להגיע לירפ"א

מצב
הנושא נעול.
להגיע לירפ"א

להגיע לירפ"א
מיוקנעם. אוטובוס או רכבת מחיפה? מה עדיף? ואיפה אני אמורה לרדת בשניהם??

ארזS

New member
ננסה לעזור לך

אמממ ירפ"א
זה בסיס של חיל האוויר. הוא ליד תל השומר אבל זה מה שאני יודעת.
ננסה לעזור לך
אני לא יודע איפה זה "ליד תל השומר" אז אסביר לך איך להגיע לתל השומר. שם תשאלי כבר את הש''ג שבוודאי יעזור לך. דבר ראשון אם יש לך אפשרות לנסוע ברכבת אז תסעי ברכבת תרדי בתחנת תל אביב מרכז. תצאי החוצה לתחנות האוטובוסים שממוקמות לא במסוף הגדול אלא ממול במקום שנקרא "על פרשת דרכים". זה לא מסובך. פשוט תצאי מהתחנה ותלכי החוצה. אם לא תראי את התחנות תשאלי מישהו. שם תקחי את אחד הקווים האלה : 70 או 64 ותרדי בכניסה לבקו''מ. שם כבר תשאלי את הש''ג. נסיעה טובה ובהצלחה.

846

Active member
שתי אפשרויות:

להגיע לירפ"א
שתי אפשרויות:
קו 826 או 845 לארלוזורוב ומשם קו 65 או להמשיך לתחנה המרכזית ומשם קו 35

buslover

New member
להגיע לירפ"א

להגיע לירפ"א
להגיע לירפ"א
יש צורך לרדת במסוף האוטובוסים על יד בית החולים (שער צפון של הבסיס). מחנה ירפ"א נמצא מחוץ למחנה.כשתגיעי תראי מצד שמאל של השער כביש שמקביל לגדר הבסיס.הבסיס נמצא אחרי 200-300 מטר בצד שמאל.

buslover

New member
ושכחתי להוסיף

להגיע לירפ"א
יש צורך לרדת במסוף האוטובוסים על יד בית החולים (שער צפון של הבסיס). מחנה ירפ"א נמצא מחוץ למחנה.כשתגיעי תראי מצד שמאל של השער כביש שמקביל לגדר הבסיס.הבסיס נמצא אחרי 200-300 מטר בצד שמאל.
ושכחתי להוסיף
גם קו 70 מגיע לשם.מתי את צריכה להיות שם (יום ושעה)?

ארזS

New member
עכשיו סיבכנו אותך, אהה?

להגיע לירפ"א
עכשיו סיבכנו אותך, אהה?
את רואה כמה דרכים יש לך כדי להגיע לתל השומר? אם יש לך את האפשרות לנסוע ברכבת אז זאת ההמלצה שלי. עכשיו תשקלי את ההצעות והעיקר שתסעי לשלום. בהצלחה.

ואו תודה רבה לכם!

להגיע לירפ"א
ואו תודה רבה לכם!
עזרתם לי מאוד! מאוד! האמת נראה לי אני אסע באוטובוס כי הנסיעה לחיפה לרכבת זה בערך הזמן שאני חוסכת לא?? עכשיו תאחלו לי בהצלחה כי אני הולכת לשם לזימון..

ה דרומי

New member
../images/Emo50.gifהטובים לטיח והטובות לטיחיים

ואו תודה רבה לכם!
עזרתם לי מאוד! מאוד! האמת נראה לי אני אסע באוטובוס כי הנסיעה לחיפה לרכבת זה בערך הזמן שאני חוסכת לא?? עכשיו תאחלו לי בהצלחה כי אני הולכת לשם לזימון..
הטובים לטיח והטובות לטיחיים

fireman

New member
בהצלחה מותק!

ואו תודה רבה לכם!
בהצלחה מותק!
אני רואה שהחבר'ה עזרו מעל ומעבר! כל הכבוד!

אורי404

New member
בהצלחה!

ואו תודה רבה לכם!
בהצלחה!
כשאין פקקים לוקח לקווים 826 ו-845 (אולי גם 836, אני לא יודע אם הוא עדיין פעיל) בין שעה לשעה וחצי (שוב, כשאין עומס) נסיעה מיוקנעם לתל אביב. ושוב, שיהיה לך בהצלחה.

בהצלחה!

ואו תודה רבה לכם!
בהצלחה!
כשיקחו לך דגימת דם תשאלי אם יש שם מישהי שקוראים לה קרינה. תגידי לה שיש לה ד"ש מפורום תח"צ, היא כבר תבין במי מדובר...

ארזS

New member
שיהיה לך בהצלחה

ואו תודה רבה לכם!
שיהיה לך בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה