להביט קדימה - מכאן

noa128

New member
להביט קדימה - מכאן

לכבוד השנה החדשה המתרגשת עלינו בעוד יומיים - אני מזמינה את כולם להצטרף לשרשור יעדים לשנה החדשה. קחו לכם את הזמן , תחשבו טוב, קבלו החלטה ובואו וספרו לנו כאן עליה - כל אחד ואחת מוזמנים לציין כאן יעד אחד לשנה הקרובה. יכול להיות יעד אחד מיני רבים, יכול להיות קטן, גדול - מה שנראה לכל אחד מתאים. בואו ניקח את נקודת הציון הזו, ראש השנה, וניעזר בה לקבל החלטה על שינוי = התקדמות, הבטחה לעצמי שהשנה אני מגשימה את היעד הזה, ובשנה הבאה מביטה אחורה ואומרת לעצמי - וואלה. הבטחתי, קיימתי, הגשמתי.

בזמן שאני חושבת

היום היתה ידיעה בעיתון על מחקר חו"לי שגילה שהגבר ייכחד מן העולם בתוך 10,000 שנים ובמקומו יהיה פה זן אחר. אפילו לא דיברו על מוטציה. לבכות או לצחוק? מישהי אמרה לי "כמה חבל שרק בעוד 10,000" אז שלחתי אותה לקרוא את טאו של פו... טוב, אני הולכת לחשוב על השנה הקרובה. זו משימה לא פשוטה אבל חשובה מעין כמוה.
גולה

פּרפרית

New member
בזמן שאני חושבת 2

מכיוון שזה יותר קיטור מאשר איחול או שאפשר לקרוא לזה "קיחול"? שלא יהיו יותר ימים כמו היום בררררררררררר.... (אף פעם לא נגמלים מסימפטום אמא, הא? ואיך היא מצליחה לגעת תמיד, תמיד בנקודות הנכונות....)

מאד כיף להתחיל משהו חדש

ומאד קשה (לי, לפחות) להמשיך משהו קיים. בשנה שעברה קיבלתי על עצמי להתקשר יותר לאמא שלי. ליזום שיחת טלפון לפחות פעם בשבוע, ורצוי יותר. אני מוכרחה לציין שדי עמדתי במטלה הזו. העניין הוא שזו לא מטלה חד-פעמית, או חד-שנתית. צריך להמשיך את זה גם השנה. ועכשיו זה כבר בלי הריח של "משהו חדש" (עם הניילונים
). בעיני, זה אתגר יותר גדול. להמשיך מחדש

היי פעמונה-בל ../images/Emo70.gif

פעם כשהיה לי המשך לא קל אמרתי שאני עושה סוף פיקטיבי ומחליטה שמ-אלף בתשרי אני מתחילה בשביל לשבור את המסלול הארוך והמפרך.ואז מה גיליתי שהתחלות קשות יותר מהמשכים.
כל הכבוד על זה שעמדת במטלה
ואיזה כיף שאת ממשיכה מחדש. אני אוהבת את הביטוי! מסתבר שחד פעמי זה לקנות ארטיק במכולת.

בוזיקית

New member
אהממ...

אצלי גם לקנות ארטיק במכולת זה לא חד פעמי... והנה היעד שלי - להצטרף לאו.איי ולהתחיל תכנית לשינוי בחיים, תוך ירידה משמעותית במשקל!!! עוד יעד שלי זה ללכת לישון לפני 4 בבוקר. ועוד אחד קטן... לסדר כבר את הבית!!!! בהצלחה לכולם...

תשמעי בובה שלי

לקנות ארטיק זה חד פעמי אפילו שתעשי את זה שלוש פעמים בשבוע. ונגיד שאני לוקחת את המילים שלך ומקשטת אותן קצת. תרשי לי נכון? סידור הבית זה החלטה ראשונה בכיוון של לאהוב את עצמך (ומכאן יוצא גריפ במה שכתב לך.). נפלא! OA נראה לי החלטה ראשונה בכיוון של להיות יפה בעיני עצמך ואת כבר התחלת להתאפר. כמו שאמרה פעמונית (סטינקר בל) - להמשיך מחדש. אחלה של תכנית! סיפרת ליעל ארבל?
עכשיו למיטה. מצידי תתגלגלי שם עד 4 אבל שהראש יהיה על הכרית. לא נורא אם תתחילי להתאמן לפני שתגיע שנה חדשה. הולך?
גולה

בוזיקית

New member
גולה...

מי התחיל להתאפר?!?!? בטח לא אני... מאז כיתה ח' לא התאפרתי, אלא בפורים, וגם זה לא באופן גורף... ובקשר ליעל ארבל... כן, סיפרתי...

גריפון

New member
צודקת לגמרי גולתי.

כל הכבוד לך, belle. מה שאגשים השנה הוא התחלת עבודה שראויה לי, עבודה על פי מידותי. אני רוצה גם להגשים חזון ישן שלי - לעשות את הבית שלי לנקום בטוח ללימוד ולגדילה, לי ולחברי. אנימקווה שאני לא נשמע סתום מדי. לי ברור מה שאמרתי.

גריפון

New member
והיי, בוזי... ובהצלחה, בוזי! ../images/Emo45.gif

או איי - רעיון נהדר, ביותר מבחינה אחת. ולגבי סידור וניקוי הבית... מחשבה אחת קטנה: אולי לא לדחוף את עצמך לעשות את זה - אולי להזמין את עצמך לעשות את זה? ממקום טוב, אוהב?...

בוזיקית

New member
גריף ידידי החביב

קודם כל סויה האוגרת מוסרת לך ד"ש (טופו, בן זוגה, הלך לעולמו לפני כחודשיים
). למה הכוונה להזמין את עצמי ממקום טוב? ולמה התכוונת כשכתבת "מקום לגדילה" וכיו"ב? אשמח אם תוכל לפרט... תודה אנשים טובים!!!

גריפון

New member
להזמין את עצמך ממקום טוב - כלומר...

לא לאלץ את עצמך ממקום של כפיה. ולגבי המקום, אני מדבר על המקום בו אני גר, ואליו הזמנתי חברים, ישנים וחדשים, כדי לעשות עבודה משותפת של גדילה אישית.

החלטתי

מאז שאני זוכרת את עצמי היתה לי תכנית חומש. תמיד ידעתי מה הדבר הבא שאני רוצה להשיג. בלי פרסום ברבים או הכרזות. זה היה התחייבות פנימית שלי עם עצמי. לא השתניתי. החלטתי שבמהלך החג אני מביטה פנימה וקדימה ומחליטה מה יהיו היעדים הבאים. החלטתי שלכל יעד יהיה מועד מוגדר להגשמה אשר יירשם ביומן העבודה שלי. החלטתי שבשישבת הקרוב אני מתחילה לבנות את הקווים הכללים של מה שאני צריכה כדי להשיג את היעדים שלי. גולה

נירה63

New member
גולההההה הצילו...שנה טובה.

חייבת לדבר איתךךךךךךךךךךךךךךךך. למה לא משיבה לסלולרי???

שיוואנה

New member
שנה טובה וגם יעד

נכון לא שמעתם ממני הרבה זמן. הייתי מאוד עסוקה גם בעבודה וגם בריפוי משמעותי. אני שמחה לבשר לכם שהצלחתי להפרד מאמא שלי פרידה שמחזיקה מעמד ויציבה (כן, רק אחרי שהעזתי לגעת במקום המאוד כטאב ולהשאר שם). היעד שלי השנה הוא להצליח להכיל שפע! מאחלת לכ...ו...ל...כ....ם שנה נפלאה! והמון אהבה!

גריפון

New member
הו שיוואנה ../images/Emo141.gif

ובכן, איחול כפול... גם שתזכי לכל השפע שאת רוצה - וגם שתוכלי להכיל אות! תחזקנה ושנה טובה.

kisslali

New member
היי שיוואנה, איזה כיף לראות אותך

חסרת לי. מאד מאד שמחה לשמוע את החדשות שלך, אני עדיין באה והולכת עם הקשר הבעייתי שלי ושל אמא שלי - מלאת הערכה לכמוני אבל שמצליחות! שנה טובה לך ושכל משאלותיך תתגשמנה ללי

נירה63

New member
והיעדים שלי...רק שאעמוד בהם...

להתנתק כבר מהאקס , אוףףףףףףף הוא התקשר לאחל שנה טובה והסוף יצא רעעעעעעע, אז באמת אני רוצה להתחיל שנה חדשה ולהמשיך הלאה...וזה לא פשוט לי. יעד נוסף...לצמצם את המינוס בבנק... יעד שלישי לתת צאנס לבחור החדש שהכרתי ולקוות שיהיה טוב... יעד רביעי להרגיש טוב ולקבל את עצמי ,פחות להיות ביקורתית כלפי עצמי וכלפי הסביבה. מספיק יעדים לשנה אחת??

למעלה