת תוך כדי יצירת אווירת רקע תזזיתית ומהירה. מציע לעשות ניסוי. קחו את שני הסרטים בוידאו, צפו בהם, ורק אח"כ צפו בפרק ביום שבת. למה הוא דומה יותר??? גם אם הניסוי לא מרתק אתכם במיוחד, אני מבטיח שהפרק יהיה מהנה יותר לצפייה אחרי צפיה בסרטים המקוריים.

איליה.

New member
פרק מעולה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

נורא אהבתי איך הסיפורים משתלבים, ואהבתי בעיקר את הסיפור הראשון. אבל הסוף היה מוזר ולא מצחיק, מה הקטע עם ה-science project שהיא הגישה? וגם כל הסיפור של ליסה, בשעה 14:50 היא עדיין ממהרת לבית הספר?

ברור שזה ראן לולה ראן

יש אפילו את הקטע של מוזיקת הטרנס ברקע כשליסה רצה

dylan

New member
יש קטע קטן

בפרק שהוא פארודיה על "ראן לולה ראן" וזהו.. בקשר למבנה, בשנים האחרונות נעשו בערך שני טריליון סרטים ו3,472 ספיישלים כאלה בסדרות (טוב, לא ממש אבל בכל אופן לא מדובר בהמצאה של יוצרי ´גו´ או באירוע נדיר ומרגש..).. היה סה"כ פרק טוב, אבל לא מדהים ובטח שלא הכי טוב בסדרה.. נו.. איש איש וטעמו.. עניין אחר קצת יותר מוזר בסימספסונס הוא ששני הפרקים האחרונים היו הרבה יותר אלימים ומגעילים מבד"כ.. הקודם התחיל בפרסומת לקורנפלקס של איצ´י וסקראצ´י, שחוץ מסבלו הרגיל של החתול ראינו גם ראש של אשה על מגש.. המשיך בפנס בעין של ליסה, מגי יורה באקדח מסמרים על הומר (את זה באמת כאב לי לראות), ווילי עומד באמצע שלולית קיא, אממממ.. אני לא זוכר איך קוראים לו תלוי הפוך שנלסון וחבריו זורקים עליו עגבניות (נראה כמו דם..) וכמובן הביריונית החדשה שמרביצה לכולם.. בפרק האחרון היה כמובן את עניין האצבע.. דהה.. מישהו יודע מי הרגיז את מאט גרונינג באותה תקופה..? אני לא זוכר כ

dylan

New member
אמממממ... שני תיקונים..

קריאת הודעות בתחתית העמוד הזכירה לי שהפרק עם התלמידה החדשה שמרביצה לליסה שודר לפני שבועיים.. ושבוע שעבר היה את הפרק באפריקה.. אז סליחה בקשר לזה.. ה"אני לא זוכר כ" בסוף ההודעה נכתב בטעות.. להתעלם בבקשה.. :)

starman

New member
צודק

באמת יש כאן שילוב של גו ושל לולה ולגבי לולה זה רק בקטע של ליסה.

אני דווקא חושבת שזה היה אחד הפרקים

היותר טובים(כמובן שאין על הפרק שהומר נוסע לאי במיקרונזיה להיות כומר כי הוא בורח מהאנשים של הערוץ הציבורי שרודפים אחריו שישלם 10,000$ שהוא הבטיח לתרום להם ע"מ שימשיכו לשדר סדרה שהוא אוהב ורצו להוריד כי לא היה תקציב....) אין פה ספק שהפרק (אתמול)זה בהשפעת "go" (שמחקה את ספרות זולה) +"run lola run" אהבתי את הירידה על"hootie and the blow fish" בכל מקרה פרק לא רע בכלל!

למעלה