להביט אל העתיד.... גם אם ראיתם...זה לא יזיק... המוזיקה מרגיעה...אז בבקשה. סודית מביטה
S Sודית New member 16/9/02 #1 להביט אל העתיד.... גם אם ראיתם...זה לא יזיק... המוזיקה מרגיעה...אז בבקשה. סודית מביטה
B B T1 New member 16/9/02 #4 סודית, במה את מביטה? אני לא רואה כלום והרכבתי משקפיים. אולי רק החכמים רואים?
ד דניאלה1311 Active member מנהל 16/9/02 #1 סודית איפה כולם הערב? האתר ששלחת לא נפתח לי, לא רואה שום הודעות חוץ משלך אני לבד עצוב לי נורא, לאן כולם הלכו?
סודית איפה כולם הערב? האתר ששלחת לא נפתח לי, לא רואה שום הודעות חוץ משלך אני לבד עצוב לי נורא, לאן כולם הלכו?
B B T1 New member 16/9/02 #5 דניאלה- את לא לבד אני זוכר שאת מאוד אוהבת עוגה עם קצפת. (יום כיפור-זה הזמן להזכיר.
ד דניאלה1311 Active member מנהל 16/9/02 #1 תודה BT מעריכה מאד, פתאום ישבתי פה והרגשתי כל כך בודדה והנה באת, כמה נפלא לכן שוב תודה.
M magy New member 16/9/02 #7 השיר...........נהדר......אהבתי. ציורי ורומנטי , משהו...... לא זיוני..........
B B T1 New member 16/9/02 #12 נכון שמדיבורים אין עיבורים (ציטוט מ-רן פקר) אבל לא צריך כל הזמן לדבר על זיונים.
M magy New member 16/9/02 #14 אנחנו כבר ילדים גדולים , מותר לנו ההורים לא ירביצו לנו אם נגיד מילים גסות............
B B T1 New member 16/9/02 #19 למה התוקפנות? סליחה שהערתי. זה לא אישי אבל הרבה סימני שאלה מבלבלים אותי. את יודעת לכמה שאלות הם היו מספיקות?
למה התוקפנות? סליחה שהערתי. זה לא אישי אבל הרבה סימני שאלה מבלבלים אותי. את יודעת לכמה שאלות הם היו מספיקות?
S softy New member 16/9/02 #9 הא... זה מאוד פשוט, כאשר את מדביקה קישור, הדביקי רק מהאותיות WWW והלאה, או - מיחקי את ה- HTTP:// שכבר קיים במקום שבו את מדביקה את הקישור.
הא... זה מאוד פשוט, כאשר את מדביקה קישור, הדביקי רק מהאותיות WWW והלאה, או - מיחקי את ה- HTTP:// שכבר קיים במקום שבו את מדביקה את הקישור.
ד דניאלה1311 Active member מנהל 16/9/02 #1 סודיתי, תעזבי, כולנו כבר הסתכלנו הכל בסדר, הכוונה טובה וראינו וזה נפלא ושוב תודה ושנה טובה. יוצאים לי חרוזים כל הזמן, ממש חולני.
סודיתי, תעזבי, כולנו כבר הסתכלנו הכל בסדר, הכוונה טובה וראינו וזה נפלא ושוב תודה ושנה טובה. יוצאים לי חרוזים כל הזמן, ממש חולני.