להגיב....לא להגיב....

להגיב....לא להגיב....

אני ישבתי לי כהרגלי בקודש,כידוע,מול דפי הפורום.ולראשונה נאלמתי דום! ממש כך,לי זה קרה.ויכוח התפתח לפני וממה?....הפטריה הסגולה...שכתב לי שיר שבעיניי,נשמע מגוחך..למה מגוחך?....הילד החמוד והנודניק הזה...לא ראה אותי בכלל...אבל קרא בין השורות של שרון...הילד הזה רושם הערה לכל כתיבה,הילד הזה מנסה לצבור הודעות,יודעים-תמים הילד,בלי כל כוונה רעה... ואז מגיח מאחור...סתם איש...אלק סתם איש!...איש שרוע בקירבו!...וכותב דבריי נאצה,ולמה? כי האיש הזה לא יודע משהו אחר...מסכן האיש!...הוא פשוט שקוע בזה עד צוואר,האיש הזה לא טרח בכלל לקרא את הודעותיו של הילד הנ``ל ולהבין שהילד לא ראה אותי בכלל...אבל ניחא,גם אם ראה...זוהי דעתו שלו!! אבל האיש הזה בשלו...איזה חברה שלי השקיעה במכתב ארוך וכתבה עליי...מה היא נורמלית? מה היא כותבת לו עליי? האיש הזה בחר ממזן להתעלק על מישהו..ונחמד הרי להתעלק על איזו אלה...מתגרה באלו שמעליו...כי אתם הקטנים לא ממש חשובים בעיניו...מה להגיד...אתם לא ממש אתגר בשבילו, אני הלוח והוא החץ....אבל החמיאה לו זאת החברה...אמרה לו שהוא פגע בול,ממש צלף,האיש הזה...ואני הלוח התמוטטתי מחיציו?...הכיצד?...קופידון שלי שולח חיצים מנגד ממש כמו מערכת המלחמה:מלחמת המפרץ....והוא בשלו,לא יניח...חייב להמשיך...שונא ישראל הוא,הוא ימשיך עד ההכחדה הסופית. טיפש האיש...לא זוכר שאז לפני כמה שנים הוא כבר הפסיד פעם אחת?..נו,מה תם רוצים?...לא זוכר!...אבל מה,האיש אף פעם לא קורה את הכתוב,הוא כבר יודע הכל...הוא מעל לכל...אז שיתאמץ?...מה פתאום?...הוא קורא את כולנו,אז למה לקרא את השורות?...וכאן,כאן יש לאיש הזה,חברים...עזרים אני קוראת להם...נו,טוב כבש אותם האיש...איי שם במפגש...עלם היופי...או שמא פשוט יש שמתחברים לשטנה שבו?!...גם זה הגיוני..אלק גם!..זה ההגיון היחידי מול עיניי...והאיש הזה מכניס איזו ילדה חמודה,ילדה שכותבת יפה,ילדה חכמה...מכניס אותה בכוח לתמונה...הילדה החמודה הזאת היטב יודעת מה אני חשה לגביה...אבל לא האיש הזה...הוא יעשה הכל לסכסך...הוא יעשה הכל להרוס...הוא ינסה להשמיד כל חיבה שלי אל הילדה הזאת...ילדה חמודה,אני לא אתן לו...אם את לא!...הילדה הזאת...חכמה היא והיא קוראת בין השורות..ויודעת שאני,אני האחרונה שתפגע בה,אבל הוא-האיש ההוא ישתמש בכל דרך אפשרית להשתלח בי...נו,טוב,מי אתם?...אתם קטנים...אתם לא אתגר בכלל...ואני? לא,לא,לא-אין סיכוי שאתן לרוע של האיש הזה לגעת בכם,אתם חבריי...אני אהיה המטרה,אני אהיה החומה שתגן עליכם...האיש הזה אכזר, ברגע שיפיל חומה אחת...יעבור לאחרת...הוא הרי קורא להשמדה כללית... אז אתם מתוים שלי...שב לכם בניחותה...אני כאן החומה שמגנה עליכם מפני האיש הרע הזה...שהבטיח שהרוע יהיה קצת בחופש...לפחות שבת אחת...אבל הייתכן שרוע יעלם? חחחחחחח...מצחיק לא?....אותי זה ממש מצחיק!.... אז הנה אמרתי את דבריי...הם לא מכוונים לאיש ההוא...הוא ממילא לא יבין את שכתבתי...הוא הרי יודע הכל,קורא אותי!....ואתם?! תודו שהופתעתם. שבת שלום לכולכם! אלת האהבה. ולכם ההיא מאילת והכלי נגינה ההוא,תודה לכם!...הייתם ההשראה שלי,וראיתי שישנם גם חברים טובים,תודה שהראתם לי...ואוטוטו יוצאת לבלות עם חבריי, אף אחד...לא איזה איש סתמי...לא יהרסו לי את השבת..ואת הערב. :cool:

ובמי אבחר????....

סקסופון-הצופה, סקסופון, הצופה, הצופה, סקסופון, סקסופון, הצופה... אוףףףף התבלבלתי...מי מביא לי פרח חדש?

BOA

New member
פרח ?את פרח!

וההוא אמר שלא היתה לך הצלחה במפגש חחחחחחחחחחח הרס אותי מה זה אינפנטילל אם היו מכניסים את המוח שלו לנמלה ומנערים היו שומעים עוד רעש. מוכן להוריד בשבילך את הירח מדהימה האמת שמוכן לומר כל מה שאת רוצה לשמוע רק תני מילה אחת טובה....................

:0)

אלת האהבה . את כל כך חכמה . אבל אני עדיין רואה שיש פה 2 מחנות . מחנה אלה . מחנה ארבל . עד מתי המילחמה תימשך . זה כמו גוג ומגוג . ואני בוכה בקירבי . האם אזכה ליראות את הפיוס שבינכם אי פעם ? אחרי כל המריבות , כל המישקעים . אני מוכן ללמד אתכם את מה שאני יודע . כל אחד הוא אור . אל תיראו את השני ברוע שבו . רק בטוב שבו . כוח היתנגדות . 1.תהיו בשליטה על היצר שלכם 2.תהיו בנתינה . 3.תחשבו בגדול . כל אחד הוא האור . וגם החושך . תלוי מה אתם בוחרים להיות . שבת שלום לאלת האהבה ולכולם .

למעלה