להביא חלקים למוסך

psichi

New member
להביא חלקים למוסך

האם יהיה לי זול משמעותית לקנות חלקים מחוץ למוסך, כמו דיסקים ורפידות, ולבקש רק התקנה? זה כלכלי? איפה קונים חלקים ל-GS? התהייה התחילה בחיובים מופרזים בטיפול האחרון, שבו צופר ופלאגים עלו פי שתיים ממה שראיתי בחנויות, ואפילו שמן מנוע יצא לא זול בכלל...
הנה משהו משעשע. אם בנאדם מפרסם במוטו: GS500E 2001 יד ראשונה, 800 ק"מ, עקב שלילת רשיון, מה הסיכוי שהאופנוע עבר הרצה כמו שצריך?

איזה רשע אתה.......

תשמע, יש לי שני חברים, ששניהם החליפו צמיגים וגלג"שים באופנועים שלהם - האחד ER5, השני GS500..... שניהם קנו את החומרים באופנועית (לאחר הנחה, כמובן....) והתקינו את זה במוסך, וזה יצא להם יותר זול.... בכל מקרה, עדיף לך לפני כל טיפול לעשות בירור של איזה חלקים מחליפים, ולברר אם ייצא לך יותר כלכלי.....

SENDA

New member
קניית חלפים

בכל תלוי בשני דברים 1) באיזה מחיר אתה יכול לקנות את החלפים, כאשר המוסכניק מבצע עבודה הוא מרוויח על החלקים וגם הוא נותן אחריות מסויימת, אם תקנה חלקים במקום אחר אז גם תהיה בעיה אם האחריות (המוסכניק יגיד חלק לא טוב ומי שמכר את החלק יגיד הרכבה לא טובה)וגם המחיר יהיה יותר יקר מהנורמל כי הוא לא ירוויח על החלק. אז צריך להיות הפרש משמעותי שזה יהיה שווה. 2) שהחלק שתקנה יהיה ברמה טובה ולא סתם חרטה. מה שכן, אם אפשר להביא חלקים מחו"ל המחיר יוצא זול משמעותית לפעמים, אני לדוגמא מארגן עכשיו מיכל דלק מדברי ל DR350 מארה"ב. בארץ הוא היה אמור לעלות 3000 ש"ח, בסוף הוא יעלה לי בערך 650 ש"ח כולל הובלה. הפרש מאוד מאוד מאוד רציני. קיצור שיקול שלך בברכה ניב

Great Blue

New member
לבוא למוסך עם חלפים מהבית זה

לא כמו לבוא למסעדה עם סנדוויץ´ ? "לא תודה, אני לא צריך תפריט, רק תארגן לי שולחן..."

ilan_k

New member
לSENDA בנושא קניית חלפים מחול

מאיפה הזמנת חלקים ומה עלות המישלוח?? ד"א האם יש מכס??????????

SENDA

New member
הזמנתי את המיכל מ קלארק

שהיא חברה ידועה למיכלים מדבריים לאופנועי שטח. מחיר המיכל הוא 155$ (אני חושב) למיכל 4.2 גלון שזה כמעט 16 ליטר. מחיר ההובלה הוא 11 $ ליעד בארה"ב, כיוון שאני הולך להיות שם עוד שבועיים, אני הולך להזמין את זה למלון שלי. מבחינת המכס, למטייל בחו"ל מותר להביא מוצרים מחו"ל בערך של עד 200$ לכן לא צריך להיות בעיה להכניס את זה לארץ (לא שאני הולך להצהיר על זה או משהו). מקווה שעזרתי בברכה ניב

r2m

Member
זה אוסמה מנצרת עילית...דיברתי איתו

הוא טוען שהוא קיבל את השלילה על רכב אבל בסוף לא הסתכנתי, למרות שהוא הסכים לפגוש אותי לבדיקה אצל הסוכן של סוזוקי בחיפה...

למעלה