להגיע לקפריסין

• פותח הנושא 1L
  • פורסם בתאריך

1L

New member
להגיע לקפריסין

כמו שכתבתי כבר בעבר בפורום, התכנון שלי לגבי טיול תרמילאים בקפריסין עדיין עומד בעינו ומקפיד לטרוד את מנוחתי מידי יום. אולם מוטב להתחיל בהתחלה: אני שוקל להגיע לשם באמצעות הפלגה (גם חוויה וגם דרך זולה משמעותית) אך אין לי מושג איפה אני יכול להתחיל לחפש. אני אשמח לשמוע מה הן האופציות שעומדות בפני וחשוב להדגיש שאין לי שום עניין ב"קרוז". הרבה תודה מראש.

הפלגה

דרך זולה להפליג זה במעבורת.ההפלגה נמשכת כל הלילה. יש שלך אופציה ל3 מקומות שינה: 1. על הסיפון 2.כסאות כמו במטוס 3.תא המחיר עולה בהתאמה. אני ממליץ בחום לקחת תא . התא הוא עם מיטת קומותיים והשירותים מקלחות בקצה המסדרון. יש אומנם תאים יקרים יותר, תלוי במיקומם באוניה...הזול מספיק ביותר. הלילה על הסיפון מאוד רומנטי. יש במעבורת חנות פטורה ממכס ,בר, ומסעדה. היה סבבה לחלוטין...אבל מומלץ לקחת תא לשני הכיוונים. הפלגתי ללימסול. המראה העזיבה של חיפה ממש יפה! את המחיר איני זוכר (זול בהרבה מטיסה) אך תשאל בסונויות או בכספי או מנו ספנות על המחירים.

sela v

New member
כרגע

המעבורות שאתה הזכרת לא מפליגות, ואפשר להפליג עם ספינת קרגו, שמקצה מספר מקומות לנוסעים (עדיפות לבעלי רכבים), והמחיר לקפריסין הוא 256$. חברת רוזנפלד מוכרת כרטיסים למעבורת הזו, ויכול להיות גם שכספי.

למעלה