להגיד תודה....

גילת336

New member
להגיד תודה....

תמיד ידעתי שהמשפחה שלי חמה אוהבת אבל עכשיו זה פשוט בולט יותר. כולם נעמדו מאחוריי ומוכנים לעשות הכל.... לפעמים אני מרגישה צורך להודות להם... מוכר לכם? איך אפשר להחזיר תודה?

shon שון

New member
לזכור ולא לשכוח

ובעת הצורך להיות שם גם אם זה קשה ולא נח, וגם אם היחסים לא פורחים באותו רגע, למי שנתן מגיע

א. לא לשכוח להגיד להם כמה את מודה

ב. אולי לאפות איזה עוגיות או עוגה טובה ולהזמין אותם לקפה אצלך, או לכתוב מכתב תודה נחמד וקצר שאפשר לתלות להם על המקרר. ויש עוד ועוד, גם אני באותו מצב, אני מתחזקת כל יום מהכוחות שהם נותנים לי מהעזרה והתמיכה של משפחתי. ולא שוכחת להגיד להם את זה מידי פעם, לא כל הזמן שלא יתרגלו

אופק 3

New member
אפשר לומר להם כזה דבר

אני מודה מודהה מודהה מודההה לכם ולאריק שרון (כמו עזאם עזאם,מי שזוכר)
עכשיו ברצינות: נסי לכתוב להם שיר תודה קצר וכדאי לנסות להתאים את המילים לכל אחד ספציפית זה יכול להיות נחמד ומרגש בהצלחה

אני מאחל לעצמי

לעזור לילדים שלי כמו שההורים שלי <והמשפחה> עוזרים לי ולא רק בתקופה האחרונה תגידי למשפחה שלך את המשפט הזה - זו הכרת תודה גדולה שתתקבל בברכה לא תמיד צריך להיות חומריים, למרות שגם תשומת לב חומרית או כספית קטנה תגרום לתחושת סיפוק דו-כיוונית

לילי301

New member
"תודה" לא צריך להחזיר אלא..

להוקיר , להעריך, להבין שהיותם היא ששעושה לך את החיים קלים יותר. אני חייתי אצל הורי/ועל חשבונים/ושימשו הורי הצוציקית (כי אמא שלה עבדה בטירוף שעתיים נסיעה מהבית) וכשעזבנו ...חיבקנו חזק ואמרנו "תודה על הכל" ואמא שלי (המרוקאית) אמרה את משפט המחץ: "מה חשבת שאני אזרוק את הנכדה שלי לכלבים"... ואני שאלתי "רגע ..ואותי?" והיא ענתה "את, את באה איתה!" פשוט תגידי תודה!

למעלה