להגן על הילדים

להגן על הילדים

והבוקר העיר אותי אחי בפון , ספר איך הקטנה בת ה4.5 נפצעה אתמול אתמול בערב אחי לקח את האחיניות לבדוק את הגלגליות שקנה לבת 16, והקטנה בת 4.5 ךלקחה עמה עם הקורקינט נסעה בפארק , היא נתקלה באבן ועפה ונפצעה בראש וביד הוא איך שהוא עצר את הדם בראש, ונסע איתה למיון ששם שטפו אותה מהדם ,הדביקו לה את החלק שנפתח בראש , במזל זה נגמר בפציעה שהודבקה (במקום תפר) ובעור שנשרט במרפקים , היום היא בבית במקום ללכת לגן , כדי לשמור על התפר ועל המרפק שנפצע יש לי בקשה אנא הגנו על הילדים הרוכבים על אופנים גלגליות וקורקינט . אילו כלים מסוכנים לילדים החמודים , העור שלהם עדין הם נפצעים בקלות כהכנות ליום הכיפור ראיתי אתמול עשרות אופניים המחכים לילדים , קוראת למגן את גוף של הילדים באופנים ובסקט בורד , לרכוש גם קסדות לראש ומגינים לידיים ולרגליים הקטנות

ItsikH

Member
קסדה וכפפות העור מתאחה בקלות, ביחוד בגיל הזה - הראש לא כל כך... במקום השני בבטיחות - הכפפות כיוון שלרוב נופלים על הידיים. שאר האמצעים פחות קריטיים (בתלות באופי הפעילות כמובן). צריך גם לזכור שככל שנסרבל את הילד כך הוא ימצא פחות ענין בפעילות או לחלופין יתחמק משימוש באמצעי הבטיחות. חשוב להדגיש - קסדה לפני הכל.

זה מה אמר אחי לבנות

היום הולכים לקנות קסדות ומגינים לברכיים ולמרפקים לקטנה הנוסעת על אופניים וקורקינט וגם לאחותה בת 18 המשתמשת בגלגליות כבר שנים שניהן מאד גמישות ומתעמלות כל הזמן אז גמישות יש להם וזה היה המזל בנפילה שלה שהיא הסתובבה על הצד ולא נפלה על הגב

odedbc

New member
תתעלמי נסיכה תתעלמי. ולענין הבטיחות

אני מאמין שאחיך שמע על קסדות וכפפות ולא התייחס ברצינות.

היום קנינו קסדה

והיו דיי הרבה אנשים שבאו לרכוס קסדות לילדיםמשירכבו הערב על האופניים היה לזה ביקוש , וגם הציעו אחת במבצע אבל לךא ישבה טוב על הראש של הקטנה

פרשדונה

New member
תמיד יש פעם ראשונה

אני דווקא מחזיקה בגישה אנכרוניסטית אך יעילה, שמתנגדת להגן על ילדים. זה טוב לאופי אפילו יותר ממקלחות קרות.

ItsikH

Member
יש מיגון חיוני כמו קסדה כיוון שנזקי ראש לא תמיד מועילים לאופי. השאר - כבר אמרתי, לדעתי דווקא הילדים ועורם הרגיש והחמוד מתאוששים הרבה יותר טוב ממבוגרים. מה שאותי מקומם זה ילדים על רולר בליידס עם כל המגינים שבעולם - רק קסדה לא. כאילו מה, הראש לא חשוב, העיקר שלא יהיו צלקות?

החיים מסוכנים, יש להכיר בכך ולחנך בהתאם

אנחנו עוסקים בפעילות מסוכנת ביודעין. יש להכיר בכך ולחנך את ילדינו להכיר בסיכונים ולהיערך בהתאם. ציוד המגן לא עובד ללא החינוך לחיוניותו, לשימוש הנכון ולהערכת סיכון נכונה. גישה חדשה לחינוך לסיכונים נמצאת ב: http://www.smartrisk.ca/home/ לפי גישה זו יש להפסיק להפציר בילדינו שלא יקחו סיכונים, ולהתחיל ללמד אותם להבין את הסיכונים, לפעול בשיקול דעת, ולהערך נכון לסיכונים שמחליטים לקבל על עצמם. - יבא

למעלה