להביא Acer מחו"ל

מושמוש18

New member
להביא Acer מחו"ל

שלום לכולם וחג שמח, אני משתעשע ברעיון לקנות (Acer 8200 (8204 בארה"ב ולהביא אותו לארץ. הבעיה העיקרית שלי היא תמיכה - יש ל-Acer יבואנים בארץ שיכולים לספק תמיכה לדגם הזה? אני לא מתכוון לתמיכה טלפונית בסגנון של "אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט", אלא חס וחלילה אם קורה משהו למחשב וצריך להחליף רכיבים. בפרט אני יודע כבר עכשיו שאני אצטרך להחליף את המקלדת (בשביל עברית). ובאופן כללי, איך נחשב המותג Acer? המחשבים עמידים? ומבחינת ביצועים? ואם למישהו יש ניסיון עם הדגם הספציפי הזה, גם אשמח לשמוע. תודה רבה חן

T i k t a k i t

New member
לגבי המקלדת

אני חושבת שאין צורך להחליף אותה אלא רק לבצע צריבה של אותיות עבריות. חיפוש בפורום ייתן לך גם כמה כתובות בהן זה מבוצע.

bar666xp

New member
במקרה הכי גרוע תצתרך לשלוח...

את המחשב לחול על חשבונך במקום על חשבון היבואן. עיברית אתה יכול אגב לחרות/להדביק על המקלדת הקימת או להזמין אותו עם אותיות עיבריות על המקלדת (לא תמיד אפשר). אבל... יצא לך הפרש מחיר שמצדיק?

מושמוש18

New member
יותר ממצדיק

המחיר היחיד שמצאתי ל-8200 בארץ הוא 17 אלף ש"ח. בארה"ב המחיר יותר קרוב ל-2,100 דולר, שזה פחות מעשרת אלפים ש"ח. בעיה נוספת היא שאני קורא ביקורות ממשתמשים ויש עם המחשב הזה כמה בעיות, כנראה בגלל שהוא יחסית חדש בשוק ו-Acer כנראה עיגלו כמה פינות. אולי כדאי לחכות עוד כמה חודשים עד שכל הבעיות יסודרו.

bar666xp

New member
אני יגיד לך ת'אמת אני לא חסיד של..

ACER לא יודע למה אבל לא ממש אוהב תחברה הזאת מצד שני אני לא יכול לומר שממש יצא לי לראות אצלהם דברים שגרמו לי לשנוא אותה כמו HP לדוגמה שאני אישית ימנע מלרכוש מחשב דרכם ואפילו אם אצל המתחרה המחיר יהיה יותר יקר.

למעלה