להגיע לאורגזמה...

להגיע לאורגזמה...

למישהו פה יש עצות איך להגיע לאורגזמה (לבנות)? אני מגיעה מידי פעם, אבל לא הרבה. אני רוצה להגיע ליותר.... יש לכם דברים מועילים, תנוחות או משהו שעזר לכם להגיע טוב ומהר לאורגזמה?

sknr 1

New member
מה הקטע ??

תיקני איזה ביברטור רוטת וקדימה לפעולה !!!!!!!!!!

sknr 1

New member
------------->>>

רוטת זה כמו רוטט רק יותר בזול....

sknr 1

New member
--->>----->>>>>>>

יש לי גם בנזיפ 98 אוקטף שאחותי הכינה, רוצה ??

sknr 1

New member
בטח ../images/Emo6.gif

את יכולה ליקנות ביברטור עים הראש של ביבי

ate

New member
עזרה.

גירוי ישיר על הדגדגן. עדיף עם הלשון אם את והפרטנר בעניין. אם את מגורה ורטובה, הדגדגן מתנפח, וזה מקל על העניין

sknr 1

New member
הדגדגן מיתנפח #@#$

ואז אפשר לקחת סיכה ולפוצף אותו

daniella1980

New member
לדעתי ההבדל בין אורגזמה מדהימה

לסתם אורגזמת "פריקת מחסנית" הוא לחלוטין מנטלי. אם הראש שלך כולו מגורה בטירוף, האורגזמה תתעצם לכדי עילפון, ואם הגירוי הפיזי חזק דיו להביאך לאורגזמה אבל הראש לא מספיק מרוכז, ואולי אף במקום אחר, הרי שהאורגזמה תהיה לפורקן פיזי שמשאיר טעם של חסך וחוסר שביעות רצון.

bilou

New member
לא צריך להגזים עם תחושת הריקנות הזו

זו המצאה של שמרנים שרוצים לשלוט בעולם ומכניסים לנו לראש שאם אנחנו נהנים ומגיעים לאורגזמה בהכרח צריכה לבוא תחושת ריקנות. להפך להפך להפך לאחר ההנאה מתפשט חיוך מסתורי על הפרצוף ותחושת נעימות פנימית עופפת את כל ישותנו אנחנו יודעים שהגשמנו את עומק משמעות היותנו בעולם נהנננו מהחיים וכשהם היקרו הזדמנות בדרכנו לחיות חיינו. מתוך הלך מחשבה כזה האורגזמות באות בקלות ובצרורות.

naturist

New member
בהמשך למה שכתבה daniella תנסי.....

בהמשך למה שכתבה כל כך נכון daniella , הייתי מוסיף עוד מספר דברים. הדברים נכונים לנשים בעיקר אבל גם לגברים. האורגזמה אצל נשים הינה דבר פיסיולוגי הקשור בקשר הדוק מאוד
עם הפסיכולוגיה והרגש המנטאלי. אצל הגבר הדבר יותר פיסיולוגי והורמונלי . יש מקרים שבהם האשה אינה מספיק משוחררת נפשית לחוות את כל עוצמת האורגזמה ולתת לעצמה את החופש הנפשי לשחרר את הגוף ללכת לכל אורך הדרך ולכל אורך הדרך שהאורגזמה דורשת להגיע לשלמות גופנית ונפשית כאחת וליצור הרמוניה בינהם. הדבר יכול לנבוע מהרבה סיבות: חינוך מאוד שמרני, סגירות מינית, אי פתיחות לפרטנר איתו נמצאים, ואפילו רתיעה ומחשבות שזה אסור \ לא נכון\ לא חינוכי ולא מקובל. יש שיטה שנקראת TANTRA שדוגלת בשלמות הרמונית בין הנפש והגוף שטוענת שיש לפתוח את הנפש לכל בנושא המיני האורגזמי בכדי לאפשר לגוף להגיע לשיאים ולשלמות שתספק את הנפש. יש טכניקות במדרשת הטנטרה שאותם ועליהם ניתן ללמוד ולקרוא בספרים המוקדשים לנושא ונמצאים גם במקומות שונים באינטרנט. יש גם סדנאות בארץ המלמדים ומדריכים ופותרים בעיות כפי שאת מציגה. זהירות משרלטנים שכל עניינם הוא כספי. הדרכה וטיפול בקבוצות אינם מועילים !!!! אשמח לענות על שאלות אם יש לך כאן או במסרים ומאחל לך

המלצה הספר סקס חם מאת טיריסי קוקוס

הספר הזה פתר לי וחידש לי המון דברים שממש לא היה לי מושג עליהם מומלצ בחום כיד להנות ולגלות

hornyman73

New member
טוב ומהר...

אורגזמה זה לא משהו שמשיגים טוב ומהר. אורגזמה זה לא תחרות. תלמדי להנות מהסקס עצמו, האורגזמה תבוא לבד ותכבוש את כל כולך. אפילו תנסי לא לגמור ותראי כמה שהאורגזמה מתגברת. תלמדי לגרות את בן הזוג שלך טוב (שיעמוד לו חזק) ולדעת לעצור לפני שהוא גומר... המפתח לאורגזמה טובה זה להיות מומחה לסקס, לדעת למצוץ טוב לבן זוג למשל...

sknr 1

New member
שמעתי פעם מישהיא אומרת......

שבישביל ליגמור, היא עושה שריר בדגדגן (מכווצת את הדגדגן) ההיתכן ???

bilou

New member
הפעלת השריר גורמת להתפנחות

שגורמת לתחושת מלאות שגורמת חיכוך יותר גבוה בין שני האברים המתחברים החיכוך, התחושה והפעילות מובילים לאורגזמה וזה כמובן לא אוניברסלי אלה תלוי במבנה של כל אחד ואחת. לדוגמא כשהגבר חדור בתוכך ועומד לו את מרגישה את התנועות שלו, את הפעלת השרירים שלו ואת הסיבובים שהוא עושה אם עושה וכו כודו הדברים עובדים.

חופ שיה

New member
לדגדגן אין שריר

לנרתיק יש שריר ולרצפת האגן, הפעלתם בעת קיום יחסי מין ומשחקים, יגבירו את הגירוי ואף יכול להיות שיזרזו אורגזמה. מה שגורם להתנפחות האיזור זה גם החיכוך וגם הגירוי המיני ולא רק הפעלת השריר הרצוי.

למעלה