להגשים חלום

anath11

New member
להגשים חלום

אהלן, בשנות התיכון רקדתי בלט מודרני (בעיקר) ומזה כמה שנים שאני לא רוקדת. הריקוד מבעבע בי לאורך כל הדרך ואני מאד רוצה לפתח את זה, ללמוד מחול ולעבוד עם ילדים.. למדתי חינוך לתנועה בווינגייט ועכשיו אני מחפשת מקום ללמוד מחול על כל פניו, באופן מקצוע ייותר.. ראיתי באינט' את ביה"ס למחול 'הקבוצה ביפו'. לשם ניתן להתקבל בלי רקע מחייב מידיי במחול שאלתי היא אם מישהו מכיר את בי"ס הזה? אם בית הספר מוכר בתחום? אם יש מקומות אחרים טובים ברמה מקיפה כזו? חוץ מזה, אשמח לקבל טיפים להתחלת הדרך תודה רבה ושנה טובה :) ענת

toto41

New member
השאלה היא מה המטרה?

אם את רוצה ללמד יתכן ששווה לך לבדוק בסמינר הקיבוצים או באקדמיה למוזיקה ולמחול בירושלים. שם לצד שיעורים מקצועיים נותנים גם שיעורי מתודיקה, פיזיולוגיה, פסיכולוגיה ומוזיקה. ועם תעודה שלהם את יכולה ללמד ילדים גם בחינוך פורמלי וגם בחינוך בלתי פורמלי. אם את רוצה להתקדם בעצמך- יש אין סוף מקומות שאת יכולה לבדוק וללכת אליהם. אני לא מכירה את בית הספר הקבוצה ביפו, אני לא יודעת מה הם נותנים ומי המורים, ומה המטרה הסופית שלך...

anath11

New member
הי טוטו

אני רוצה להתקדם בעצמי ומשם לראות איך אני מתפתחת לכיון של אולי תרפיה בתנועה... חינוך לתנועה עם ילדים.. למצוא כיוון משלי , עצמאי, תוך כדי תנועה.. העניין הוא שבסמינר הקיבוצים רקע במחול מחייב, לא ככה? כנ"ל באקדמיה בירושלים..?

toto41

New member
כן, יש בחינת כניסה (אודישן)

אני לא ממש יודעת מה הרמה שעל פיה הם מקבלים, אבל חייבים רקע במחול, למרות שיתכן ששווה לך לנסות לדבר עם אחראים שם, אולי יצא מחזור קטן השנה והם צריכים עוד סטודנטים.... אל תסמכי על זה יותר מדי, אבל לשאול תמיד אפשר.... בשביל להתקדם בעצמך בלי קשר להוראת מחול, את יכולה לעשות בהרבה מאוד סטודיואים. יש רמות שונות בסגנונות שונים ובטח תמצאי משהו שנח לך. בהצלחה!

זה בדיוק הזמן לברר בסמינר

עכשיו פחות או יותר הם יודעים מה כמות הסטודנטים שנרשמו והתקבלו. כמו שטוטו כתבה- במידה ויש חוסר הם לרוב מעגילים פינות ומקבלים גם לא כל כך מנוסים. אמליץ, שאם ברצונך לעסוק בתנועה ומחול, עלייך לעסוק להתנוענע ולרקוד. מה גם שלימודים לתראפיה בתנועה דורשים מס' שעות (נדמה לי 300) של עיסוק בתחום.(שאת הולכת ורוקדת, לימוד לא נחשב). אנחנו פה בכל מקרה, בהצלחה

למעלה