להגיע לקורינתוס

עודף

New member
להגיע לקורינתוס

אודה לכל אינפורמציה כיצד ניתן להגיע למעגנה של קורינתוס בלילה. אנחנחו (שני חברה) מתכוננים לנחות באתונה בשעה 21:35 ואמורים להגיע ליאכטה שמחכה בקורינטוס רצוי עוד באותו הלילה או מוקדםם בבוקר למחרת. האם ישנה תחבורה ציבורית בשעות האלה? האם ניתן לשכור רכב בשדה או בעיר ולהחזירו בקורינטוס? עלות מונית מהשדה או מאתונה? וכו'. המון תודה מראש. נ.ב. תאריך הטיסה : 21/8.

ramsi

New member
תעלה הקורינתית

חבר לתעלה שתי קצבות, ולכל אחד מעגן. אני לפני כ- 3 שנים נסעתי הביתה מהעירה קורינתיה אשר בצד של הים הקורינתי ( הרחוק מאתונה) באוטובוס כך שהיגעתי לטיסת לילה באתונה אז הדרך היתה למרכזית אתונה אוטובוס 1 (נסיעה של כ שעתיים)ומשם אוטובוס 2 (לשדה נסיעה של שעה בתוך העיר אם זכרוני טוב היה זה קו 27) מכאן אני מניך ש כן תהיה תחבורה עבוך אך הדך היחידה לבדוק היא באתונה אולי במודיען בשדה אל כדי לנסוע למלון של השדה משום שהוא מרוחק כ שעה + מהשדה ויותר מהתחנה המרכזית (מידע זה נכן לתקופה שבה היתי שם)

נחתנו באתונה, לקחנו מונית ,כשעה >>>

נסיעה לקורינתוס ובסביבות 80 יורו . עצה : לא כדאי לבצע רישום שינוי צוות במשמר החופים שליד הנמל ו/או במשטרה בקורינתוס....עשינו את הטעות הזאת ביוני השנה . היות ואינם רגילים לבצע רישום שינוי צוות , התהליך לקח המון זמן והיה מלווה בלך ושוב בין הרשויות וגם התוצאה בסוף היתה שגויה ( כפי שהסבירו לנו במשמר החופים בהמשך ההפלגה). קחו את היאכטה והפליגו לדרככם . התשלום לתעלה יתבצע בצד המזרחי לאחר שחציתם אותה .מנהל המשרד בו משלמים על החצייה הוא אוהד שרוף של מכבי ת"א וחטיבת גולני ובעצמו היה לוחם בכוחות המיוחדים של צבא יוון . יש סיכוי שיתן לכם הנחה בתשלום. ( ליאכטה 43 רגל התשלום הרגיל בסביבות 160 יורו ). חשוב מאד !!! לא לשכוח מצלמה... חצית התעלה מקסימה . תהנו אורי

srus1234

New member
שלם כמה לירות לדייג באתונה שיקח

אותך. נראה לי שזה יהיה הכי יעיל והכי זול.

למעלה